|
Zelite nesto da kazete a ne da vam se...
|
|
|
|
post # 1 | 12.02.2011 , 3:42 PM
|
Da li vam se desilo da znate sta zelite da kazete ali ne znate kako da kazete znajuci pri tome sta osecate prema osobi i znajuci sta ta osoba oseca prema vama...ili nesto drugo prilikom razgovora? Meni se ponekad desavalo da zelim nesto da kazem...ali jednostavno ne mogu da odaberem prave reci...moguce da je to zbog toga sto ne zelim da ispanem u ocima osobe suprotnog pola. ;/
|
|
| |
|
|
post # 2 | 12.02.2011 , 3:45 PM
|
pa da... realno koliko god znao reci i koliko ih primenjivao, dodje ta sekunda koja to zezne ne znam ja nekad nemam pravu rec za nesto to mi se svidja a znam 10001. rec za nesto lepo...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 3 | 03.04.2011 , 6:21 AM
|
Zelim nekome toliko reci,ali za to ne mogu naci rechi...Nekada nije dovoljna ni slika ni glas...Uvek ostane prokleta tezina!
|
|
| |
|
|
post # 4 | 03.04.2011 , 10:00 AM
|
Zelim ti reci,ali nemam kad, jer ti si brzi od svetlosti sad, tamo gde nebo ljubi zemlju, tamo ja cu tebe uvek cekati. Zelim ti reci a,ne znam sto, ko dete zbunjena pred tobom stojim, a,strasno mrzim to. Dok se meni ruke znoje, a,telo govori mi da odustanem. Ipak zelim ti reci sad, koliko mi treba da te u narucju svome uzmem i od tuznih sjena otklonim ti trag i da ga nema, da ga nema...... U tim tvojim preljepim tamnim ocima, zelim ti reci al' nestaje mi dah, kad ti kroz mene gledas pogledom koji budi mi strah,tada nebo ima boju, tajne skrivenih oblaka koji uzaludno trazi li su sunce ispod mraka. Zelim ti samo dobro Zelim ti sve ono sto ti nikad nisam mogla rec....

|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 13.04.2011 , 9:34 AM
|
zbog neke knedle u grlu nemogu da kazem jednoj osobi puno toga 

|
|
| |
|
|
|
post # 8 | 18.04.2011 , 9:17 PM
|
U ovom trenutku nemam rechi shto zelim reci... U grudima tezina para.... Skuplja se i steze...nevidljivom rukom... jedno osecanje shto me veze... Bezanja nema...prokleti dah sve je plici,znam.... na kraj mi sve lichi...u njemu uvek ostanem sam... Ovo veche...teshko breme nosi... jer ljubav bledi... misao moja na tvojoj kosi...u rukama magla... I zivot svoj ceo,al' ne vredi... Pusti me makar da udahnem josh malo... secanje shto je nekad bilo tako zivo... zar ti nimalo do ove dushe nije stalo... oprosti mi...kajem se... ljubavi moja,tako mi je krivo! Molim te....
Poruku je menjao/la anonimus79 - Ponedeljak, 18.04.2011, 9:18 PM
|
|
| |
|
|
post # 9 | 19.04.2011 , 10:29 AM
|
pa ovaj lik nije nor...n jeb..ga da nema one fore o koriscenji tudje intelektualne imovine sada bi ti ovo pozajmijo za cueru - lali znam da to nebi bilo to - skontacu nesto sam - ali tesko da ce biti blizu ovoga nemam problema sa recima i knedlama - toliko vesto koristim reci da mi devojke poljupcima moraju zapusavati usta - kako bi barem na trenutak zacutao tezi je izbor - sta NE reci nekoj osobi-cur to bi ih mozda moglo povrediti ili obeshrabriti nego reci pravu stvar - tada zakazem u prici - dok ja skontam u sebi sta da nekazem ode 2-3 minuta tisine - ova skonta da sam duduk za barenje i zbrise bolje to nego da kazem nesto sto netreba pa da jadna cura ostane dezinformisana za citav zivot (odlomak iz licnog iskustva0 i da - ispao sam duduk-ja umesto nje-ali neka omna je sigurno ispala veci pred nekim drugim se'lavia- sto bi rekao moj drugarcina badule
!!!
|
|
| |
|
|
post # 10 | 19.04.2011 , 8:53 PM
|
Znash nekada me tako ostavish ranjivog... Iako znam snagu rechi,tvoje me uvek iznova udare takvom silinom.. Ponekad pokushavam naci rechi,reci ti sve ono shto osecam... Ali sve sam ti vec rekao toliko puta... U meni ostane drhtaj kao poslednja u grudima...Toliko pisati po srcu,toliko voleti,a nemati te... Tako me nekada ushtine jako i drzi,poput igrachke u rukama deteta... Tolika jaka emocija,zar se ovako zbog ljubavi umire... Koliko tezi jedna suza...
Poruku je menjao/la anonimus79 - Utorak, 19.04.2011, 9:01 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 12 | 23.04.2011 , 5:16 PM
|
Uhhhh i te kako se desavalo i jos uvek desava tako nesto ! A najcesce onda kad osecam nesto za nekoga ljubav prijateljstvo zelim da mu dokazem ili objasnem da sam uz njega i u dobru i u zlu ali moje objasnjavanje je uvek okolo i sa njim pokvarim sve a pametnije bi bilo da kazem hej ti slusaj puno mi znacis ili jos krace nesto :)) Shvati on mene ali do tad se ispatimo obadvoje :(Sto sam takva neznam 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 13 | 23.04.2011 , 10:12 PM
|
neznam verovatno bi trebala poceti koristiti krace sadrzxajnije recenice u svojim govorima pretpostavljam da si pametna i da imas puno toga reci i na puno nacina objasniti to sto zelis da kazes-kako bi te taj neko odista shvatijo kako valja- ali mislim a vidi9m i da i sama to uvidjas - vise i vise zbunjujes svoje sagovornike - jos cak i u neobaveznom regularnom razgovoru- te oni nemogu stici ispratiti te kako valja a kamoli shvatiti i razumeti sve ono kao bi ti zelela da im to kazes - jednostavno pocni primenjivati minimalisticki stil izrazavanja u svakodnevnom zivotu - videces - bice OK za sve 
!!!
|
|
| |
|
|
|
post # 15 | 24.04.2011 , 0:40 AM
|
Desava se ,ali uvek nesto skrpim 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 16 | 27.04.2011 , 10:41 AM
|
sve sto vam je tesko da kazete recite jer ja jesam progutala onu knedlu koja mi nije dala da govorim i kad sam pocela nikada doci do kraja ... al sad mi je lakse iako to sto sam rekla nemenja neke stvari ali opet .......... lakse je srcu .........valjda ........ pa mislim da jeste 

|
|
| |
|
|
post # 17 | 12.07.2011 , 5:02 PM
|
Ova tema mi je kao kezt na 10 Upravo sam u toj situaci zelim reci a neznam kako:)) I kad kazem evo sad cu blokirami i mozak i jezik i prsti tako da nemogu ni da msilim ni pricam niti pisem jbg Ali ne bas da u pozadini neznam sta da kazem znam ja smao ako kazem bice pizdarije :D
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 12.07.2011, 5:02 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
|
post # 19 | 04.09.2011 , 9:43 PM
|
Ima trenutaka kada zelis, a zelja nije ostvarena, kada volis a ljubav nije uzvracena, kada places a suze ne mogu poteci, kada ono sto srce oseca usne ne mogu reci.
|
|
| |
582 poruka na forumu
| |
40
| |
181
|
|
|
post # 20 | 04.09.2011 , 11:04 PM
|
no coment... reko bih nesto ali nesmem jbg ...
[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img] [img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]
|
|
| |