Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Jedna mala ljubavna teorija

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 1 | 12.02.2011 , 3:49 PM

Ovako. Muskarci kad se zaljube u zenu do usiju nemaju nikakve sanse da joj pridju od silne zaljubljenosti, nego se majmunisu i od svega prave bezveznu platonsku vezu. Bez razloga idealizuju zenu i gube svaku realnu sansu. Zene, pak, kad se zaljube u muskarca do usiju od silne zaljubljenosti ne dozvoljavaju muskarcu da im se priblizi, vec se prave vazne i odbijaju ga. Bez razloga idealizuju muskarca i gube svaku realnu sansu. I sta se dogadja? Prave ljubavi se nikada ne spoje, muskarci se zene pogresnim zenama, zene se udaju za pogresne muskarce, sve je pogresno i zato i imamo toliko razvoda brakova i unesrecene dece. Sta vi mislite o ovome?

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 2 | 16.02.2011 , 11:07 PM

Tacno! Bravo momce! Ali,to se odnosi samo na nezrele osobe... Jer zrele osobe znaju sta zele i ne dozvoljavaju da ih zanos nosi,niti da ih strast nadvlada. Strast je za krevet,zanos za mastanje,zrelost za uzivanje... Dragance...OPASAN SI TI NEKI SMEKER biggrin SVAKA CAST

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

1449
poruka na forumu
105 688

post # 3 | 05.03.2011 , 11:03 PM

dragan_93, covece tebi ovako strasne ideje dolaze na pamet samo kada spavas ili vizije imas preko celog dana smile smile smile

badule je dao odgovor--nemogu nista dodati covek zna znanje--al imi se tvoje ideje za postove veoma svidjaju cool cool cool

!!!

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 4 | 05.03.2011 , 11:37 PM

[off]Moram se i ja nekada otvoriti i izneti ono sto mislim smile Hvala :)[/off]

130
poruka na forumu
45 279

post # 5 | 06.03.2011 , 7:56 AM

Quote (badule)
Tacno! Bravo momce! Ali,to se odnosi samo na nezrele osobe... Jer zrele osobe znaju sta zele i ne dozvoljavaju da ih zanos nosi,niti da ih strast nadvlada. Strast je za krevet,zanos za mastanje,zrelost za uzivanje... Dragance...OPASAN SI TI NEKI SMEKER biggrin SVAKA CAST

I ja se slažem s Badulom.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
– Dr. Seuss

poruka na forumu
REP OFF

post # 6 | 07.03.2011 , 5:30 PM

Ha,ha...Intrigantna tema...U osnovi praktike tako stvari stoje,ali ipak postoji faktor iznenadjenja... biggrin

1065
poruka na forumu
225 1145

post # 7 | 07.04.2011 , 2:37 PM

Pa ne bi bas rekla da je tako,mozda je bilo davno i sad ostao jako mali procenat ljudi koji skrivaju svoja osecanja,mislim da sada u danasnjem vremenu kako se zivi otvoreno,sve je vise ljudi koji su otvoreni i koji iskreno govore kad su zaljubljeni.Ja sam konkretno uvek otvorena i znam sta hocu i to uvek i kazem ako postoji potreba za nekim,mada tu ima i ona druga strana price,sta ako budes odbijen.Zato je najbolje prvo pokusajte saznati sta neko misli o vama,ako zelite nekog a i taj neko vas,onda navalite,pokazite da vam je stalo i ne predajite se...

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 8 | 18.10.2011 , 8:02 AM

Quote (dragan_93)
ene, pak, kad se zaljube u muskarca do usiju od silne zaljubljenosti ne dozvoljavaju muskarcu da im se priblizi, vec se prave vazne i odbijaju ga.

Nemate vi pojma biggrin Samo se pitam otkud vam ova zakljucka!
I ne slazem se s ovom izjavim iskreno jer ako je to uradila jedna zena to ne znaci sve to radimo tongue
Ja iskreno to ne radim ono sta mi mozak pomuti ili je moje ili ce dabude moje biggrin
A i vi muski poneki se prave blesavi ali brate kad se zaljubi ono do usiju onda se vise ne pravi budala !
Bude ona osoba koju svaka cura zeli tongue

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 9 | 27.11.2012 , 3:13 AM

Quote (Dragan)
Ovako. Muskarci kad se zaljube u zenu do usiju nemaju nikakve sanse da joj pridju od silne zaljubljenosti, nego se majmunisu i od svega prave bezveznu platonsku vezu. Bez razloga idealizuju zenu i gube svaku realnu sansu. Zene, pak, kad se zaljube u muskarca do usiju od silne zaljubljenosti ne dozvoljavaju muskarcu da im se priblizi, vec se prave vazne i odbijaju ga. Bez razloga idealizuju muskarca i gube svaku realnu sansu. I sta se dogadja? Prave ljubavi se nikada ne spoje, muskarci se zene pogresnim zenama, zene se udaju za pogresne muskarce, sve je pogresno i zato i imamo toliko razvoda brakova i unesrecene dece. Sta vi mislite o ovome?

Znaci sve si tako lepo rekao,svaka cast gj Ne mora bas da znaci da je uvek tako ali u vecini slucajeva jeste ;)
A sta ja mislim o tome,neophodno je malo vise opustenosti,biti prirodan/na,nije lako nekada ali je neophodno ;)
I treba svakom dati sansu jer nikada ne znas,mozda je bas ona ta! ;)

400
poruka na forumu
56 795

post # 10 | 27.11.2012 , 5:37 PM

Pravo u meso, tako i treba!
Ovo dodje kao Marfijev zakon.

When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: