Jedna mala ljubavna teorija
|
|
|
post # 1 | 12.02.2011 , 3:49 PM
|
Ovako. Muskarci kad se zaljube u zenu do usiju nemaju nikakve sanse da joj pridju od silne zaljubljenosti, nego se majmunisu i od svega prave bezveznu platonsku vezu. Bez razloga idealizuju zenu i gube svaku realnu sansu. Zene, pak, kad se zaljube u muskarca do usiju od silne zaljubljenosti ne dozvoljavaju muskarcu da im se priblizi, vec se prave vazne i odbijaju ga. Bez razloga idealizuju muskarca i gube svaku realnu sansu. I sta se dogadja? Prave ljubavi se nikada ne spoje, muskarci se zene pogresnim zenama, zene se udaju za pogresne muskarce, sve je pogresno i zato i imamo toliko razvoda brakova i unesrecene dece. Sta vi mislite o ovome?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 16.02.2011 , 11:07 PM
|
Tacno! Bravo momce! Ali,to se odnosi samo na nezrele osobe... Jer zrele osobe znaju sta zele i ne dozvoljavaju da ih zanos nosi,niti da ih strast nadvlada. Strast je za krevet,zanos za mastanje,zrelost za uzivanje... Dragance...OPASAN SI TI NEKI SMEKER SVAKA CAST
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 3 | 05.03.2011 , 11:03 PM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 4 | 05.03.2011 , 11:37 PM
|
[off]Moram se i ja nekada otvoriti i izneti ono sto mislim Hvala :)[/off]
|
|
| |
130 poruka na forumu
| |
45
| |
279
|
|
post # 5 | 06.03.2011 , 7:56 AM
|
Quote (badule) Tacno! Bravo momce! Ali,to se odnosi samo na nezrele osobe... Jer zrele osobe znaju sta zele i ne dozvoljavaju da ih zanos nosi,niti da ih strast nadvlada. Strast je za krevet,zanos za mastanje,zrelost za uzivanje... Dragance...OPASAN SI TI NEKI SMEKER biggrin SVAKA CAST I ja se slažem s Badulom.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. – Dr. Seuss
|
|
| |
|
post # 6 | 07.03.2011 , 5:30 PM
|
Ha,ha...Intrigantna tema...U osnovi praktike tako stvari stoje,ali ipak postoji faktor iznenadjenja... 
|
|
| |
|
|
post # 8 | 18.10.2011 , 8:02 AM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 9 | 27.11.2012 , 3:13 AM
|
Quote (Dragan) Ovako. Muskarci kad se zaljube u zenu do usiju nemaju nikakve sanse da joj pridju od silne zaljubljenosti, nego se majmunisu i od svega prave bezveznu platonsku vezu. Bez razloga idealizuju zenu i gube svaku realnu sansu. Zene, pak, kad se zaljube u muskarca do usiju od silne zaljubljenosti ne dozvoljavaju muskarcu da im se priblizi, vec se prave vazne i odbijaju ga. Bez razloga idealizuju muskarca i gube svaku realnu sansu. I sta se dogadja? Prave ljubavi se nikada ne spoje, muskarci se zene pogresnim zenama, zene se udaju za pogresne muskarce, sve je pogresno i zato i imamo toliko razvoda brakova i unesrecene dece. Sta vi mislite o ovome? Znaci sve si tako lepo rekao,svaka cast Ne mora bas da znaci da je uvek tako ali u vecini slucajeva jeste A sta ja mislim o tome,neophodno je malo vise opustenosti,biti prirodan/na,nije lako nekada ali je neophodno I treba svakom dati sansu jer nikada ne znas,mozda je bas ona ta! 
|
|
| |
|