Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Beovizija, Evrovizija, Grand, Renome...

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 1 | 28.02.2011 , 11:58 AM

E ovako..
Razmisljala sam par dana o ovoj temi..
I eto konacno otvorih...
Ja kao tinejdzerka, ne mogu da zamislim dan bez muzike...
I manje vise sto slusam metal, nego..
Zanima me... evo ovogodisnja Beovizija je cisto (*****) a Evrozvizija sa onim ziben ziben za malo nije pobedila
Kako to da Ceca ili Stoja koje pevaju iz bunara su slusanije od Riblje Corbe, Bijelog Dugmeta, Parnog valjka, Prljavog Kazalista, Alena Slavice i jos njih mnogo...
Moje celo odeljenje slusa ( skoro celo ) narodnjake..
Nemam nsta protiv Tome ( koga ne slusam )...
Ali Renome je produkcija koja izbacuje vendi, Mikicu, Cikicu i ko zna koje..
Pa zalosno je to sto ja slusam i bezim u proslost...
slusam pesme iz 1962. godine
Zanima me vase misljenje o muzici... smile

Ko si ti?

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 2 | 28.02.2011 , 12:13 PM

E dobra tema... smile

Evo moje misljenje o svakoj posebno:

Beovizija cista namestaljka sa 3 razrednim pevacima i jos gorim kompozicijama ( sem Joksimovica i Marije ne zato sto su dobro prosli vec pesme su stvarno bile odlicne )...

Evrovizija je za mene stvarno spektakl sa veoma dobrim pop izvodjacima iz cele Evrope (nadje se po koji shit kao Stankovic prose god i jos neki al generalno je odlicna )...

A sto se tice ovih kvazi narodnjaka iz Granda koji ne bi znali da zapevaju bez montaze jednostavan odgovor: Monopol ljudima se kljukaju te gluposti 24/7 dok kvalitetne muzike skoro da uopste nema na domacim Tv-stanicama...

Malo je reci koliko je omladini ispran mozak kad su im idoli polupismene propalice poput Vendi, Juice, Stoje i ostalih ( pravim narodnjacima kao Sinanu, Halidu, Halki skidam kapu neslusam al imaju glas svaka cast )...

Inace ne kaze se dzabe seks prodaje sve... sad

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

603
poruka na forumu
29 96

post # 3 | 28.02.2011 , 7:38 PM

Ja sa mojim naj drugom,branim cast metal muzike,posto smo sami protiv 'seljaka'.
Ja i on cim cujemo neko da ke*a ness o narodnjacima il da slusa tu muziku,idemo u drugu stranu i krstimo se i s levu i s desnu ruku wacko
Slusanje narodnjaka je po mom misljenu danas potpuno izgubilo smisao!
Recimo uzmes neku stranu pesmu,prevedes,ima neki smisao dok kod narodnjaka stalno neko nekom peva serenade,zaliva cvece ili porucuje priji da ce oni lako wacko
ako to ima nekog smisla onda sam ja na pogresnoj planeti,ili u pogresnoj drzavi....

kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 4 | 28.02.2011 , 8:13 PM

Ja sam odrastao slusajuci evergrine i stranu muziku.... Zato ne mogu da smislim NOVOKOMPONOVANU muziku.... Narodnu,klasicnu narodnu mogu,ali ovo Lela,Maca,Mica,Ceca,Saban,Taban i ostalo njesra na celu sa grand smoricima i ostalim lelemudosima ne mogu da podnesem. Slusam stranu kvalitetnu muziku.... Domacu kvalitetnu muziku.... OSTALO NEK GORI U PAKLU!!!! Nece se niko zaplakati nad tim smecem..... smile LONG LIVE ROCK N ROLLL

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 5 | 01.03.2011 , 11:40 AM

ma bre ovo je uzasno, danas svaka susa snima album... svaka seljanka je na tv-u, tipa tata je prodao kravu i snimili smo album...( ne zelim da vredjam seljake, ima ljudi koji pevaju skidam kapu, ali neki - katastrofa )... napucala sise, usta i zadnjicu, jeb*la se sa menadzerom i odmah dobila pesmu... pesma nema nikakav smisao... ima par pevaca kojima skidam kapu koji uspevaju da odrze svoj stil, a grand bih spalila da mogu... ja slusam svu muziku, jer muziku delim na dobru i losu, postoji i mesto i vreme gde se koja muzika slusa... obozavam parni valjak na primer, ali uz njega ne mogu da se veselim u kafani tako da je tu sinan i slicni No1.... smile ovo danas sto se snima, zivi uzas... karleusu kad cujem odmah mi skoci krvni pritisak... uuufff koliko sam se sad iznervirala... biggrin

beovizija je bilo nekad lepo takmicenje... pogotovo mi se svidjalo sto je bilo vise pesama, razlicitih tema i zanrova i ljudi su mogli lepo da biraju, ali naravno nalazio se i tu neki tatica sa dubokim dzepom ali ae... a ovo sad mi je odvratno... ona aleksandra kovac, ma ne mogu da je smislim... malo joj bilo sto komponovala pesmu nego je jos i morala da peva kao da je jedina pevacica u srbiji... rrrrr... biggrin

evrovizija super takmicenje sto rece anubis, ali nije to za nas... nekad nam je bolje da budemo tu gde jesmo inace se ponekad samo brukamo... cipele, balkan i slicne gluposti... ma bolje da se pokrijemo usima... jedino mi se ne svidja na evroviziji sto ne peva svako svojim jezikom, ali dobro...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 6 | 01.03.2011 , 2:21 PM

Meni ne smeta niko ni narodnjake ni strane.Ko je i kao je uspeo da snimi pesmu njegova stvar ako se svidja nekome moze ga slusati ako se ne svidja onda nemora slusati.Dali je spavala menadzerom ili nesto drugo sasvim njihova stvar.Meni se evo primer ne svidjaju Elitni Odredi i ja ih ne slusam,nema problema ne govorim lose o njih okolo ima neko ko ih voli.Ja volim uglavno Trance muziku ali isto tako ima i neko ko ih mrzi :).Moj savet slusaj ono sto ti se svidja.Ranije sam slusao Pink pa tako da zapalite mene :P,sta da radim tad su mi se svideli i seka i stoja i sve ostale smile

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 7 | 01.03.2011 , 2:32 PM

Sto se tice muzike meni je svejedno...slusam skoro sve...ali preferiram rap,r'n'b,techno,house,trance,electro,zabavnu...

Sto se tice ocenjivanja kako neko peva...ja tu ne mogu da prigovorim...jer ne znam kao prvo da pevam..mislim znam...nekima se svijdja a neki sute...kao drugo oni znaju svi da pevaju...jer pevaju muziku koju su odabrali u zivotu..a to sto neko ne voli njihov stil nije njegova stvar neka slusa svako ko sta hoce...kao trece ja ih sviju postujem jer nije ni pevac biti lako..iako neko misli da je to jednostavan nacin da se zaradi novac nije tako...jer imaju i oni dosta poteskoca..

Znaci nekima ta muzika koja vama smeta odgovara...kao i obrnut slucaj...ipak moraju ljudi da snimaju.

I na kraju imam poruku za one kojima smeta neka muzika :

Snimite vi nesto,stavite na youtube,dajte nama da poslusamo i ocenimo.

Mozda ce me neki zamrziti zbog misljenja...ali sta bi se...zivot ide dalje. smile

RESPECT ZA MUZIKU

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 8 | 01.03.2011 , 2:49 PM

Quote (dragan_93)
Mozda ce me neki zamrziti zbog misljenja...ali sta bi se...zivot ide dalje.

sto bi te mrzeli? smile
da...
danas je tesko ziveti i ljudi ko zna sta pevaju
npr. Vendi i Ekrem sa hepi brdvej...
ma manje vise..
da li je neko nekada malo gledao pre eurosong?
tajci

Danijel Popovic

pa moja majka zna sta je muzika!
danasnja deca furaju Dzastina Bibera, ma neke dubale..
mislim ok, svako ima svoje misljenje
ali kakve tekstove nasa scena ima...
( ovo znam zato sto sam se kladila i izgubila )
Seka
sta te briga sa kim sam spavala ( ili tako )
Fazlija
malo viski malo koka kola... svi mi se dive itd...
Karleusa
neki lili hip ili sta vec...
ma zalosno...

Ko si ti?

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 9 | 01.03.2011 , 2:53 PM

Quote (DxD)
sta te briga sa kim sam spavala ( ili tako )
Fazlija
malo viski malo koka kola... svi mi se dive itd...
Karleusa
neki lili hip ili sta vec...
ma zalosno...

Zaboravila si cuveni hit "do jaja, do jaja" umetnost na delu...

Inace mi koji ne znamo da pevamo ni ne snimamo, al zato znamo da slusamo... smile

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 10 | 01.03.2011 , 3:14 PM

Quote (Anubis)
Zaboravila si cuveni hit "do jaja, do jaja" umetnost na delu...

o da, da...
zaboravih na to...
samo su *upeta iskazana, neki dance trikovi i pevanje koje nema veze sa mozgom...

Ko si ti?

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 11 | 01.03.2011 , 3:14 PM

Sta fali ekremu?:) meni se svidja Ekrem uvek kad ga slusam dobijem neki smesni izraz lica i nasmijem se :P.evo meni se svidja Kuca Poso :P

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 12 | 01.03.2011 , 3:17 PM

Nikolakuzzz, je li znas za Ivanu Jordan?
mislim jesi cuo?
ne verujem..
pa Ekrem na glupostima zaradjuje...
pravi debila od sebe...
pa onda vidi njegov moral koliki je...

Ko si ti?

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 13 | 01.03.2011 , 3:24 PM

Quote (DxD)
Ivanu Jordan?

nisam cuo niti me interesuje :P,
Ekrem pravi budalu od sebe ali isto tako pravi nas da se smejemo dok gledamo njegove snimke,Mozes mi reci neki Trance ili Metal,Rock izvodjac koji te nasmejao??Iskreno smile

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 14 | 01.03.2011 , 3:30 PM

Riblja Corba
sa svojim spotovima i recima
hocu majko hocu u gradsku cistocu...
nightwish i njihovi fanovi ( kolutanje ociju, pevanje- ne zna se ko je ludji )
Nikolakuzzz, pa ukucaj
i cuj..
ona se mucila sa muzickom i ko zna sa cim, a ekrem koji ne zda da sastavi prosto-prosirenu recenicu vise zaradjuje od je...

Ko si ti?

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 15 | 01.03.2011 , 3:35 PM

Quote (DxD)
Riblja Corba
sa svojim spotovima i recima
hocu majko hocu u gradsku cistocu...

Eto to ja dokazujem celo vreme,tebe nasmeje metal a mislis da se ekrem glupira a mene nasmeje ekrem a mislim da se metalci glupiraju kad tresu glavama.Svako ima pravo da izbere ono sto mu se svidja koleginice xD.
Peace smile

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 16 | 22.02.2012 , 5:07 PM

korpa

• Page 1 of 1
  • 1
Search: