Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Na danashnji dan (08.03.) - samo za nju...

poruka na forumu
REP OFF

post # 1 | 08.03.2011 , 6:38 PM

Razmishljao sam o temi,shta reci da objasnim sushtinu svojih osecanja i iskrenih zelja...da ne budu samo rechi "Srecan 8 mart!"Tri rechi nedovoljne da iskazu,a toliko u sebi sadrze.

Kada pogledate ruzu,zar u njoj ne vidite zenu?
Stav koji mami i zadirkuje...Prkosno i bojazljivo u isto vreme.
Trnje shto opominje koliko slatka i bolna moze biti...Braneci je od nepoznatih ruku koje hoce da je uberu...Ukrasti dushu i srce!
Nevinost u pupoljku i bojazan od stvari koje nadolaze i cheznja koja zadirkuje...Radoznalost i teznja za novim...
Opojan miris cvetale ruze koji privlachi i osvaja svakog ko zastane.
Zar to nije zena prepuna tajni koje chekaju da budu otkrivene?Koje te vode do same njene dushe?

Knjiga...Pa,zar to nije zena?
Misteriozna,neuhvatljiva,koja svakom stranom radoznalost budi,potrebu za vishe...zelju...za onim shto cheka.
Nepoznati predeli i neznani junaci,princeze i princhevi i pomalo magije!
Koliko god pokushavali da je shvatite,imajuci uverenje da poneshto znate...uvek vas iznenadi...Nikada doci do kraja.Chini se tako daleko...Nedokuchiva misterija...
Na danashnji dan stavio bih po jednu ruzu u svaku knjigu koja govori o ljubavi,poklonio svakoj zeni i pozeleo neshto najvrednije....ISPUNJENJE U SRCU!!!

Hvala za dushu i srce koje si mi dala!
Ivana,ljubavi moja.........VOLIM TE!!!

Poruku je menjao/la anonimus79 - Utorak, 08.03.2011, 6:40 PM

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 2 | 08.03.2011 , 6:45 PM

anonimus79, predivno.... biggrin

Ko si ti?

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 3 | 08.03.2011 , 6:45 PM

Svaka cast brate,znaci skidam kapu smile

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 4 | 08.03.2011 , 8:17 PM

super je za 10-ku biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

<3<3<3
:>>><<<:

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 5 | 08.03.2011 , 8:52 PM

Devojke cestitam Vam osmi mart. I sve ostale dane u godini. Lavovi svaki dan u godini love plen.Kada ga ulove,ne jedu ga odmah,vec cekaju da dodje lavica ,da pojede najlepsi deo mesa.... Tek kada lavica utoli glad,lav pocinje sa jelom.
Lavovi nikada ne ulaze u sukob sa svojom lavicom.Pomno prate svaki njen pokret i sa njom razmenjuje poglede tokom celog dana. Njihove kandze koje mogu rasparati i debelu kozu slona,nanevsi mu ozbiljne povrede,jedino se uvlace u sape u sezoni parenja. Urodjenici tvrde da parenje lavova ima bozansku moc i mnoge nerotkinje iz Afrike dolaze da posmatraju taj cin,verujuci da ce im duhovi lava i lavice pomoci da postanu plodne.
U periodu bremenitosti,kada se lavice slabije krecu,lavovi im donose u svojim celjustima vodu ,ukoliko lavice nisu u stanju da dodju do pojila. A hranu donose ,isto tako -noseci je u svojim celjustima,i sa udaljenosti od preko 3o kilometara.
Lav je kralj zivotinja. Njegov kralj je-LAVICA.
Ne znam devojke,da li ste razumele ovaj tekst. Napisan je pre 16o godina. Devojke...,svaki dan u godini je VAS.... Tako je uvek bilo,tako ce uvek i ostati.
anonimus79, HVALA TI ZA LEPU TEMU I JOS LEPSI UVOD cool

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 6 | 09.03.2011 , 10:15 AM

anonimus79, ne brini
plachi mi na ramenu biggrin

Ko si ti?

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 7 | 11.03.2012 , 5:20 PM

Lock i Korpa.