Gavrilovići
|
|
|
post # 1 | 24.03.2011 , 4:10 PM
|
vec se nakanjujem 3. dana da otvorim temu.. i konacno sam otvorila... Pojasnjenje: Humanitarna akcija TV PINK. Serijal ce trajati sve dok Gavrilovici ne stanu na noge i ne pocnu da zive kvalitetnijim i boljim zivotom ali.. zamislite, zaradjuju na njima.. to je jos jedan rijaliti pa zar se na i tome obogacuju?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 2 | 24.03.2011 , 7:44 PM
|
ali vidi.. ja gledam tada Pink, a ja licno prezirem tu "kucu svega i svacega" i znaci to je udarni termin pola Srbija to gleda a tek van granica... i Calgon, neka kafa, neki prasak itd. se reklamiraju.. obogacuju se na tome itekako.. a tamnoputi ( ne bih da prozivam ) nemaju.. ali.. covece, mozes nesto raditi.. fizicki si sposoban.. a ima i tih koji imaju malu decu.. dusa me zaboli i kolko god imala u dzepu, dajem.. a ima i onih koji nisu sposobni... ma...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 4 | 24.03.2011 , 7:50 PM
|
anonimus79, mislim 10. gladnih usta svaki dan.. pa daj.. zna se kako ide.. prvo nesto stvoris, pa tek onda deca.. a ne deca, pa budjas ceo zivot 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 5 | 25.03.2011 , 4:24 PM
|
Quote (sandra1000) "Kad se je*ete Djuku ne zovete, a kad je muka gde si Djuka" to, to.. kad nisi potreban, ko te sisa, a kad je muka, pomagaj 1. dete je dosta da se odgaja.. ali njih 8...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 17.06.2011 , 7:50 PM
|
Pa evo da vas obradujem.Cekaju i deveto dete!Ovo je strasno.Jos nesto,nudili su mu posao,no gospodin vise zaradjuje sedeci i primajuci socijalnu i deciji dodatak.Sramota.Kuca,more,zubi,kozmeticari...Pa moja deca nisu videla sto su videla njihova.Mislim da ovo uopste ne izaziva sazaljenje,izaziva revolt.Koliko je bolesne i nemocne dece i nista niko ne preduzima.Bruka,bruka,bruka....
|
|
| |
|
post # 7 | 17.06.2011 , 9:16 PM
|
Anci030, a? ma mislim stvarno... ja sam to gledala. pif, ne secam se, ali zar i to...?! ali tako obicno biva.. da od siromasnih jadnika ( bez vredjanja ) i bednika postanu radnici koji cak i ne rade... nego lencare i kukaju.. pa ovo je nemoguce! Dzon i Kejt mislim dok je tako bilo, su radili... ali ovo je bruka!
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 10 | 29.06.2011 , 12:57 PM
|
sandra1000, pod jedan- GDE SI TI DO SADA? pod dva-APSOLUTNO SI U PRAVU. pod tri-DOLE PINK MITROVIC!ZIVIO PINK PANTER!!! 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 11 | 29.06.2011 , 10:27 PM
|
Ima i gorih zivotnih prica. Razumem da je tesko, ali sto radjas toliku decu kad nemas ni koru hleba da im das. Osmoro dece u ovoj bedi, mislim stvarno... Ta zena nije htela u zivotu nista da radi samo je decu radjala, a sad traze pomoc jer zive u bedi. Koliko sam videla imaju svinje, kokoske, zemlju koju obradjuju... Neki ljudi nemaju bukvalno nista, spavaju na zemlji, gladuju, ovi su bogati jos za njih. Bas su mi se smucili iskreno. Svaki dan, 5 meseci ti Gavrilovici. Sto im sponzori nisu uradili kucu, dali nesto para, napunili frizider i dalje neka guraju sami. Oni im daju Adidas trenerke i patike, letovanje u Grckoj, izlete na Zlatiboru i spa centrima. To rade cisto zbog reklame da bi Mitrovic privukao vise sponzora i on od njih ucario jos koji dinar.
|
|
| |
|
post # 12 | 30.06.2011 , 1:24 PM
|
prosto i jednostavno ...sto su znali da naprave 8 , 9 nzm kolko ih ima .....a ne moze da ih odrzavaju..bar da su (oprostite na izrazu) koristili kondom ...pa bih sada imali 2 i imali pare...ali i ovako im nije lose ..pink im je obezvedio letovanje smestaj sve ....ipak ne zalim ih uopste ...
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 13 | 30.06.2011 , 3:05 PM
|
Quote (badule) sandra1000, pod jedan- GDE SI TI DO SADA? pod dva-APSOLUTNO SI U PRAVU. pod tri-DOLE PINK MITROVIC!ZIVIO PINK PANTER!!!
Pa tuj sam. Imala sam nekih problema aj sto sa zdravljem, imala sam upalu uveta i umirala sam od bolova, aj i sto mi je jedan sm*ad zavalio kuce. Od prvog maja muku mucim sa Betty-nim ocima. Operacije i operacije, inekcije, vakcine i gomile drugih problema. A divna je, nemozes da verujes koliko je pametna. Pojela mi je mobilni pa sad nemogu da je slikam. Cim sad uzmem drugi ima da prste slicice.
Inace, vrnula sam se na forum, mislim, bio je red. Da se angazujem oko downloada, nema bre igrica za klince.
Inace, ziveo pink panter 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 14 | 01.07.2011 , 7:28 AM
|
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 15 | 15.02.2012 , 9:23 PM
|
Gotovo sa tim Gavrilovićima, hvala Bogu. Lock i Korpa.
|
|
| |