Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Gavrilovići

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 1 | 24.03.2011 , 4:10 PM

vec se nakanjujem 3. dana da otvorim temu..
i konacno sam otvorila...
Pojasnjenje:
Humanitarna akcija TV PINK. Serijal ce trajati sve dok Gavrilovici ne stanu na noge i ne pocnu da zive kvalitetnijim i boljim zivotom
ali..
zamislite, zaradjuju na njima..
to je jos jedan rijaliti sad
pa zar se na i tome obogacuju?

Ko si ti?

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 2 | 24.03.2011 , 7:44 PM

ali vidi..
ja gledam tada Pink, a ja licno prezirem tu "kucu svega i svacega"
i znaci to je udarni termin
pola Srbija to gleda
a tek van granica...
i Calgon, neka kafa, neki prasak itd. se reklamiraju..
obogacuju se na tome itekako..
a tamnoputi ( ne bih da prozivam ) nemaju..
ali..
covece, mozes nesto raditi..
fizicki si sposoban..
a ima i tih koji imaju malu decu..
dusa me zaboli i kolko god imala u dzepu, dajem..
a ima i onih koji nisu sposobni...
ma...

Ko si ti?

poruka na forumu
REP OFF

post # 3 | 24.03.2011 , 7:47 PM

Uopshte mi je nejasna nesvesnost stanja i neprisebnost choveka koji ima toliko dece...Nerazumljivo da se upustish u takav okrshaj sa zivotom bez ikakvog oslonca ili materijalnog stanja...Hajde da svi pravimo decu kao na traci,pa da kukamo posle....Jao,shto me je naljutio ovaj chovek....Mediji izvrcu sudbinu drugih,kreiraju namene za svoje potrebe...Nemam rechi... angry >( angry >( angry >( angry
Mnogo me boli detetova suza.... angry angry

Poruku je menjao/la anonimus79 - Cetvrtak, 24.03.2011, 7:51 PM

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 4 | 24.03.2011 , 7:50 PM

anonimus79, mislim 10. gladnih usta svaki dan..
pa daj..
zna se kako ide..
prvo nesto stvoris, pa tek onda deca..
a ne deca, pa budjas ceo zivot wacko

Ko si ti?

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 5 | 25.03.2011 , 4:24 PM

Quote (sandra1000)
"Kad se je*ete Djuku ne zovete, a kad je muka gde si Djuka"

to, to..
kad nisi potreban, ko te sisa, a kad je muka, pomagaj sad
1. dete je dosta da se odgaja..
ali njih 8...

Ko si ti?

3
poruka na forumu
0 0

post # 6 | 17.06.2011 , 7:50 PM

Pa evo da vas obradujem.Cekaju i deveto dete!Ovo je strasno.Jos nesto,nudili su mu posao,no gospodin vise zaradjuje sedeci i primajuci socijalnu i deciji dodatak.Sramota.Kuca,more,zubi,kozmeticari...Pa moja deca nisu videla sto su videla njihova.Mislim da ovo uopste ne izaziva sazaljenje,izaziva revolt.Koliko je bolesne i nemocne dece i nista niko ne preduzima.Bruka,bruka,bruka....

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 7 | 17.06.2011 , 9:16 PM

Anci030, a? surprised surprised surprised surprised surprised
ma mislim stvarno...
ja sam to gledala.
pif, ne secam se, ali zar i to...?!
ali tako obicno biva..
da od siromasnih jadnika ( bez vredjanja ) i bednika postanu radnici koji cak i ne rade...
nego lencare i kukaju..
pa ovo je nemoguce!
Dzon i Kejt mislim dok je tako bilo, su radili...
ali ovo je bruka!

Ko si ti?

381
poruka na forumu
24 281

post # 8 | 18.06.2011 , 0:46 AM

NA KRAJU serijala oni ce da imaju bolju kucu od nas svih smile

Sto su pravili 8-smo dece kad nemaju pare da ih izdrzavaju......

Cuo sam da im je u planu i 9-to dete...... crackegg

Poruku je menjao/la srbija_king - Subota, 18.06.2011, 0:48 AM

SrB-IjA-KiNg*

904
poruka na forumu
96 378

post # 9 | 29.06.2011 , 12:07 PM

Jako mi je zao kada vidim da neko sedi i place kraj televizora jer je Boze video jadne Gavrilovice. Zasto neko prodaje laznu patetiku i time dobija na gledanosti, a pritom prica zvana Gavrilovici nema veze sa pravom istinom.

Ja jako volim decu i onog malog Gigu sam opasno zgotivila jer je dobrica, ali deca nisu nicemu kriva vec njihovim roditeljima su oci gladne. Gospodja Daca Gavrilovic nije mentalno zaostala vec zena ima problem sa komunikacijom jer nije lako da popamti sve sto treba da prica na televiziji i time cari pomoc koja joj i nije toliko potrebna.

Mozemo mi da pricamo sta god hocemo, ali svako ko ima imalo slobodnog vremena moze da ode u Milanovac i vidi kako zive ti cuveni Gavrilovici. Zive skromno ali ne jadno. I u Beogradu koji vazi za naj razvijeniji grad desetoclana porodica bi jadna pomrla od gladi, a Gavrilovici imaju i zivinu i imanje na kome sade voce i povrce i mogu koliko toliko da prezive. Nisu samo Gavrilovici ti koji nikada nisu videli more, mnogo je takve dece. A Mitrovic kad se vratio iz inostranstva kao da mu je mozak ispao negde usput, pink je propao. Sreca nasa pa je leto, na*ebali bismo da je zima pa da sedimo kuci. U istoriji televizije nije zapamceno toliko glupih emisija i programa koliko na pinku.

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 10 | 29.06.2011 , 12:57 PM

sandra1000, pod jedan- GDE SI TI DO SADA?
pod dva-APSOLUTNO SI U PRAVU.
pod tri-DOLE PINK MITROVIC!ZIVIO PINK PANTER!!! biggrin

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 11 | 29.06.2011 , 10:27 PM

Ima i gorih zivotnih prica.
Razumem da je tesko, ali sto radjas toliku decu kad nemas ni koru hleba da im das.
Osmoro dece u ovoj bedi, mislim stvarno... wacko
Ta zena nije htela u zivotu nista da radi samo je decu radjala, a sad traze pomoc jer zive u bedi.
Koliko sam videla imaju svinje, kokoske, zemlju koju obradjuju...
Neki ljudi nemaju bukvalno nista, spavaju na zemlji, gladuju, ovi su bogati jos za njih.
Bas su mi se smucili iskreno. Svaki dan, 5 meseci ti Gavrilovici.
Sto im sponzori nisu uradili kucu, dali nesto para, napunili frizider i dalje neka guraju sami.
Oni im daju Adidas trenerke i patike, letovanje u Grckoj, izlete na Zlatiboru i spa centrima.
To rade cisto zbog reklame da bi Mitrovic privukao vise sponzora i on od njih ucario jos koji dinar.

102
poruka na forumu
1 5

post # 12 | 30.06.2011 , 1:24 PM

prosto i jednostavno ...sto su znali da naprave 8 , 9 nzm kolko ih ima .....a ne moze da ih odrzavaju..bar da su (oprostite na izrazu) koristili kondom ...pa bih sada imali 2 i imali pare...ali i ovako im nije lose ..pink im je obezvedio letovanje smestaj sve ....ipak ne zalim ih uopste ...

904
poruka na forumu
96 378

post # 13 | 30.06.2011 , 3:05 PM

Quote (badule)
sandra1000, pod jedan- GDE SI TI DO SADA?
pod dva-APSOLUTNO SI U PRAVU.
pod tri-DOLE PINK MITROVIC!ZIVIO PINK PANTER!!!

Pa tuj sam. Imala sam nekih problema aj sto sa zdravljem, imala sam upalu uveta i umirala sam od bolova, aj i sto mi je jedan sm*ad zavalio kuce. Od prvog maja muku mucim sa Betty-nim ocima. Operacije i operacije, inekcije, vakcine i gomile drugih problema. A divna je, nemozes da verujes koliko je pametna. Pojela mi je mobilni pa sad nemogu da je slikam. Cim sad uzmem drugi ima da prste slicice.

Inace, vrnula sam se na forum, mislim, bio je red. Da se angazujem oko downloada, nema bre igrica za klince.

Inace, ziveo pink panter biggrin

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 14 | 01.07.2011 , 7:28 AM

Quote (sandra1000)
Pojela mi je mobilni pa sad nemogu da je slikam. Cim sad uzmem drugi ima da prste slicice.

biggrin biggrin biggrin biggrin Znaci ne mogu da verujem!!!
VUCHICE ,mani ti Gavrilovice,udavaj se,radjaj decu da budu isti kao ti. Takvi nam ljudi trebaju !!! Ajd pa cemo kod mene u Slankamen na roshtilj!!! biggrin biggrin biggrin biggrin

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 15 | 15.02.2012 , 9:23 PM

Gotovo sa tim Gavrilovićima, hvala Bogu. :D
Lock i Korpa.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: