Sutrasnji posao
|
|
|
post # 1 | 26.03.2011 , 7:10 PM
|
Da li nekada razmisljate ko ste vi? Sta cete jednog dana raditi ili sta vec radite? Ako vec radite, da li ste zadovoljni poslom ili biste rado dobili ili dali otkaz bez razmisljanja?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 2 | 26.03.2011 , 10:36 PM
|
Nemam nesto u planu,samo bih voleo posao koji je dovoljan da bih izdrzavao porodicu i pruzio im mogucnosi za bolji zivot 
|
|
| |
|
post # 3 | 27.03.2011 , 8:47 PM
|
dragan_93, ti kao da dajes odgovor na pitanje za mis univerzuma svakako da svi to imaju na umu povodom pitanja svoje buducnosti - i svoje porodice ako ih budu planirali - mozda neki konkretniji odgovor ako moze lafe 
!!!
|
|
| |
|
post # 4 | 27.03.2011 , 9:18 PM
|
Ja bi volio da radim neki dobar poso a zanimljv neki inspektor ministar i da fino zivim nemora biti neka plata vec samo da me niko nedira i nemaltretira 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 29.03.2011 , 6:57 AM
|
Posao koji obavljam generalno nije tezak,ali osecam da postoji neki nedostatak... Pa,ja bih najradije delio ljubavne savete zenama,ali verenica bi me ubila!!! 
|
|
| |
|
post # 7 | 30.03.2011 , 9:26 AM
|
Pa... Mnogo je meni pocija na raspolaganju... Ima jos vremena za razmisljanje 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 8 | 30.05.2011 , 1:08 PM
|
Uskoro cu biti diplomirani pravnik. Nadam se da cu biti sudija za prekrsaje, a volela bih da budem i profesor. Pa sta Bog da. 
|
|
| |
|
post # 9 | 15.10.2011 , 3:24 AM
|
Da, stalno razmisljam o tome, ali mng. je tesko naci bilo kakav posao a kamoli posao koji zelimo bez obzira na zavrsenu skolu. . . Oduvek sam sebe video u medijima, bilo tv ili radio obliku, da li kao video montazer, tonski tehnicar ili voditelj. . . ali sobzirom da ne zivim u Bgu sve vise gubim nadu za tako necim, jer po ostalim, pogotovu manjim gradovima tako nesto je tesko naci. . . naravno kada bi dobio sigurnu ponudu, i da znam da od toga mogu da zivim i izdrzawam porodicu, rado bih se preselio u bilo koji grad. . .
Svakakve poslove sam radio i dok sam isao u srednju, ali eto zadnji koji sam radio bio je u prodavnici zdrave hrane, naravno nisam bio zadovoljan prvenstveno platom pa sam posle 2meseca dao otkaz!

|
|
| |
|
post # 10 | 15.10.2011 , 4:35 AM
|
Danas su retki oni, koji imaju onaj posao koji vole da rade, jer sve je privatizovano. I onda se jos u opstini, u velikim firmama pitaju sto nema sexa, pa svi su zaposlili svoju rodbinu. Elem, salu na stranu, radim u spediciji, i super mi je. Moze biti gore, npr. da nemam posla! Glavna motivacija za posao generalno gledajuci je novac, mada kod mene to nije meni je motivacija ubijanje monotonije, onaj osecaj da imam vlastitu zaradu svojim trudom, da kad idem negde ne zicam ni od svojih, ni od muza, ni bilo koga. A opet, onaj ko voli da radi on ce biti zadovoljan i minimalcem, a onda se to kosi sa cenama, sa rezijama. Eh da je Titino vreme, a danasnje plate, bilo bi idealno!
I znajte, smisao vaseg i mog zivota je u stvaranju. Zato radite! Ili kako bih ja rekla nekad i odmorite rad ubija 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 11 | 15.10.2011 , 9:01 AM
|
Pa s obzirom kakvo je vreme u ovoj nasoj drzavi i da ne mozes dobiti posao za 100 godina , zadovoljan sam i onim cim imam trenutno.. Naravno da bih hteo vise ali jbg vreme je takvo da se ne moze puno birati 
|
|
| |
|
post # 12 | 16.10.2011 , 9:07 PM
|
Ja bih voleo biti Policajac 
|
|
| |
|
|
post # 14 | 13.06.2012 , 6:53 PM
|
Quote (Dorja) pa ja se nadam da cu doktorirati medicinu ili postati model
Model mozes postati odmah, samo mi se javi na pp, ozbiljan sam!
Pa ja sam od malih nogu krao aparat od starog i stedio pare da kupim prazan film, da bih sklocao okolo i posle izradjivao to A evo sada se bavim tim, slobodno mogu rec profesionalno, mada sam jos daleko od profesinalaca, ali... I taj posao ne bih dao ni za jedan drugi, niti bih ga napustio, slobodno mogu rec da sam jedan od sretnika koji radi nesto iz ljubavi a pri tome jos i zaradjuje 
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 15 | 13.06.2012 , 7:04 PM
|
Oduvijek sam sanjala da budem insprektor ili profosor,ali vjerovatno neću biti ništa od toga.
Želja da budem inspektor je polako ugašena jer to je posao koji je pretežan fizički,a i psihički za mene.
A ljubav prema prosvjeti je od malih nogu. Ranije sam predavala lekciju i tako je učila. U srednjoj školi je ta želja i dalje ostala,a i imala sam priliku držati par časova i nenormalno sam se pronašla u tome. A standard je da svake godine svodim neopravdane,opravdane,pišem sve šta treba u matičnoj knjizi,sabirem uspijeh i sve ostalo pošto je moj profesor prelijen,a ja u tome uživam. Voljela bi jednoga dana bili profesorica istorije,ali u to,iskreno,sumnjam. Ali opet ko zna..
Nikada sebe u glavi nisam mogla drugačije zamisli osim u ulozi profesorice. I nadam se da će se to jednoga dana i ostvariti. 
|
|
| |