Slomljeno srce
|
|
|
post # 1 | 01.04.2011 , 10:27 AM
|
Poželimo da imamo nekoga pored sebe, da budemo voljeni i da volimo. Tada ne želimo da nas neko povredi i slomi nam srce.A ako se to ipak desi svako od nas reaguje na drugciji nacin. Bas me zanima sta vi mislite o tome i kako bi ste reagovali da vas neka draga osoba jako povredi.

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 01.04.2011 , 10:47 AM
|
Pa zavisi od situacije... i zavisi na koji nacin me povrede... i zavisi sta mi je ta osoba... a reagujem od onoga da ne pricam sa nekom osobom, da se svadjam i da placem... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 01.04.2011 , 10:59 AM
|
Quote (sladja1) Bas me zanima sta vi mislite o tome i kako bi ste reagovali da vas neka draga osoba jako povredi. Svaticu ovo kao da mislis na prevaru. Licno ja bi joj vratio sa njoj najblizom osobom ( drugarica, sestra itd... ne bih odustajao dok ta osoba ne popusti ) i onda bih gledao da je maksimalno psihicki dotucem da joj vise nikada ne padne na pamet tako nesto i da nikad ne zaboravi... I naravno sut karta... A za nesto drugo sem prevare bih naravno razgovarao i reagovao normalno u zavisnosti od situacije...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
116 poruka na forumu
| |
29
| |
164
|
|
post # 4 | 01.04.2011 , 11:24 AM
|
ma samo opusteno,opusteno nemas ti matori nista od toga da joj vracas ili slicno,zasto bih se ja spustao na neciji nivo i postao ono sto me je povredilo?! malo vise izlasci,posvetis se onome sto nisi mogao da radis dok si bio sa tom osobom,okupiran drustvom i sve to prodje,prebolis,postanes jaci.A to vracanje i slicno,to je pateticno i za gubitnike 
|
|
| |
|
post # 5 | 01.04.2011 , 11:47 AM
|
i ja isto mislim da osoba koja to uradi nije vredna nicega vise pa ni osvete ,ionako je sama sebi nanela zlo samim time sto vas je prevarila. to bar vazi za mene a kod svakoga od nas je drugacije 

|
|
| |
|
post # 6 | 01.04.2011 , 11:51 AM
|
Quote (komsha) ma samo opusteno,opusteno smile nemas ti matori nista od toga da joj vracas ili slicno,zasto bih se ja spustao na neciji nivo i postao ono sto me je povredilo? Nisam ja neka prosvetljena osoba i cvrsto verujem u ono oko za oko, zub za zub jer takvi ljudi se nikada ne kaju sami od sebe jedino da osete na svojoj kozi a iskreno i bilo bi mi lakse znajuci da nije samo ona mene napravila budalom ( e sad ako sam patetican i gubitnik zbog toga onda cu bar da budem zadovoljni pateticni gubitnik )...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 7 | 01.04.2011 , 12:44 PM
|
TESKA TEMA.
ja
|
|
| |
|
post # 8 | 01.04.2011 , 1:11 PM
|
pa jeste malo teska tema, ali svima bude lakse ako to podele sa drugima. Nekako padne kamen sa srca. 

|
|
| |
|
|
post # 10 | 01.04.2011 , 1:40 PM
|
Quote (Crazy) Da ostanem sa njom, i nemam bas neki jak razlog osim ljubavi. AL SHVATI JEDNO IZ ISKUSTVA ZNAM DA LJUBAV VREMENOM PROLAZI A TADA VEC BUDE KASNO KAD SHVATIMO DA SMO POGRESILI.

|
|
| |
|
|
post # 12 | 01.04.2011 , 2:08 PM
|
ja kazem kako je meni bilo , ti imas ono svoje ,valjda si svestan da sami snosimo posledice za ono sto uradimo ili jos bolje neuradimo 

|
|
| |
|
post # 13 | 01.04.2011 , 3:24 PM
|
HVALA UREDNICI NA OHRABRENJU.OSTAJEM UZDRZAN.
ja
|
|
| |
|
post # 14 | 01.04.2011 , 4:08 PM
|
Ma Izlazsci, Video Igrice. I tako Too! Novo Zanimanje, I Prebolis. :-) Ali... :-/ (Nije Lako)
TheViper!!!
|
|
| |
|
|
post # 16 | 03.04.2011 , 5:13 AM
|
"Zar da pretucam rechi preko drugih koji govore"...Ionako uvek osuda dodje..."DRUGE STVARI NAM TADA NISU BITNE!" Zar se od ljubavi ne pochinje..?Bez obzira kakav oblik tada ima!
Poruku je menjao/la anonimus79 - Nedelja, 03.04.2011, 5:17 AM
|
|
| |
|
post # 17 | 03.04.2011 , 12:22 PM
|

|
|
| |
|
post # 18 | 03.04.2011 , 2:49 PM
|
Mi tako daleko više nismo mogli, u srcu bol, u duši patnja, nisi znao kolika naša bila je vatra ali tako je to kad gajiš trnje, trnje koje lice para i koje suzu stvara. Ali znam, tražit ćeš od mene oprost taj. al' umjesto lica mog, vidjet ćeš samo sjenu... Jednom kad ostaneš sam, kad mrak obasja svjetlost zvat ćeš me imenom mojim, al' javiti se neću ja ! Samo zatvori oči , sjeti se ljubavi naše, vatrom ozarene i pojavit ću se ja !!! Ne okreći mi lice koje ljubila sam ja! Znam da to lice druga ljubi " znam" Tvoje ime čuvam u dubini mojih želja To ime u srce urezala sam ja !

|
|
| |
|
post # 19 | 03.04.2011 , 8:53 PM
|
Tantalove muke vidim... sad su tako male!!!! Vazduh mi ponestaje!!!
|
|
| |
|