Zvezda padalica
|
|
|
post # 1 | 02.04.2011 , 1:00 PM
|
Sinoc dok sam se setala ugledala sam zvezdu koja pada i naravno pomislila zelju! Odavno se prica da kad vidis zvezdu koja pada pomislis zelju i ako je nikome ne kazes ispunit ce ti se.Da li vi vjerujete u to da zvezde padalice ispunjavaju zelje.

|
|
| |
|
post # 2 | 02.04.2011 , 2:24 PM
|
Ja ne verujem,verujem da kad zelis nesto,za to se moras potruditi da ti se ispuni.Mislim da kad bi sve bilo istinito sto se tice tih zvezda padalica,odzacara i sl. svi bi bili sretni i zadovoljni.Ja konkretno uvek imam neku zelju,ali za nju se borim licnim sredstvima,postavim je sebi kao cilj i ne smirujem se dok mi se to nesto ne ostvari. Mada svi mi ponekad volimo biti romanticni...

|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 3 | 02.04.2011 , 2:29 PM
|
Quote (suzana85) Ja ne verujem,verujem da kad zelis nesto,za to se moras potruditi da ti se ispuni slazem se
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 02.04.2011 , 4:23 PM
|
slazem se sa suzanom... ja sam jednom isto je videla i pozelela, i tek mi se posle 2 godine ostvarilo, ali mislim da je to zato sto sam ja na to uticala a ne tamo neka zvezda... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 6 | 21.04.2011 , 8:18 PM
|
Pa,kakav bih ja madjionichar bio...sa rukama praznim i bez zvezda...Uvek bacim koju...kada treba.... :D 
Poruku je menjao/la anonimus79 - Cetvrtak, 21.04.2011, 8:19 PM
|
|
| |
|
|
post # 8 | 01.05.2011 , 8:52 AM
|
Padaju zvezde. Pomisli zelju koju vec dugo krijes u sebi. Nezno me takni usnama svojim i sve ce se zelje ostvarit tebi.

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 9 | 03.05.2011 , 7:20 PM
|
Nocas je jedna zvezda pala, Kao suza iz oka tvog, U meni se javi zelja mala, Da mi te opet posalje Bog. I LOVE YOU DJOSLA,keve mi... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 10 | 13.09.2011 , 8:14 PM
|
ma kakve zvezde,dva puta zamisljam istu zelju i nikako da se ispuni...
|
|
| |
|
post # 11 | 27.11.2012 , 3:43 AM
|
Quote (sladja1) Sinoc dok sam se setala ugledala sam zvezdu koja pada i naravno pomislila zelju! Odavno se prica da kad vidis zvezdu koja pada pomislis zelju i ako je nikome ne kazes ispunit ce ti se.Da li vi vjerujete u to da zvezde padalice ispunjavaju zelje. Pa verujem,donekle ne bas potpuno ali mogu da kazem da verujem 
|
|
| |
|
post # 12 | 04.12.2012 , 8:18 PM
|
Da li postoji deda mraz ?
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 13 | 04.12.2012 , 8:55 PM
|
trebala bi mi kisa zvezda da mi ispuni zelju......kao da zelim cudo ... 
|
|
| |