Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Najlepsi ljubavni SMS-ovi

58
poruka na forumu
612 3547

post # 1 | 03.04.2011 , 8:32 PM

-Lijepo je znati da postojiš u mom životu...nije bitno ni koliko, ni otkad, ni zašto...lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu...

-Trebaš mi…kao zori sunca, kao tijelu srce, kao suncu zrak, kao tišini nemir, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao krv veni, kao…Ti…meni…

-Ne znaš koliko zvijezda na nebu ima, ne znaš kako je meni noćas zima, ne znaš koliko Te želi netko, ali znaj da je uz Tebe iako si daleko.

-Noćas dok rosa umiva travu, dok tiha noć sanja o danu, noćas dok svi sanjaju o raju ja snivam o Tvom zagrljaju

-Tvoje usne slađe su od meda, moje srce gori dok Te gleda, Tvoje oči ljepše su od neba... Ti si ono što meni treba !

-Kada pada kiša, kažu da duše mrtvih dolaze da vide one koje vole, ..... kada mene jednom više ne bude, tu gdje si Ti kiša nikad neće prestati!!!

-Samo tko voli zna koliko to boli. Samo tko pati moze da shvati sto u zivotu ljubav moze da znaci.

-Kad vidis pticu u visokom letu sjeti se mene u daleko svjetu. Gdje god podes putevima svjeta, gdje god sunce sja,nikad nikog neces naci da te voli kao JA

ITD.....

A sada je na vas red!!!! heart heart heart heart heart

1065
poruka na forumu
225 1145

post # 2 | 05.04.2011 , 8:22 AM

Slusaj sad: U dusi sam dijete koje ne zna mrziti, u zivotu sam putnik koji uvijek pronadje pogresan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI

Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i sanjaj me noci ove!!!!!

Spustila sam suzu u ocean. Kad ju pronadjes prestat cu te voljeti.

Srce moje ti u rukama drzis. Pazi, moli te, da ga ne ispustis.

Sreca? Sto je sreca sada znam. To je svaki susret s tobom, tvoj dah na licu mom. Sreca? Tvoj korak, tvoj glas, njezni poljupci kroz noc. JEDNOSTAVNO - TI!

Sto da ti kazem, sto da ti pisem, kad te volim koliko i disem.

Sve moje misli vrte se samo o tebi. Kako sam do sada zivjela nije vise vazno.

Sve sto imam jesi ti, ne mogu te napustiti, s tobom cu zauvijek biti i samo cu tebe voljeti!

979
poruka na forumu
107 551

post # 3 | 27.08.2011 , 12:10 PM

Kiša pada rastu bandere ja te volim ti si moja cura biggrin

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 4 | 27.08.2011 , 5:51 PM

U 1 gradu, na klupi skole, krupnim slovima pise on i ona (Nevena92 i Ja) se vole... biggrin

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 5 | 30.09.2011 , 7:18 PM

Dupla tema http://u.to/MVg3AQ
Lock & Trash lock

• Page 1 of 1
  • 1
Search: