Imam problem kako da smuvam drugaricu?
|
|
|
post # 1 | 16.04.2011 , 11:47 PM
|
Ljudi nemojte da neko pomisli da sam neki retard ili tako nesto ali od svih koje znam sam trazio savet i ne mogu da ga dobijem.. Naime o ovome se radi... U oktobru prosle godine poceo sam da se druzim sa jednom ribom i nije me uopste interesovala kao ,, devojka,, nego sam je stvarno gledao ko drugaricu.. Ali problem je jedno dva tri meseca meni nesto kvrcnulo u glavi i zaljubio sam se u nju kao kreten... mislio sam da je nesto prolazno ali vidim da sada nije i da sam se bas zatreskao kao kreten.. Problem je sto ne smem u bilo kakvu pricu da krenem, da se radi o bilo kojoj drugoj devojci ne bi mi uopste bio problem, pokusao sam i da smuvam druge ribe ali ne vredi ja sam totalno porudeo za ovom? Mi se stalno cujemo ali ne znam sta da radim niti mogu da izvalim kako ona mene gleda, a do sada sam joj dao sto znakova da moze da primeti da mi se svidja.. cak mi je drugarica rekla da ako ona ne zeli nista da ce se odaljiti ali ne ona mene i dalje zove itd, sto znaci da ili nije izvalila ili da nesto zeli a ja to ne mogu da ocenim, a ne znam na koji nacin da joj saopstim to.. Ako neko moze neka mi da neki savet posto stvarno vise ne znam sta da radim??? ali bez sprdnje molim vas
|
|
| |
|
|
post # 3 | 17.04.2011 , 0:06 AM
|
Pa valjda nekako mozes da skontas dal se ti njoj svidjas ,po ponasanju ,po nacinu na koji te gleda,pokusaj nesto indirektno da joj nagovestis da ti se svidja. A ako je pametna shvatila je do sada ,i cim je nestavila kao pre znaci da je ok .A ako vidis da ona tebe ne moze da gleda kao "decka" onda nemoj tu nista da cackas :SAdded (17 Apr 2011, 0:06 Am) ---------------------------------------------
Quote (suzana85) ako ona ima ista osecanja kao i ti bicete zajedno a ako ne trazi drugu.... ali mozda nece da je izgubi kao drugaricu ,cim joj otkrije osecanja ,sve se menja
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 4 | 17.04.2011 , 0:11 AM
|
E u tome jeste problem ona je mnogo dobra kao drugarica ali ja jednostavno nju ne mogu da gledam kao drugaricu pokusavao sam i bio sa drugim ribama ali i dalje sam lud za njom..... Jednom smo ostali sami na nekoj zurci i ja taman da krenem i udje ta njena najbolja drugarica i kao sta vi radite i smeje se i onda krene da ulazi jos 15 debila i ja puknem i izadjem... Bilo je jos situacija jedno desetak sigurno i uvek se neko ispreci.... Ma show zivi....
|
|
| |
|
post # 5 | 17.04.2011 , 0:13 AM
|
pa reci joj sta osjecas 
|
|
| |
|
post # 6 | 17.04.2011 , 9:02 AM
|
Brankostupic, ovo je tema sa drugacijim naslovom odavnooo posto su iste, napisacu isto sto sam i drugoj osobi napisala a to je Code evo moj savet ( mislim kako bih volela da se neko ophodi prema meni ) 1. idite na neki sokic ili na neku zurku 2. stavi joj do znanja da je gotivis 3. slusaj sve ona sto govori ( mozda nesto cujes za bolji uspeh ) 4. ako sakriva svoju ljubav, ti kupi joj neki prsten ili srce ( ali srce da se moze da se razdvoji na pola ) 5. reci joj da si zaljubljen u nju 6. ako se smuvate, kupujes mi cokoladu xD salim se, ne treba ovaj zadnji korak ( kupovanje ) pokazi da se interesujes za ono sto ona prica eto ja iako se nisam smuvala ( nikada ) nadam se da ces osvojiti tu devojku
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 7 | 17.04.2011 , 9:51 AM
|
vama curama sve to zvuci kao iz bajke - gde ste savete za muvanje izvlacile - iz trulih Americkih komedija razumete li se vi imalo u musku psihologiju - i na koj nacin muskarci dozivljavaju sve svoje pobede a pogotovu poraze vama jeste Ok to sve sto pisete i savetujete - ali muskarci nisu od kamena(barem oni sa imalo mozga i osecanja) oni drugi vec maco tipovi koi govore ili se pretvaraaju da neaju mekih ili nikakvih osecanja mozda mogu i prihvatiti vase savete - jer njima i odbijanje neke devojke nece predstavljati nikakav porblem jer oni odmah trce za drugom suknjom a za predhonu gotovo uvek kazu - ko je j.be nezna sta je propustila nikada nece imati nekoga kao ja-i zapitajte se devojke cija osecanja takvi momci zaista na kraju povredjuju(iako vam tako nesto ne govore u eoci)svoja9koja inace nemaju ) ili vasa iako vvi to niste svesne - jer vi ste cure a mi smo moci i neznate kako misljenje i uverenja imamo prema zenskom svetu - tako da ni vi nemate o nasem - te mi ste strane dolaze smesni svi ti vasi saveti njemu na tu temu zanima me samo DIDIka iz koje je bajke izvukla one savete za muvanje momaka - pepeljuge - crvenkape - ili price iz 1001 nocdi ne zezam vas devojke ali jeste uzasno - pre ce do nekog konkretnog zakljucka i ideje doci ako mu veci broj muskaraca da moguce odgovore na pitanje koje ga muci a on sam ono najinteresantnije za njega izvuce izmiksije i krene u osvajanje neosvoivog - lov na zenku 
!!!
|
|
| |
|
post # 8 | 17.04.2011 , 10:59 AM
|
Quote (scorpio978) zanima me samo DIDIka iz koje je bajke izvukla one savete za muvanje momaka - pepeljuge - crvenkape - ili price iz 1001 nocdi hahhaha ne znam ni sama.. 100% iz Pecrnoc ( Pepeljuke ( Pe ) Cr ( nije hrom, nego crvenkape ) i Noc ( 1001 noc ) 
Ko si ti?
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 9 | 27.04.2011 , 0:51 AM
|
Ja imam istu problemcinu... Strah me da ucinim taj korak.A ona je super devojka,skroz na mestu 
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 10 | 27.04.2011 , 4:07 AM
|
jaobrate, i Brankostupic, pa... da bi bilo sta krenulo sa nulte tacke,trebalo bi Vi da ucinite prvi korak. Kao prvo ,najbolje je da je pozovete ,naravno usred bela dana ,na kaficu ili sokic i da joj iskazete svoja osecanja,mirno i stalozeno. Postoje samo 2 mogucnosti koje ce iz toga proisteci kao posledica- ili ce te biti zajedno,msm u vezi, ili necete. Sve ostalo je samo naklapanje. A ako ne pokusate da joj osvojite srce,neko svakako hoce. Zato je za Vas bolje da to budete Vi. I naravno,ako Vam je stalo da budete sa doticnom mladom damom,taj korak morate uciniti,jer mesta nema ni dvoumljenju ni troumljenju,msm premisljanju ili iscekivanju neke savrsene situacije u kojoj bi ste joj izjavili Vase namere. pa... SRETNO 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 11 | 27.04.2011 , 11:55 AM
|
badule kao inace genijalan i potpuno u pravu samo 2 stvari su moguce il cete zavrsiti zajedno il ne, znaci znam da nije lako ako je dobra drugarica al il se odvazi i pitaj il zaboravi na nju u tom smislu jer ces samo patiti gledajuci je sa drugim.... 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 12 | 09.05.2011 , 9:13 PM
|
Ljudi hvala vam svima sto ste pokusali da pomognete... Inace nasao sam devojku i potpuno zaboravio na nju i mnogo mi je lepo sad :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
| |
|
post # 13 | 09.05.2011 , 9:21 PM
|
Brankostupic, o pa dobro.. nek' zivi dugo veza 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 15 | 12.09.2011 , 0:52 AM
|
zato ja nevjerujem u musko zennska prijateljstva nema tu ....... 
|
|
| |
|
post # 16 | 11.10.2011 , 10:46 AM
|
Vidim da imaš problem. A rešićeš ga tako što uopšte nećeš muvati drugaricu!
Quote (susheTZ) zato ja nevjerujem u musko zennska prijateljstva nema tu
Tako je susheTZ slažem se sa tobom 150%. 
|
|
| |