Invisible Man
|
|
|
post # 1 | 17.04.2011 , 6:34 AM
|
Ovo je bre serija!!! Jos kad bi neko postavio download! U Fazonu lik je bio u zatvoru i sad kako bi sto pre izasao iz zatvora ponudjeno mu je da eksperimentisu na njegovom mozgu i nakon toga ce ga puste. Eksperiment je uspeo ali tada je sve krenulo naopako....!

|
|
| |
|
|
post # 3 | 18.04.2011 , 5:00 PM
|
hahahah Hvala puno, nego steta sto mora sezona cela da se skine da bi moglo da se gleda!

|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 5 | 06.07.2011 , 4:33 PM
|
Auuu, ovo mora da se odgleda!!! Zvuči dobro.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 6 | 06.07.2011 , 4:37 PM
|
dobra serija ..
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 8 | 16.07.2011 , 10:33 AM
|
Quote (boka2211) nije los film
LoL, ovo je serija.
|
|
| |
|
post # 9 | 31.10.2011 , 0:34 AM
|
Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa nije los film axaxa WTF :P Serija, brate, serija. . . 

|
|
| |
|
|
post # 11 | 31.10.2011 , 1:11 AM
|
Veruj mi neces se pokajati serija je fenomenalna !
evo recicu jos nesto o serji: Dakle nakon sto mu ugrade cip u mozak koji luci zivu koja mu omogucava da postane nevidiljiv, on se zaposljawa da radi za policiju. . .
naravno njegov zivot ni malo nije jednostawan: naime swe sto wise koristi newidljiwost, upada u takozvane faze "Zla" pa mora da primi vakcinu, koju mu daje jedna preslatka riba koju on zowe cuwarka, ali on ukoliko ne primi tu wakcinu na wreme upada u takozvane faze, swaka waza je swe gora od predhodne , . . . postaje zao. . .
-taj cip sto mu je ugradjen u mozak, sto luci ziwu, tako sto mu hormoni to omogucawaju ima caku. . . swaki put kada ima sex ili se napali hormoni "Lete ko baloni" pa on postaje newidljiw ali ne ceo nego neki deo mu nestane, -posto je on agent ima partnera po imenu Bobi Hobs a inace "on" glavni glumac, u seriji se zove Darijan Fox takodje ima brata koji mu je ugradio taj cip, ali taj njegov brat je ustwari "Bed gay" on pokusawa da naprawi jos jedan taj cip da ugradi sebi u glawu kako bi koristio za zlocine, Darijan ga sprecawa u tome, a da li uspewa pogledajte seriju i saznajte 

|
|
| |