Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Ja

702
poruka na forumu
172 1634

post # 21 | 19.04.2011 , 8:22 PM

hahaha ,meni je kazala ,neka kaze sad tebi biggrin

Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.

1449
poruka na forumu
105 688

post # 22 | 19.04.2011 , 8:37 PM

auuuuu SRAMOTA
pa cekaj bwe zasto i meni ne kazeeees - pa valjda smo i mi nekakvw drugarice pobogu sad smile smile sad sad sad

Added (19 Apr 2011, 8:37 PM)
---------------------------------------------
a ti se lepa samo smeskaj - a kada meni nesto kaze a tebi ne onda cu se ja SLADJE SMEJATI hahhaaa hahha hahhaha biggrin cool cool biggrin biggrin biggrin

!!!

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 23 | 19.04.2011 , 8:40 PM

scorpio978, drugarchike smo ( kako Rade pise )
napisala sam joj da je dobra osoba..
nista vise..
ali eto, znatizelja je kopka biggrin

Ko si ti?

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 24 | 19.04.2011 , 8:42 PM

Draga Didi...
Nebo je plavo,sunce je zuto,trava zelena....
A ti si CURA U POSTPUBERTETSKOM PERIODU,tj tek sad izlazis iz puberteta....
Tvoje jako JA,mora ostati JAKO,dok ne pocnes da razumevas funkcionisanje svih mogucih odnosa u drustvu,tj bar jos dve tri godine. Dotle i budi JAKA JA.
Zelena sigurno nisi,jer mali zeleni ne dolaze iz Cacka,vec sa Marsa....sem ako te mr DZOGANI nije doveo odande pri povratku sa svojih muzickih putovanja biggrin
Kad upoznas nekog zbog koga-cega bi se menjala,naci ces opravdanje u sebi i za tu fazu.
JEDNOSTAVNO TE TVOJE GODINE I ZASLUZUJU TVOJE SADASNJE JA.
Ne zaboravi da je i EGO i ALTER EGO podlozan promenama,pogotovo ovaj prvi....
Inace,ovo tvoje JA je extra i mogu ti reci da ti nisi sigurno ovca u bilo kojoj boji,ti si jedna EXTRA MLADA CURA SA IZUZETNIM INTELEKTOM,i razumeces sve ovo sto sam ti napisao,zar ne ? biggrin

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 25 | 19.04.2011 , 8:46 PM

badule, sve sam te shvatila biggrin
i nadam se da cu te jos bolje razumeti za jedno tri-cetiri godine kada budem karakterno spremna na zivot i njegove avanture...
ali mene tek sada hvata pubertet i to dobro... biggrin
a nadam se da cu do tada izdrzati biggrin

Ko si ti?

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 26 | 20.04.2011 , 4:22 AM

a do tada... LONG LIVE ROCK N ROLL!!! biggrin band punk

130
poruka na forumu
45 279

post # 27 | 20.04.2011 , 8:25 AM

Quote (DxD)

Ja sam jedina koja se oblaci ko zna kakvo, ja sam mali broj osoba koji slusaju metal u celoj skoli, ja razmisljam totalno drugacije od drugih...

Quote (DxD)
Jednostavno osetim se kao sam povrce medju vocem...
- Nije prijatno,ali kad tad češ nači svoje povrče.Samo nemoj klonuti,jer samo ti znaš ko si.Možda trenutačno nisi na pravom mjestu ,ali pošto tamo moraš biti,pomiri se činjenicom,da tako trenutačno stvari stoje.Ako si "paprika" ,to češ i ostati,iako su oko tebe samo "jagode".

Quote (DxD)

Da li JA treba da se menja ili da se istraje sa svojim JA?
Da li JA treba da bude kao i svi ostali?

Kad se čovjek odluči za promjenu,ta promjena treba doči iz duše,a ne zbog drugih.Ako nije tako,možeš izgubiti sebe,a na tom putu ,vjeruj mi,ne želiš se nači.Ako te drugi ne razumiju,to ne znači,da sa tobom nešto ne štima.Samo si se snašla negdje među strancima.Ako požele komunicirati s tobom,nači če način.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
– Dr. Seuss

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 28 | 20.04.2011 , 12:37 PM

badule, aha biggrin
eto..
danas smo radili Dantea ( prepricanog )...
taj covek je bio prognan iz grada zbog svojih ideja
jednostavno, ali tako biggrin
i onda mi moja drugarica i drug rekose da sam omasila vek i da mene je tesko razumeti..
da, stanem u autobusu i vidim na gradskim ogledalima mene kako sam drugacija od drugih..
zasto je to tako, ne znam..
ali znam da mi je Bog podario to i naravno da cu to nekako izdrzavati i izdrzati sa tim biggrin
eto, bas danas me zezaju ( fino i kulturno ) kako mi pustaju narodnjake ( one sa prela itd.. . biggrin ) i to posveceno samo za mene...
naravno, trudim se da ne zaboravim na svoj obraz...
a ja necu se kriti..
ako treba, ici cu glavom u zid!
jer i sama znam gde vodi....
a i nerviraju me moji vrsnjaci i malo stariji od mene...
pa..
ako ja nisam unikat niti ti, ko ce?
ko ce da menja glupe zivotne sisteme, vladine sisteme, drzavne sisteme
KO?!!!
a pojedinac moze da menja svet...
a ja planiram da budem taj pojedinac smile

Ko si ti?

poruka na forumu
REP OFF

post # 29 | 21.04.2011 , 8:27 PM

Alter ego...Staro shunjalo iz senke...Vechita bojazan i strah...Promoli nos i namirishe...Zaskochi u trenutku slabosti...Nas dvoje,dva stara druga...u vechitom ratu!!!

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 30 | 22.04.2011 , 7:27 AM

Didi...!!! E TAKVU TE VOLEM! smile

240
poruka na forumu
160 1322

post # 31 | 27.11.2011 , 2:47 PM

kada bi bilo vise cvrstih JA a manje ovih, ja ih volim zvati "suncokreti" svijet bi bio puno lijepse mjesto....
ali moje cvrsto JA i branjenje mojih stavova u zivotu me stalno dovode do problema, jer nekako je ispalo da sam anarhist, agnostik, asocijalan, buntovan i neznam sto sve ne
samo zato sto imam grc u vratu i nemogu pognuti glavu kada drugima pase...

310
poruka na forumu
34 246

post # 32 | 27.11.2011 , 3:12 PM

Ponekad zelim da pokazem svima da sam jaka, samostalna sposobna i ne dozvoljavam nikome da me sputava...ali ponekad zelim da me neko vodi kroz zivot, da me mazi i razmazi i vodi racuna o svemu...Sve to valjda zavisi od trenutnog raspolozenja i kako se osecam u nekom trenutku..Mislim da u svakoj osobi postoji ja i drugo ono skriveno ja.......
dance

228
poruka na forumu
65 697

post # 33 | 09.12.2011 , 10:08 PM

Ja sam jedan skup pozitivne energije, ispunjena teznjom za ljubavlju, teznjom za beskonacnoscu, zajedno sa svojom srodnom dushom, jedan sistem koji ce vechno voditi bitku sa negativnim..

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 34 | 08.01.2012 , 3:10 AM

Ja.
Covek.
Zena.
Radoznala.
Ohola.
Bistra.
Direktna.
Spontana.
Iskrena.
Gladna.
Znanja.
Zeljna.
Ljubavi.
Inteligentna.
Simpaticna.
Seksi.
Leksi.
Ja.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 35 | 08.01.2012 , 5:39 AM

Pa, vidi ovako DiDi...
valja se da se covek s vremena na vreme malo `promeni`...
tacnije, opusti...danasnje vreme je mnogo tesko, i sa vremenom ide i raspolozenje...
sve utice na nas...vreme, novac, drustvo, zdravlje...
u svakom slucaju, moje je misljenje da svoje JA ne treba menjati...
ljudi, tj osobe treba da te prihvate onakvog kakav/kakva si...
sto pre,to bolje... :D
a postoje i situacije u zivotu kada je bolje to svoje JA staviti malo u stranu,
i uraditi nesto malo drugacije...
pomalo u ovoj temi JA, pronalazim osobinu tvrdoglavost...
a ja sam tvrdoglav do zla Boga... xD
valja ponekad popustiti i prepustiti se slucaju,sto bi rekli mi mladi, iskulirati...
JA sam vrlo teska osoba,ali jednom kad me upoznas, onda skontas koliko sam ustvari dobar...
JA ne volim licemerje, ogovaranje iza ledja, lazove, prevarante...
JA volim da volim...
JA se UVEK oblacim drugacije od ostalih, jer volim da sam `jedinstven`... :D
ima mnogo toga, ali bolje da prekinem, cu vam istrosim mesta na temi... :p

:P

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 36 | 08.01.2012 , 10:58 PM

Ja sam vam poseban tip, tako bar kaze moja majka jer ponekad sve hocu suprotno od mojih vrsnjaka... Veoma sam pravicna (a to sam nasledila od dede) i hocu svima da pomognem ako mogu i ako umem. Direktna sam i reci cu ti odmah u lice ako mi ne odgovaras kao osoba jer ne pricam nikom iza ledja (a ne podnosim dvolicne, trolicne osobe) ako mi pak, odgovaras, zavolecu te i necu te nikad pustiti da odes ili cu se bar truditi da odrzim kontakt sa tom osobom jer mi je stalo do nje. Veoma sam iskrena, volim da pokazujem svoja osecanja, ako te volim reci cu ti to odmah. Znam da budem i lenja, ponekad mi dodje da ne ustajem iz kreveta ceo dan, a to je obicno period kad sam tuzna ili kad sam se razocarala u nekog ili kad imam mnogo obaveza i ne znam sta cu pre, ili navijem sat u 9 pa se izlezavam do 11, 12... Kad vidim da neko nije u pravu pricam sa njim dok ne isteram svoje jer znam 101% da je tako kao sto ja tvrdim. I jos jedna cinjenica vezana za mene je da nikad ne odustajem, bilo sta da je u pitanju! :)

790
poruka na forumu
58 477

post # 37 | 08.01.2012 , 11:01 PM

O meni sve najbolje :D

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 38 | 28.01.2013 , 10:40 AM

Svako je jedinka za sebe, pa tako i JA..

Moje JA je vrijedno isto kao i tvoje, njeno, njegovo JA- svima, a meni najvrjednije!

Volim svoje JA i ono voli mene.. :)

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 39 | 30.01.2013 , 0:10 AM

Svijet čine osobe, a JA činim svoj svijet !
Moje JA nije vrijedno ni kao hiljade osoba. Moje JA je ogromno i vrijedno.
Ono je ponosno,perverzno i zna šta hoće.

Neka svako JA bude svoje JA i svijetovi će biti ljepši. Biće ih mnogo i osjećaćemo se svi zajedno ljepše.
Ništa na ovom svijetu ne treba da mijenja naše JA ! :)

1449
poruka na forumu
105 688

post # 40 | 30.01.2013 , 2:01 AM

osobe koje se najcesce svadjaju same sasobom su one osobe koje su jedinstvene - drugacije od ostalih - posebne - unikatne
prosto poseduju unutrasnju snagu koja se ispoljava kroz njihov alterego - u istu ruku su pomalo nesigurnije u svoje postupke od ostalih - jer njihovo stalno preispiitivanje odluka koje trebsju doneti ostavljaju takav utisak osoba oko njih - pa najcesce i njima samima - uvek se pitajuci i nakon donesenih odluka dli su one mogle biti na drugacij efikasniji nacin donete
zato za takvre osobe njihova okolina govori da su cudaci - zanesenjaci i mastalice
zamislite tek osobe koje pored alter poseduju i superego - pa kad se tri osobe u jednoj pocnu prepucavati i svadjati koju odluku doneti po kakvom pitanju

!!!

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: