Ja
|
|
|
post # 1 | 19.04.2011 , 1:46 PM
|
E pa ovako.. Svi smo mi posebne licnosti, svako ima svoje ja.. Davno bese, nastavnica rece da u celom svemiru postoji samo jedno JA naravno, ne treba shvatiti ovo do nekog bukvala i biti gord... I eto.. Ja sam jedina koja se oblaci ko zna kakvo, ja sam mali broj osoba koji slusaju metal u celoj skoli, ja razmisljam totalno drugacije od drugih... I tako.. Jednostavno osetim se kao sam povrce medju vocem... Da li JA treba da se menja ili da se istraje sa svojim JA? Da li JA treba da bude kao i svi ostali? Naravno, svi smo mi drugaciji, ali da li zbog drugih bi trebali da se menjamo? Sto bas JA da bude nekad okosnica svih problema? Eto.. ovo mi se mota po ceo dan...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 3 | 19.04.2011 , 4:11 PM
|
ima jedna stara super pesmica na ovu temu -JA VOLIM SAMO SEBE I JEDINO SEBE.... zar je uopste bitno kakvo ko misljenje ima ovama - ne moze vam neko reci"nemoj se menjati budi kakav jesi" to zaista nemoze biti prihvatljivo sve dok sami ne odgonetnete sva pitanja koja vas interesuju-ne razresite sve dileme koje vas muce-ne zalecite sve rane koje vas bole- rtek onda ce te moci shvatiti ono sustinsko znacenje -BITI SVOJ-i tek tada se pocedti tako ponasati bez ikakve bojazni da li je uredu to sto radite i da li je ispravan takav nacin na koji ste izabrali putovati dalje kroz zivot
!!!
|
|
| |
|
post # 4 | 19.04.2011 , 4:34 PM
|
Quote (scorpio978) Ponekad zelim da pokazem svima da sam jaka, samostalna sposobna i ne dozvoljavam nikome da me sputava...ali ponekad zelim da me neko vodi kroz zivot, da me mazi i razmazi i vodi racuna o svemu...Sve to valjda zavisi od trenutnog raspolozenja i kako se osecam u nekom trenutku..Mislim da u svakoj osobi postoji ja i drugo ono skriveno ja....... potpuno se slazem A sto se tice promene ,mislim da je bolje biti svoj , sve dok ne osetis da je neka osoba vredna da se promenis zbog nje ,a drustvo svakako nije deo toga. Mislim da treba biti svoj , i imati svoje sopstveno JA
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 5 | 19.04.2011 , 4:47 PM
|
pa da... ja ne znam koliko cu izdrzati sama.. jer ipak to je jedan protiv sto... koliko god da se trudila da budem svoja, uvek u meni ima mrvica ostalih... znam da najjaci opstaju i te gluposti i da Rambo uvek pobedi, ali ovo nije film koji ima srecan kraj.. tako da se plasim da ce jednog dana nestati moje JA i da cu biti kao i svi ostali 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 19.04.2011 , 4:59 PM
|
mozda se sad ne osecas toliko snaznom da bi se suprotstavila njihovim stavovima.I ja u razredu "vodim borbu" sa drustvom iz nekih slicnih razloga (nebitno kojih) i uopste mi nije tesko ,samo je po meni potreban cvrst razlog (a ti ga imas) da bi se suprotstavila drustvu ,a i tvoje drustvo mislim da bi vise volelo da si iskrena sa njima nego da imas masku :S Svako ima svoj stav za nesto ,tako da ako postujes ti njihovo misljenje ,mislim da bi i oni trebali postovati tvoje u suprotnom ,nisu vredni tvoje paznje .
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 8 | 19.04.2011 , 5:22 PM
|
Grouchy132, izgleda da sam dobro procenila ___ pa ovako.. ja ne volim da se krijem u maskama, da se krijem, da lazem druge i da im govorim kako si ti moj bff, ja te volim a iza ledja ko zna sta da pisem i pricam. jednostavno nisam takva ako nesto mi smeta ili cu cutati ili ti sve u lice reci.. a ti neka to razume kako hoce.. a dobro je sto imam dobru drugaricu ( znam, jos nije dobra, jer za sve dobro treba, vreme ) ali plasim se da Ja nestane ili se utopi u jedno veliko more... ok, streber sam, to se da progutati, ok, volim metal i rock, tako da cu se tako oblacti.. ok, jesam blesava sa drustvom, sto je takodje ok, takodje ok je da malo vise ucim od drugih, dobro to bas nije ok, ali.. da se progutati medjutim.. ja sam ta koja je plava ovca, a svi su ostali beli i crni... znam da se treba boriti, al se plasim da cu jedostavno otupiti...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 9 | 19.04.2011 , 5:26 PM
|
Quote (DxD) Grouchy132, izgleda da sam dobro procenila ___ sta to ? Ma opusteno samo ,ako znas da je to sto radis ok ,nemoj da se opterecujes nekim drugim (nebitnim) stvarima. A i da otupis ,sta ce da ti fali hehe (salim se naravno)
|
|
| |
|
post # 10 | 19.04.2011 , 5:35 PM
|
Grouchy132, pa nesto sam procenila.. al da li je vazno ili ne saznaces uskoro Ali vidi... Kada si u 360 i vise dece sam kako da se boris? znam da sve vratim milo za drago... ali.. :/
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 11 | 19.04.2011 , 5:37 PM
|
otopiti u tim godinama moram te iskritikovati - ti nisi cista sama sa sobom u svojim uverenjima kako uopste planiras izaci u svet i odrzati to tvoje veoma dragoceno JA jedan poucan primer SVOGA JA -procitaj Hemingvejevog starca - i vidi koliko je neko spreman otici daleko u istrajnosti svoga poduhvata i opravdavanju svoga cilja - iako nije na kraju izasao kao pobednik - izgubijo je borbu ali ga to nije obeshrabrilo a ti - jos ni sa sobom nisi sigurna niti si jos jasno izdefinisala svoje JA a vec se pplasis kako i da li ce te to uspesno voditi kroz zivot u borbi sa njegovim talasima ili ces se jednostavno kroz krace vreme utopiti u masu drugih i postati neprepoznatljiva - kao da nisi ni postojala
!!!
|
|
| |
|
post # 12 | 19.04.2011 , 5:43 PM
|
Quote (scorpio978) otopiti u tim godinama moram te iskritikovati - ti nisi cista sama sa sobom u svojim uverenjima kako uopste planiras izaci u svet i odrzati to tvoje veoma dragoceno JA jedan poucan primer SVOGA JA -procitaj Hemingvejevog starca - i vidi koliko je neko spreman otici daleko u istrajnosti svoga poduhvata i opravdavanju svoga cilja - iako nije na kraju izasao kao pobednik - izgubijo je borbu ali ga to nije obeshrabrilo a ti - jos ni sa sobom nisi sigurna niti si jos jasno izdefinisala svoje JA a vec se pplasis kako i da li ce te to uspesno voditi kroz zivot u borbi sa njegovim talasima ili ces se jednostavno kroz krace vreme utopiti u masu drugih i postati neprepoznatljiva - kao da nisi ni postojala haha kakva uteha Added (19 Apr 2011, 5:43 PM) ---------------------------------------------
Quote (DxD) pa nesto sam procenila.. al da li je vazno ili ne saznaces uskoro Nemoj sad da me KOPKA 
|
|
| |
|
post # 13 | 19.04.2011 , 5:54 PM
|
Quote (Grouchy132) haha kakva uteha pa ja je i nisam pokusavao utesiti - tako bi je samo podrzavao i opravdavao u njenoj nesigurnosti i izboru pravog puta Quote (Grouchy132) Nemoj sad da me KOPKA sta to - nisam u toku - sta da kopka -ajde ukljucite i mene da tracarimo zajedno -ionako nemam nekih obaveza veceras 
!!!
|
|
| |
|
post # 14 | 19.04.2011 , 6:01 PM
|
Quote (scorpio978) pa nesto sam procenila.. al da li je vazno ili ne saznaces uskoro kaze DxD pa nju pitam sta to ,ajde DxD reci ,i ja nemam nekih posebnih obaveza ,pa da se bacimo na tracarenje 
|
|
| |
|
post # 15 | 19.04.2011 , 6:03 PM
|
Quote (Grouchy132) Nemoj sad da me KOPKA hahah pa to i zelim salim se.. saznaces.. da, moje Ja jos nije izdefinisano, jer.. jer sam jos uvek zelena kako kaznu nasi ljudi, tako da i pomalo sam nesigurna Quote (scorpio978) sta to - nisam u toku - sta da kopka -ajde ukljucite i mene da tracarimo zajedno -ionako nemam nekih obaveza veceras pa neka procena.. ali sada cu da je malo vucem za pamet, pa cu tek onda napisati ja sada jedem pa cu kasnije doci, posto moram da vezbam da ispravim ledja.. a do tada.. neka te kopka 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 16 | 19.04.2011 , 6:06 PM
|
Quote (DxD) pa neka procena.. ali sada cu da je malo vucem za pamet, pa cu tek onda napisati reci samo u vezi cega je ,posle cemo mi da raspravljamo i pogadjamo haha Added (19 Apr 2011, 6:06 PM) --------------------------------------------- Nije fer DISKRIMINISANA SAM hahah
Poruku je menjao/la Grouchy132 - Utorak, 19.04.2011, 6:07 PM
|
|
| |
|
post # 17 | 19.04.2011 , 7:03 PM
|
Grouchy132, evo.. olaksanje d _ _ _ _ o _ _ _ _ eto... sada te i vise kopka salim se.. saznaces... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 18 | 19.04.2011 , 7:19 PM
|
Mnogo si mi olaksala 
|
|
| |
|
post # 19 | 19.04.2011 , 7:39 PM
|
Grouchy132, pa naravno sta si ocekivala.. a to ja mislim o ---- 
Ko si ti?
|
|
| |
|