Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Ko je kriv muskarci ili zene?

459
poruka na forumu
54 458

post # 21 | 18.10.2011 , 10:04 AM

Quote (Marija_Nikola)
Pa pravo da ti kažem, svi bi da je.. a da žene nevino.To je njihov problem.
E toga brate nema.
Hoće lepu, finu, dobru, povučenu, ne provokativnu itd. Pa što ne gledaju onda takve??

Gresis...U jednostranosti svoga uverenja...
Rec "svi" je sveobuhvatna i predstavlja celinu i skup svih stvari vezanih za temu na koju se odnosi...

Poruku je menjao/la Riddler79 - Utorak, 18.10.2011, 10:07 AM

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 22 | 18.10.2011 , 12:39 PM

Quote (Riddler79)
Gresis...U jednostranosti svoga uverenja...
Rec "svi" je sveobuhvatna i predstavlja celinu i skup svih stvari vezanih za temu na koju se odnosi...

Ajoj al' filozofiraš. smile
Šalila sam se Riddler-u samo sam smešak zaboravila da stavim. smile
Ne mislim na sve. wink

9
poruka na forumu
1 1

post # 23 | 30.06.2012 , 4:25 PM

scorpio978, eh puno hvala na podrsci .. :D bro

896
poruka na forumu
89 981

post # 24 | 30.06.2012 , 4:41 PM

Brak je nejveca prevara ikada........a muskarac koji ne pogleda drugu ribu osim svoje zene,taj za mene nema neku dasku u glavi......
Kao sto nema ljubavi,tako neme ni savrsenog braka......bar po meni`````lepo je najbolje vambracna zajednica i KRAJ! ! ! ! !
Quote (Marija_Nikola)
Pa pravo da ti kažem, svi bi da je.. a da žene nevino.To je njihov problem.
E toga brate nema.
Hoće lepu, finu, dobru, povučenu, ne provokativnu itd. Pa što ne gledaju onda takve??

Hahahahahahahah upravu si Marija_Nikola....ali vidis to je sustina razmisljanja svakog muskarca.....brate ako si bio mangup da je je*** i napumpas budi opet mangup pa je ozeni......

Izvinjavam se na recniku ali sam morao ovako da se izrazim.......Sorry

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 25 | 30.06.2012 , 10:41 PM

Ja sam,ajmo reći,žena. I ja tvrdim da su žene glupe. Ne sve,ali većina da.

Baš su nedavno moje dvije prijateljice imale nekakvih "problema" sa momcima. Jedna nije sigurna da li voli nekakvog momka,a jedna izmišlja gluposti kako bi joj život bio zanimljiv.

Svaka cura koja zna šta hoće nije glupa cura. Mrzim kada mule i izmišljaju,a nemaju pojma šta hoće. Volim odlučnost,a ne muljenje i cmizdrenje.
Ja sam dosta oštra po tom pitanju. Ako nekoga hoću,ja ću se potruditi da to i ostvarim,a ako ne želim direktna sam i to je to.

I žene moje,zar je seks tako strašan ? Ako uživa on,uživaće i ona. Ja volim seks i ako nađem nekoga ko isto tako uživa u tome,ja nemam ništa protiv da zajedno ostvarimo ono što volimo. Zna se s kim se i kako može,tako da..

Nijedna cura nije "kurva" ,ako uživa u seksu sa osobama koje joj to znaju pružiti. Kurva je ona koja napraćuje taj svoj "užitak".

Nije niko kriv. Krive su samo glupaste žene i napaćeni muškarci koji seks ne shvaćaju onako kako bi se o seksu trebao razmišljati.

I moj savjet je da manje o ovome raspravljate i uživate u seksu !

97
poruka na forumu
76 401

post # 26 | 01.07.2012 , 2:31 AM

Ispade da samo muskarci iskoriscavaju zene za sex? Sta je sa zenama koje iskoriscavaju muskarce za sex? To nista, a? :) Pazi, po tom pitanju smo isti. Jedan deo zenske populacije voli ovako, drugi onako, ponasa se na jedan nacin, na drugi itd.. Isto tako i muskarci.. A najjace mi kad vidim to kao kurva kurva... Pa ako riba voli da se je*e, sta ima lose u tome..

"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will."
"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once."
"Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac."
"Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 27 | 29.07.2012 , 1:55 PM

Quote (By_The_Way_)
I moj savjet je da manje o ovome raspravljate i uživate u seksu !

Isto bih i ja preprorucila.

Uzmimo u obzir da devojka pristane na seks. Pukne se, lepo njoj, a lepo i momku.
Nakon dva ili tri dana se posvadjaju nesto, i on izmisli pricu kako je on nju iskoristio za seks.
I onda je muskarac grbav.
E pa meni je tu vise grbavija devojka nego muskarac. Jer ne moze njoj niko silom rasiriti noge, ako ih ne rasiri sama.

Davor je rekao pametnu recenicu da sve danas se prave fine a satiru se od seksa. I odgovorno tvrdim da je tako.
Jer kod moje zgrade je parking, i sa mog balkona svako vece moze se videti sto oral, sto seks, a po danu su nevine kao Majke Tereze.

Seks je jedna prelepa stvar. Jos ako se dve osobe nadju sa istim zeljama ili teznjama, to je ponda pun pogodak, tj. da nema ja necu oral, to je ruzno, ja necu s guza, jer boli, i slicnih bulaznosti.

Skidam kapu danasnjim momcima na kolicini zivaca koje poseduju, jer devojke su nemoguce misije danas, koje ni Tom Kruz razresio ne bi.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 28 | 29.07.2012 , 7:42 PM

sladja1, jesmo svi takvi??

Be my love?

153
poruka na forumu
3 34

post # 29 | 30.07.2012 , 3:31 AM

Žena je kriva !

Nemam potpis :D xD

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 30 | 28.08.2012 , 10:29 PM

I muskarci i zene su krivi podjednako svako/a na svoj nacin,sve zavisi od osobe do osobe,ne moze se nikad govoriti u globalu jer je svaka osoba razlicita.To sto dobar decko naleti na profuknjacu i zezne se njega menja,isto tako vazi i za dobre devojke,stvar je u tome da se ne pokvaris,veliki je % povredjenih osoba pa se trazi krivac.Ja sam bio povredjen 2 puta ali nisam nijednu jos povredio niti cu pa makar bio povredjivan jer necu da se menjam i to je to.

6
poruka na forumu
1 0

post # 31 | 04.09.2012 , 2:50 PM

Do kada cemo da zivimo u zabludi da su muskarci svaleri zato sto im je takva genetika? Svako radi ono sto hoce,i muskarci i zene imaju zelju i potrebu za seksom,nije mi jasno zbog cega se misli da muskarci traze seks sa strane zato im je to u krvi...rade to jer tako zele.

I veoma je glupo reci da su svi muskarci isti,i da svi zele samo seks. Jer ako je tako,ko se onda zeni?
Ne kazem da nema muskaraca koji zele da to rade svako vece sa drugom zenom,ali ima i zena koje to rade sa bilo kim. Ipak,samo se rasipamo izjavama kako su muskarci grozni,svaleri...a ne vidim da pisete i kako su sve zene kurve :D

Ne treba generalizovati stvari,i ne treba zbog svog loseg iskustva sa jednim muskarcem pljuvati po svima ostalima.

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 32 | 04.09.2012 , 4:46 PM

Quote (sladja1)
Muskarci danas jedino sto zele da dobiju od devojke sa kojom su je u 97 % slucajeva sex

Drage moje...VI tvrdite kako MI vas gledamo kao robu.Dooobro......
Doterujete se do savrsenstva,ponasate se kao da ste nedodirljive itd.Pa time same sebe stavljate u ulogu ''robe''.

Kako roba dobija na vrednosti?Kada hocete nesto da kupite,gledate kako je ta ''roba'' lepa,''vredna'' sve u svemu kosta ''dosta''.
I kada je ''muskarac'' okusi,tada vidi da je u stvari to obicna ''roba'' samo ukrasena kitnjastim perijem i ''samoubedjenom vrednoscu''.

Devojke/zene koje se ponasaju kao obicni ''ljudi'' uvek ce proci mnogo bolje kod takodje obicnih ''normalnih'' muskaraca.
Iz razloga sto te devojke/zene predstavljaju licnost a ne ''robu'' dobro upakovanu kako sam vec rekao kitnjastim perijem i pre-ponosom,nicim izazvanim.
Ne kazem da zena ne treba da postuje sebe,ali brateeeee malo ga pretera.
-Takodje isto tako ima muskaraca koji su ne definisane licnosti,pa jedino cime se bave je ''budzenje'' svog izgleda,pa time izvitopere sve ono musko sto im je priroda dala,pa postaju iste te devojke/zene koje paradiraju kitnjastim perijem okolo-naokolo. NI NEZNAJUCI da su oni ti koji treba da uhvate curu za ruku i kazu joj: Sedi tu samnom da ti kazem par stvari.

Moje misljenje je da nisu krivi ni jedni ni drugi,nego prosto ''vreme'' i polupani sistemi vrednosti generalno medju ljudima.Ponekad imam osecaj kako sam rodjen u pogresno vreme.

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

834
poruka na forumu
212 1454

post # 33 | 04.09.2012 , 5:39 PM

stvarno ne znam zasto se muskarci ponasaju kao svinje kad ste vi zene svetice... :D

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: