Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Archive - read only
Ko je kriv muskarci ili zene?

1289
poruka na forumu
165 539

post # 1 | 20.04.2011 , 9:52 AM

Muskarci danas jedino sto zele da dobiju od devojke sa kojom su je u 97 % slucajeva sex...i uradice sve da ostvare svoj cilj,bice slatkorecivi,ubedjivace je kako je vole i slicno pa cak ce biti i romanticni samo da ona pristane...a onda ako ne ostvare svoj cilj oticice da to potraze na drugom mestu...Zapravo svi oni govore da ne zele pored sebe neku kurvu,da zele neku dobru curu,a onda pridju ovoj prvoj...to samo dokazuje da oni ne znaju sta zele.... i onda stoji pitanje ako muskarac zeli sex od svake djevojke kako onda da ozeni dobru djevojku..

Poruku je menjao/la sladja1 - Sreda, 20.04.2011, 9:55 AM

1449
poruka na forumu
105 688

post # 2 | 20.04.2011 , 10:20 AM

Quote (sladja1)
i onda stoji pitanje ako muskarac zeli sex od svake djevojke kako onda da ozeni dobru djevojku..

poenta je u tome -sto muskarac zeli da ozeni dobru curu i takodje u isto vreme zeli sex od svbake druge devojke-
jednostavno-neznam zasto mucite glavbe takvim pitanjima

jedina je razlika u tome koja cura nadje kog muskarca sa rasporedom prioriteta i u kome procentu od gore navedenog odgovora - to je sve
kao na lutriji - neko voli zenu i svalerise se - neko je i nevoli i svalerise se - itd.itd... cool cool cool cool cool cool

!!!

1065
poruka na forumu
225 1145

post # 3 | 20.04.2011 , 10:41 AM

Pa ima toga,naravno,logicno je da muskarci zele sex i ako se veza posle istog prekine znaci da nije bilo emocija i da je on samo to zeleo,nazalost ima dosta devojaka koje su potom patile jer su izigrane,ali to je surova strana zivota...Necu reci da je iko kriv,jer ako je devojka spremna da se nekom da treba da bude svesna rizika,uzivati i ne kriviti sebe posle,problem pretezno nastaje zato sto zene posle kontakta smatraju da je muskarac tada u potpunosti njihov i spreman za brak a muskarce to odbija i gnjavi,rekla bi.Postji jedna izreka koja glasi:"muskarac hoce domacicu u kuhinji i kurvu u krevetu",verujem da je vecina njih takva i ako suprotno govore jer u sustini ako nisu ispunjeni kuci ici ce da traze na drugom mestu.Eto toliko od mene,devojke budite oprezne ako niste spremne na rizik...

1449
poruka na forumu
105 688

post # 4 | 20.04.2011 , 1:29 PM

pa cak i da su ispunjeni kuci - ne menja
ako u to verujete onta taj neko vas stvarno dopbro lazucka- svaka mu cast
mozda ii ima izuzetaka - ali cisto sumnjam dry

!!!

1065
poruka na forumu
225 1145

post # 5 | 20.04.2011 , 1:35 PM

Naravno da ima izuzetaka,pa nisu svi muskarci svalercine....

1449
poruka na forumu
105 688

post # 6 | 20.04.2011 , 2:12 PM

vazi

!!!

1289
poruka na forumu
165 539

post # 7 | 20.04.2011 , 3:17 PM

Quote (suzana85)
Naravno da ima izuzetaka,pa nisu svi muskarci svalercine....

al vise je onih sto jesu biggrin

1449
poruka na forumu
105 688

post # 8 | 20.04.2011 , 3:28 PM

vi zenske sve znate - pa posle mi muski zbog vas ispadnemo neandertalci
razumete se uj sve - od kuhinje preko politike pa sve do sporta - jos samo fali i u fudbalu da pocne da nam popujete dry happy happy dry dry dry happy

!!!

1065
poruka na forumu
225 1145

post # 9 | 20.04.2011 , 3:46 PM

Quote (scorpio978)
jos samo fali i u fudbalu da pocne da nam popujete

Samo reci sta te u fudbalu zanima,i u to se razumemo!!! biggrin biggrin biggrin

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 10 | 20.04.2011 , 3:56 PM

Pazi zgodno da sve sto si ti napisala o muskarcima ja mislim o zenama, odnosno danas sve glume neke dame a odvaljuju se od seksa ( nista cudno kad danasnje klinke vec pocinju u osnovnoj ) jedino je razlika sto zene onako prefrigane cute o tome, a muskarci brzopleti i da budemo iskreni ne bas realni sebe dizu u visine i hvale se gde treba da cute....

Znaci to sto si napisala je mozda vazilo za neka prosla vremena a u danasnja u najboljem slucaju za oba pola mozemo reci da smo jednaki po pitanju morala i drustvenih vrednosti.... wink

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

1289
poruka na forumu
165 539

post # 11 | 20.04.2011 , 4:04 PM

to ti mislis ali nemisle svi tako biggrin

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 12 | 20.04.2011 , 4:09 PM

Quote (sladja1)
to ti mislis ali nemisle svi tako

veruj mi takvih je mnogo manje nego sto mozes i da zamislis happy

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

1289
poruka na forumu
165 539

post # 13 | 20.04.2011 , 4:14 PM

svako ima pravo da razmislja na svoj nacin ja znam da je u danasnje vreme ludnica pogotovo kad su djevojke u pitanju .ja kad sam bila njihovi godina igrala sam se sa lutkama a vidi sta rade danas... surprised

9
poruka na forumu
1 1

post # 14 | 20.04.2011 , 5:32 PM

Pa reci cu s pravom da je problem u zenama... pitate se zastO? pa evo vam odgovora: vi mislite da sve znate o muskarcima, sta oni misle, sta zele.. i obicno okupi se ovako jedno 10 zena i one pricaju o tome kako muskarci razmisljaju.. xD ako ikog trebaju da pitaju onda je to logicno muski rod.. i jos jedna stvar: pruzite muskarcu sex i ljubav u isto vrijeme..tog muskarca ce te imati dozivotno ... Naravno sad je problem zenskog roda sto sire noge muskarcima s kojima i ne misle bas nista ozbiljno, i naravno da ce takve djevojke spadati u grupu "kurvi" ... Treba biti pametan pa jednostavno biti 2 - 3 mjeseca s partnerom u vezi te onda odluciti da li zelite da i sta dajete partneru za uzvrat te da li je vas partner "kreten" , "glupaca" ili sta vec... hvala smile

1449
poruka na forumu
105 688

post # 15 | 20.04.2011 , 9:00 PM

klishi, pravi gangster a uz to jos i pametan covek cool cool cool cool cool

Added (20 Apr 2011, 9:00 PM)
---------------------------------------------
Anubis, po starom - sva mu je pametija sledeca od predhodne
vreme lutaka je proslo - sada se nadmecu - koja ce pre - sa koliko njih - sta ce im raditi - .... da ne pricam znate i sami

!!!

1289
poruka na forumu
165 539

post # 16 | 21.04.2011 , 2:24 PM

jednom reci strasno biggrin

poruka na forumu
REP OFF

post # 17 | 21.04.2011 , 6:31 PM

Opaaaa...Tema o kojoj bih mogao pisati strane,s'obzirom da mi to nije strano!!! biggrin Ali necu vas daviti opshirnim sagledavanjem chinjenica i postavljati teoretska pitanja sa odgovorima pod znakom pitanja....
Ukratko recheno...Genetika mushkarca i zene poznata je... biggrin :D biggrin

Poruku je menjao/la anonimus79 - Cetvrtak, 21.04.2011, 6:31 PM

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 18 | 18.10.2011 , 8:09 AM

biggrin biggrin Dobra ova tema nema sta tongue
Pa to sta muski zele nisu oni krivi biggrin oni su tako rodjeni njima to u genima tongue tongue
Istina je da zele svi isto ali nije istina da su svi isti!!!!!

Ima muskaraca koi to zele jer su zaljubljeni u tu devojku zele da ju imaju celu takodje poslije ostaje s njom!
Ima onih koi mnogo pricaju kad je dan dug biggrin to su muskarci koi znaju pod kozu da se uvuku
koji vrlo dobro znaju kako mi cure disemo sta volimo biggrin
E cure moje taj je spreman nagovoriti i Boga biggrin samo jedno stoi takvi nikad ne ostaju na jednom mestu biggrin biggrin
A sto se tice kakvu zele da ozene pa mislim da je dobra poslusna i kurva u krevetu biggrin biggrin
ako je dobra u krevetu ako vidi okrece ga oko malog prsta e ta biggrin moze da uspije sve sta pozeli biggrin biggrin

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

459
poruka na forumu
54 458

post # 19 | 18.10.2011 , 9:47 AM

Koliko vidim na pocetku teme...Sladja1 nije dobro postavila pitanje.Iz njenog ugla gledanja,koji je ogorcen,ispada da pripadnici muske populacije nisu nista vise nego cirkuzanti zaljni osmeha i malo predstave..To me zaista vredja...
Nikada nisam jurio zenu zarad kulminacije samog sexualnog cina,vec sam se vezivao za druge stvari koje sacinjavaju njenu licnost...Necu se izjasnjavati o konkretnom misljenju o muskarcima i zenama,ali cu reci da sam svaku postovao i voleo zbog dubine u sebi koju nosi...Cak i onda kada sam gresio u svojoj ludosti...

Poruku je menjao/la Riddler79 - Utorak, 18.10.2011, 9:47 AM

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 20 | 18.10.2011 , 10:01 AM

Pa pravo da ti kažem, svi bi da je.. a da žene nevino.To je njihov problem.
E toga brate nema.
Hoće lepu, finu, dobru, povučenu, ne provokativnu itd. Pa što ne gledaju onda takve??

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: