|
Ko je kriv muskarci ili zene?
|
|
|
|
post # 1 | 20.04.2011 , 9:52 AM
|
Muskarci danas jedino sto zele da dobiju od devojke sa kojom su je u 97 % slucajeva sex...i uradice sve da ostvare svoj cilj,bice slatkorecivi,ubedjivace je kako je vole i slicno pa cak ce biti i romanticni samo da ona pristane...a onda ako ne ostvare svoj cilj oticice da to potraze na drugom mestu...Zapravo svi oni govore da ne zele pored sebe neku kurvu,da zele neku dobru curu,a onda pridju ovoj prvoj...to samo dokazuje da oni ne znaju sta zele.... i onda stoji pitanje ako muskarac zeli sex od svake djevojke kako onda da ozeni dobru djevojku..
Poruku je menjao/la sladja1 - Sreda, 20.04.2011, 9:55 AM

|
|
| |
|
|
post # 2 | 20.04.2011 , 10:20 AM
|
!!!
|
|
| |
|
|
post # 3 | 20.04.2011 , 10:41 AM
|
Pa ima toga,naravno,logicno je da muskarci zele sex i ako se veza posle istog prekine znaci da nije bilo emocija i da je on samo to zeleo,nazalost ima dosta devojaka koje su potom patile jer su izigrane,ali to je surova strana zivota...Necu reci da je iko kriv,jer ako je devojka spremna da se nekom da treba da bude svesna rizika,uzivati i ne kriviti sebe posle,problem pretezno nastaje zato sto zene posle kontakta smatraju da je muskarac tada u potpunosti njihov i spreman za brak a muskarce to odbija i gnjavi,rekla bi.Postji jedna izreka koja glasi:"muskarac hoce domacicu u kuhinji i kurvu u krevetu",verujem da je vecina njih takva i ako suprotno govore jer u sustini ako nisu ispunjeni kuci ici ce da traze na drugom mestu.Eto toliko od mene,devojke budite oprezne ako niste spremne na rizik...

|
|
| |
|
|
post # 4 | 20.04.2011 , 1:29 PM
|
pa cak i da su ispunjeni kuci - ne menja ako u to verujete onta taj neko vas stvarno dopbro lazucka- svaka mu cast mozda ii ima izuzetaka - ali cisto sumnjam 
!!!
|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 20.04.2011 , 2:12 PM
|
vazi
!!!
|
|
| |
|
|
post # 7 | 20.04.2011 , 3:17 PM
|
Quote (suzana85) Naravno da ima izuzetaka,pa nisu svi muskarci svalercine.... al vise je onih sto jesu 

|
|
| |
|
|
post # 8 | 20.04.2011 , 3:28 PM
|
vi zenske sve znate - pa posle mi muski zbog vas ispadnemo neandertalci razumete se uj sve - od kuhinje preko politike pa sve do sporta - jos samo fali i u fudbalu da pocne da nam popujete 
!!!
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 20.04.2011 , 3:56 PM
|
Pazi zgodno da sve sto si ti napisala o muskarcima ja mislim o zenama, odnosno danas sve glume neke dame a odvaljuju se od seksa ( nista cudno kad danasnje klinke vec pocinju u osnovnoj ) jedino je razlika sto zene onako prefrigane cute o tome, a muskarci brzopleti i da budemo iskreni ne bas realni sebe dizu u visine i hvale se gde treba da cute.... Znaci to sto si napisala je mozda vazilo za neka prosla vremena a u danasnja u najboljem slucaju za oba pola mozemo reci da smo jednaki po pitanju morala i drustvenih vrednosti.... 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
post # 11 | 20.04.2011 , 4:04 PM
|
to ti mislis ali nemisle svi tako 

|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 20.04.2011 , 4:14 PM
|
svako ima pravo da razmislja na svoj nacin ja znam da je u danasnje vreme ludnica pogotovo kad su djevojke u pitanju .ja kad sam bila njihovi godina igrala sam se sa lutkama a vidi sta rade danas... 

|
|
| |
|
|
post # 14 | 20.04.2011 , 5:32 PM
|
Pa reci cu s pravom da je problem u zenama... pitate se zastO? pa evo vam odgovora: vi mislite da sve znate o muskarcima, sta oni misle, sta zele.. i obicno okupi se ovako jedno 10 zena i one pricaju o tome kako muskarci razmisljaju.. xD ako ikog trebaju da pitaju onda je to logicno muski rod.. i jos jedna stvar: pruzite muskarcu sex i ljubav u isto vrijeme..tog muskarca ce te imati dozivotno ... Naravno sad je problem zenskog roda sto sire noge muskarcima s kojima i ne misle bas nista ozbiljno, i naravno da ce takve djevojke spadati u grupu "kurvi" ... Treba biti pametan pa jednostavno biti 2 - 3 mjeseca s partnerom u vezi te onda odluciti da li zelite da i sta dajete partneru za uzvrat te da li je vas partner "kreten" , "glupaca" ili sta vec... hvala 
|
|
| |
|
|
post # 15 | 20.04.2011 , 9:00 PM
|
!!!
|
|
| |
|
|
post # 16 | 21.04.2011 , 2:24 PM
|
jednom reci strasno 

|
|
| |
|
|
|
post # 18 | 18.10.2011 , 8:09 AM
|
Dobra ova tema nema sta Pa to sta muski zele nisu oni krivi oni su tako rodjeni njima to u genima Istina je da zele svi isto ali nije istina da su svi isti!!!!!
Ima muskaraca koi to zele jer su zaljubljeni u tu devojku zele da ju imaju celu takodje poslije ostaje s njom! Ima onih koi mnogo pricaju kad je dan dug to su muskarci koi znaju pod kozu da se uvuku koji vrlo dobro znaju kako mi cure disemo sta volimo E cure moje taj je spreman nagovoriti i Boga samo jedno stoi takvi nikad ne ostaju na jednom mestu A sto se tice kakvu zele da ozene pa mislim da je dobra poslusna i kurva u krevetu ako je dobra u krevetu ako vidi okrece ga oko malog prsta e ta moze da uspije sve sta pozeli 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
|
post # 19 | 18.10.2011 , 9:47 AM
|
Koliko vidim na pocetku teme...Sladja1 nije dobro postavila pitanje.Iz njenog ugla gledanja,koji je ogorcen,ispada da pripadnici muske populacije nisu nista vise nego cirkuzanti zaljni osmeha i malo predstave..To me zaista vredja... Nikada nisam jurio zenu zarad kulminacije samog sexualnog cina,vec sam se vezivao za druge stvari koje sacinjavaju njenu licnost...Necu se izjasnjavati o konkretnom misljenju o muskarcima i zenama,ali cu reci da sam svaku postovao i voleo zbog dubine u sebi koju nosi...Cak i onda kada sam gresio u svojoj ludosti...
Poruku je menjao/la Riddler79 - Utorak, 18.10.2011, 9:47 AM
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
|
post # 20 | 18.10.2011 , 10:01 AM
|
Pa pravo da ti kažem, svi bi da je.. a da žene nevino.To je njihov problem. E toga brate nema. Hoće lepu, finu, dobru, povučenu, ne provokativnu itd. Pa što ne gledaju onda takve??
|
|
| |