Kako naterati partnera da se otvori?
|
|
|
post # 1 | 27.04.2011 , 8:30 AM
|
Kako dvoje ljudi koji žive zajedno da imaju više poverenja jedno u drugo,a dok su se zabavljali nisu imali taj problem?
|
|
| |
|
post # 2 | 27.04.2011 , 9:22 AM
|
jer to su onda potpuno druge dve osobe objasnice i drugi neki i imaju poverenja cak i vise -- ali to je veoma veoma mali % njih - cak se postavlja pitanje da cak i oni nisu mozda u zabludi 
!!!
|
|
| |
|
post # 3 | 27.04.2011 , 11:52 AM
|
Pa po meni ako hoces da stvarno upoznas nekoga moras da zivis sa njim... Ovako kada su u vezi nisu stalno zajedno i dosta svari vezano za njih medjusobno ostaje misterija i tajna u kojoj uzivaju obe strane, a kada zivis s nekim i zajedno ste skoro celi dan malo toga moze efikasno da se sakrije hteli to ili ne... 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 6 | 18.05.2011 , 9:14 PM
|
Miroslaviana,ako nemate poverenja jedno u drugo ,a imali ste dok ste bili u vezi,to znaci da nesto ne valja u Vasim odnosima... Ako poverenje niste stekli,znachi da i niste za zajednicki zivot. 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 7 | 18.05.2011 , 10:46 PM
|
Quote (badule) Miroslaviana,ako nemate poverenja jedno u drugo ,a imali ste dok ste bili u vezi,to znaci da nesto ne valja u Vasim odnosima... Ako poverenje niste stekli,znachi da i niste za zajednicki zivot. sad Upravo tako Ako poverenje bude i nestane nesto je moralo da se desi. A poverenje u vezi i braku to su dva sveta samo netreba u brak ulaziti ako poverenja vis nemamo !!!!
Poruku je menjao/la Srcemoje - Cetvrtak, 19.05.2011, 10:37 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 9 | 19.05.2011 , 10:39 AM
|
Kao sto Suzana kaze nemozemo natjerati nikoga !!! Da nemozemo! Ima osoba koja se ne otvara lako kojoj treba vremena koja je izgubila u nekog drugog poverenje i zato ne veruje drugima uz tu osobu treba imati vremena srpljenja vreme ce uciniti svoje.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 10 | 19.05.2011 , 11:05 AM
|
ako je rijec o muskarcu malo vise alhohola i prica ko sofranac
|
|
| |
|
post # 11 | 10.11.2011 , 8:26 PM
|
Mislim da je najbolje otici u dvoje na mesto gde je mirno gde se moze opustiti zapoceti razgovor ali morati znati kad je za razgovor a kad ne Ne smeje se preterati jer ce tek tad da zacuti mislim ipak da za ovakve stvari treba vise vremena jedno s drugim to znaci imati strpljenja i poverenje a ljubavi po najvise.
|
|
| |
|
|
|
post # 14 | 03.12.2011 , 8:42 PM
|
Naterati na razgovor se ne moze, to dolazi samo od sebe. Jer polazim od sebe same, ja nikad necu nesto reci o sebi, ako me neko ne pita Ali prvenstveno, taj neko s kim ste mora da ima 1oo % poverenje u vas, da bi se otvorio, a onda vi morate biti oni koji ce umeti da slusate. A danas je takvih malo.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 16 | 03.12.2011 , 9:18 PM
|
Svidja mi se tvoja neznost ahahaha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|