|
Uh, opet!
|
|
|
|
post # 1 | 03.05.2011 , 6:22 PM
|
Da li vam se desava da kupite neku odredjenu stvar i dodjete kuci, a ona vam bas i nije nesto? Sta onda radite s njom? 
|
|
| |
|
|
|
post # 3 | 08.05.2011 , 1:14 PM
|
o da.. srecom ja ne uzmem stvari.. bas nesto pogledam.. i svidja mi se.. ali kada bolje pogledam.. jok.. i tako stalno 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 4 | 08.05.2011 , 1:24 PM
|
o da stalno mi se to desava ali ja je dam dragim osobama

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 5 | 08.05.2011 , 3:22 PM
|
ja to samo prosledim dalje... svidi se meni sve sto kupim, samo sto kad npr. neku garderobu kad probam i vidim da mi ne stoji onda se iznerviram sto sam dala pare... ali u poslednje vreme to ne radim... dobro otvorim oci... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 15.07.2011 , 1:02 PM
|
Retko mi se to dešava jer sam jako izbirljiva. Bolje ništa da ne kupim nego bilo šta pa posle da mi se ne sviđa. Evo jutros sam izašla u grad u pola 10 da nađem sandale i došla sam u pola 1 praznih ruku. Ništa nisam našla, jer sam komplikovana, uvek mi nešto ne odgovara. I tako ja ništa ne kupih. 
|
|
| |
Par reči o sebi
|
|
post # 8 | 06.08.2011 , 8:55 AM
|
Retko se to meni dešava, verovatno zato što nisam žensko i ne brinem mnogo o garderobi. Bez uvrede, žene i devojke 
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 24.08.2011 , 12:29 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Retko mi se to dešava jer sam jako izbirljiva. Bolje ništa da ne kupim nego bilo šta pa posle da mi se ne sviđa. I ja sam takva 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 11 | 24.08.2011 , 12:31 PM
|
Ajde da pisem malo i ovde
Pa desi se npr. kupim upaljac..u prodavnici radi...kada dodjem kuci i da zapalim cigaretu nece da upali pa da ga j**em...To je nesto sto me najvise nervira -.-
Poruku je menjao/la Mortal - Sreda, 24.08.2011, 12:31 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 12 | 27.08.2011 , 6:46 PM
|
I te kako da se desava:)) Pogotovo kod gardarobe ! Kad probam tamo sve super ma nemoze bolje a kad dodjem kuci i obucem uffff bem ti zivot izgleda njihova spigla u prodavnici smanjuje Sta onda radim? Pa iem sutra nazad i vratim :)))
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
582 poruka na forumu
| |
40
| |
181
|
|
|
post # 13 | 27.08.2011 , 6:54 PM
|
pa retko... ja brzo kupim sto mi se svidi ... i retko da kad dodjem kuci , da mi se ne svidi 
[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img] [img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]
|
|
| |
|
|
post # 14 | 27.08.2011 , 7:52 PM
|
DA :S -.-

|
|
| |
|
|
post # 15 | 24.10.2011 , 6:56 PM
|
uh opet sam danas kupila torbu i zamislite nije bas ista boja kao cizme i sad ajd sutra opet menjaj 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 16 | 24.10.2011 , 7:17 PM
|
meni sve lijepo stoji tako da nema tih problema ko vam je kriv kad niste zgodni/ne ,na lijepom insanu sve lijepo stoji 
|
|
| |
|
|
post # 17 | 24.10.2011 , 7:28 PM
|
Quote (susheTZ) meni sve lijepo stoji tako da nema tih problema ko vam je kriv kad niste zgodni/ne ,na lijepom insanu sve lijepo stoji A ludo jedan pa zene nisu insan one su zene u ostalom u pravu si tebi bi bolje stajala moja otrba 
Poruku je menjao/la Srcemoje - Ponedeljak, 24.10.2011, 7:31 PM
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
|
post # 18 | 25.10.2011 , 7:12 AM
|
To mi se ne desava.Obicno su zene sklonije takvim nedoumicama,jer one svakako uvek traze poneku stvar vise...Neki put i kada je nema... 
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
|
post # 19 | 02.11.2011 , 4:25 PM
|
Da vam ispricam anegdotu. Kada sam se selila u stan u kojem sad zivim, hteli smo da ga preuredimo od cevi do plafona, i u svoj toj guzvi, kupila sam ja i LCD koji smo ostavili kod moje majke, ali od tada je proslo 2meseca i tako da smo zaboravili. Kad smo se uselili, jedino sto je falilo jeste televizor, i spremimo se muz i ja i pravac trgovina da kupimo Tv, i tako i bilo. Vratili se, skopcali televizor, seli da gledamo, i odjednom sam se pocela smejati, a muz naravno ne zna sta mi je smeje se meni sto se ja smejem, i pita me zasto, samo sam mu odgovorila, sad imamo dva televizora. Hahahhahaha. Ali smo ga poklonili bratu mom, jer ne zelim tv da stavljam u spavacu sobu jer onda je manje vremena za seks ahhahahhahahha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |