Kako postati poznat?
|
|
|
post # 1 | 08.05.2011 , 4:37 PM
|
Svi mi umiremo od želje da postanemo poznati, van kruga šire familije, prijatelja, poznanika. Svi koji kažu da to ne žele - lažu! Kako doći do VIP statusa?
|
|
| |
|
|
post # 3 | 08.05.2011 , 6:49 PM
|
Pa... evo, iz nekog teen ugla.. Biti samo svoj, imati svoje misljenje.. Ali posebno... A posebni se retko radjaju 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 5 | 08.05.2011 , 7:10 PM
|
napravis profil na fejsu ili exstra cafeu
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
post # 6 | 23.05.2011 , 10:26 PM
|
e ovako prijavis se za ZVEZDE GRANDA 
|
|
| |
|
post # 7 | 30.05.2011 , 9:41 PM
|
Kod se nas se isplati biti shto gluplji i da izgledash debilnije...Pravo stanje zdrave nacije!!!
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 8 | 21.06.2011 , 2:43 AM
|
Ucini nesto sto ce te izdvojiti od mase. Pogotovo ako je to sto ucinis ekstremno glupo... Bice ti lako da udjes u kucu VB i vec si famous... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 9 | 06.07.2011 , 10:32 PM
|
Budeš Zvezda Granda, bogato se udaš, odeš u VB i tamo se seksaš, skineš se gola za neki časopis i td. Danas ko god pokaže golo dupe na tv-u postane poznat. Stvarno ne bih volela da budem poznata.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 10 | 07.07.2011 , 4:56 AM
|
Spavas sa Sasom Popovicem....bljak 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 11 | 23.08.2011 , 7:04 AM
|
pa stavis snimak na youtube kako ne znas da pjevas i popularan si 
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 12 | 23.08.2011 , 11:08 AM
|
ubiti nekoga postati miliajrder 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 13 | 22.02.2013 , 11:02 PM
|
Prijavis se u Grand 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 14 | 24.02.2013 , 5:19 PM
|
Quote (Tanja91) Svi koji kažu da to ne žele - lažu! ovo nije tacno.
ima jedna izreka, da ako zelite da postanete poznati, onda se ponasajte kao da ste vec poznati.
|
|
| |
Smiley
|
post # 15 | 24.02.2013 , 11:11 PM
|
A pitanje poznati po kojoj cijeni i po cemu poznati
Posto ovo vecinu ljudi koje imaju taj status,poznati su vecinom po nekakvim negativnim stvarima,aaa zaista mi je ljepse biti anonimus,pa da imam svoj zivot koji nije podredjen javnom misljenju
Devojkama je vecinom lakse doci do toga VIP-a,muskarcima malo teze ide ali opet u oba slucajeva gaze preko svega i svacega da bi tu stigli,i naravno onda najveca ironija ti isti i prosipaju moralitet,kako su cvecke vamo tamo,meni su svi oni gadni mnogo i ne mogu da ih svarim... A poznati su samo iz razloga jer ih ljudi idealizuju u sustini svi smo mi obicni smrtnici,neko s vecim,neko s manjim benificijama,ali isto zavrsavamo svi od reda 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |