pokusacu ukratko da Vam objasnim o cemu se radi :
Slovenačka kompanija počela je sa radom pored Slovenije i u 12 drugih zemalja ( Srbija, Bosna,Hrvatska,Crna Gora,Makedonija...) sa tendencijom daljeg sirenja. Naime, radi se o novom vidu Internacionalnog marketinga-SMS marketing!
sto znaci da VI izaberete oblasti zanimanja, odnosno podrucja zainteresovanosti i samo iz tih oblasti primate reklamne poruke na Vas mob. telefon, e-mail i jos par nacina koje sami izaberete.
Glavno je to sto je POTPUNO BESPLATNO i ni u jednom trenutku necete morati da ulazete ni u referale niti u bilo kakve UPGRADE,postoji samo jedan nacin da potrosite, odnosno ulozite te pare a to je da po zelji ucestvujete u nekoj od aukcija i kupite nesto po dosta nizoj cijeni ili da podignete taj novac.
[Takodje, necete morati kliktati po citav dan nesto, necete morati hvatati neke reklame, jednostavno kad ko udjete na svoja nalog pogledate da li ima novih poruka i procitate ih, nije bitno u koje vrijeme i ne mozete zakasniti
GLAVNA IDEJA JE DA MI KAO POTENCIJALNI KUPCI VIDIMO REKLAMU KOJI NAM SALJU OGLASIVACI KOJIMA JE JEDINI CILJ DA SE TE REKLAME VIDE A NAJBOLJI NACIN JE DA NAM PLATE PO NEKOLIKO CENTI DA MI TO POGLEDAMO, VEC DA DAJU HILJADE EURA NA FLAJERE OD KOJIH SE PROCITA SAMO 5 %.
Nije bas kratko kako sam rekao, ali i nije sve, postoje to jos mnoge mogucnosti zarade.
Ako ste zainteresovani ja Vas mogu ukljuciti (registrovati) u ovaj vid marketinga i pozvati Vas na webinar koji ide uzivo svako vece i traje 25 min. a posle mozete postavljati pitanja sve sto Vas zanima.
Ako ne budete zadovoljni posle toga, jednostavno odustanite i kao da nista nije ni bilo.
NE MOZE DA SKODI, Pokusajte!
mozete se javiti i meni licno na e-mail : [uklonio admin]
WEB SITE : [uklonio admin]
Nadam se Nasoj saradnji.
Hvala.
ODGOVOR: Referal linkovi su zabranjeni, mozete izmeniti post i postaviti direktan link ka toj stranici.