To sto vidite to nisam ja
|
|
|
post # 1 | 17.05.2011 , 8:32 AM
|
Ovo sam ja pročitala u jednoj knjizi i učinilo mi se zanimljivim za razmišljanje... ’’Uvek sam se pitala čemu služe pametne žene. Muškarci ne žele takve. Oni hoće neku da ih napali, koju mogu da prikazuju ortacima i koja će im izigravati pratilju. Ja kad se zaljubim uglavnom zaglupim. I više od toga. Kad bolje razmislim ne moram ni da se zaljubim. Dovoljno je da mi se neko dopada pa da se preobratim u idiota. Dovoljna je činjenica da je neki muškarac u istoj sobi kao ja, pa da više ne budem prirodna. Mogu da budem prava ja samo sa ljudima koji me ne zanimaju. Znaš kad shvatim da mi se neko dopada? Kad počnem da lažem. To nema logike. Trebalo bi da bude obrnuto. Ali ja ne mislim da bi neko trebalo da me voli zbog toga kakva sam. Ne! Ja zaslužujem da me neko voli zbog toga kakvom se pravim da jesam. A kad bi me neko voleo zbog onoga kakva sam zapravo, mislila bih da je idiot!!!’’

|
|
| |
|
post # 2 | 16.07.2011 , 4:06 PM
|
Pa Sladja ja mislim da ti nisi u pravu !!!!!
1.Muskarci oni su cudna stvorenja jer dok oni shvate nas prodje voz zato ih u pocetku privlaci dobra guza dobre sise itd ali veruj mi s vremenom dok veza traje on trazi u tebi i dobrotu ne glumu Da budes ono sto jesi da te neko voli onakvu kakva jesi Ne cini ni za jednog muskarca to da lazes da glumis nesto jer kad tad ce te shvatiti a znas i sama sta dolazi tad!
Budi onakva kakva si pa i ako onako kako kazes idiot luda ili sta vec veruj mi neko ce d ate zavoli bas takvu ....
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
post # 6 | 28.08.2011 , 0:56 AM
|
To je onaj iza mene,xaxaxaxaxaxaxaxa,lijepo je to..... 
Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)
|
|
| |
|
post # 7 | 01.02.2013 , 2:07 PM
|
Oni kazu za nas lepsa polovina A na nama je dopustiti da nas zavole onakve kakve smo da nas voli i kad smo bez sminke i kad smo cupave i kad nas boli stomak iii a ne samo da nas voli kad smo nasminkane i doterane pred njegovim prijateljima. Gluma nikom nije dobro donela jer ona kad tad gubi cin jer taj cin nije ono sto smo
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 8 | 01.02.2013 , 3:05 PM
|
svasta
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 9 | 01.02.2013 , 3:23 PM
|
Quote (Srcemoje) A na nama je dopustiti da nas zavole onakve kakve smo da nas voli i kad smo bez sminke i kad smo cupave i kad nas boli stomak iii a ne samo da nas voli kad smo nasminkane i doterane pred njegovim prijateljima. Gluma nikom nije dobro donela jer ona kad tad gubi cin jer taj cin nije ono sto smo
Zato se ova ne sminka puno..
Priroda majka, to ti je- sto tije! hihihihi
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 10 | 01.02.2013 , 11:15 PM
|
Čista glupost.
Ja volim seba,a ako se ja ne dopada nekome,šta ja tu mogu ? Zar da se borim i glumim nešto što nisam zbog nekoga ko nije dorastao tome ? Osjećala bih se krajnje jadno,bez ponosa.
Isto tako ne želim da me momak šeta i pokazuje. Ne želim biti lutka. I ne želim primitivca koji misli da je "IN". Želim momka koji će poštovati moje psihičke osobine,a ne moje dupe,sise ili šta već.
"To što vidi,to nisam ja." Upravo to bih i rekla. Kada upotrijebi one svoje prave oči,vidjeće me. 
|
|
| |
Smiley
|
post # 11 | 02.02.2013 , 10:20 AM
|
Quote (By_The_Way_) Isto tako ne želim da me momak šeta i pokazuje. Ne želim biti lutka. I ne želim primitivca koji misli da je "IN". Želim momka koji će poštovati moje psihičke osobine,a ne moje dupe,sise ili šta već. Quote (By_The_Way_) Ja volim seba,a ako se ja ne dopada nekome,šta ja tu mogu ? Zar da se borim i glumim nešto što nisam zbog nekoga ko nije dorastao tome ? Osjećala bih se krajnje jadno,bez ponosa.
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |