Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
To sto vidite to nisam ja

1289
poruka na forumu
165 539

post # 1 | 17.05.2011 , 8:32 AM

Ovo sam ja pročitala u jednoj knjizi i učinilo mi se zanimljivim za razmišljanje...

’’Uvek sam se pitala čemu služe pametne žene. Muškarci ne žele takve. Oni hoće neku da ih napali, koju mogu da prikazuju ortacima i koja će im izigravati pratilju. Ja kad se zaljubim uglavnom zaglupim. I više od toga. Kad bolje razmislim ne moram ni da se zaljubim. Dovoljno je da mi se neko dopada pa da se preobratim u idiota. Dovoljna je činjenica da je neki muškarac u istoj sobi kao ja, pa da više ne budem prirodna. Mogu da budem prava ja samo sa ljudima koji me ne zanimaju. Znaš kad shvatim da mi se neko dopada? Kad počnem da lažem. To nema logike. Trebalo bi da bude obrnuto. Ali ja ne mislim da bi neko trebalo da me voli zbog toga kakva sam. Ne! Ja zaslužujem da me neko voli zbog toga kakvom se pravim da jesam. A kad bi me neko voleo zbog onoga kakva sam zapravo, mislila bih da je idiot!!!’’

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 2 | 16.07.2011 , 4:06 PM

Pa Sladja ja mislim da ti nisi u pravu !!!!!

1.Muskarci oni su cudna stvorenja jer dok oni shvate nas prodje voz zato ih u pocetku privlaci
dobra guza dobre sise itd
ali veruj mi s vremenom dok veza traje on trazi u tebi i dobrotu ne glumu
Da budes ono sto jesi da te neko voli onakvu kakva jesi Ne cini ni za jednog muskarca to da lazes da glumis nesto
jer kad tad ce te shvatiti a znas i sama sta dolazi tad!

Budi onakva kakva si pa i ako onako kako kazes idiot luda ili sta vec veruj mi neko ce d ate zavoli bas takvu ....

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 3 | 27.07.2011 , 1:19 AM

Quote (Srcemoje)
Budi onakva kakva si pa i ako onako kako kazes idiot luda ili sta vec veruj mi neko ce d ate zavoli bas takvu ....

Mudro zbori Srcemoje...
VOLIM TE BAS TAKVU KAKVA JESI...
Nemoj da glumis,glumice su na filmu,a ja ne bih da se volim sa imaginacijom... smile

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

582
poruka na forumu
40 181

post # 4 | 05.08.2011 , 1:05 PM

Quote (sladja1)
’Uvek sam se pitala čemu služe pametne žene. Muškarci ne žele takve. Oni hoće neku da ih napali, koju mogu da prikazuju ortacima i koja će im izigravati pratilju.

nisu svi isti...bas kao ni sto devojke nisu...imao bi i ja da kazem neke stvari o onim devojkama koje recimo neznaju sta hoce...i da ne nabrajam sad...ali nisu sve takve ..

[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img]
[img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]

361
poruka na forumu
20 115

post # 5 | 27.08.2011 , 11:54 PM

ma joj svako dodje do kraja puta, gdje ga ceka neko ko ce ga voljeti onako kako zasluzuje, bez obzira kakav je!
Znam par devojaka koje u drustvu nekog muskarca nacisto zatupe, zao mi ih je!
Kasnije pricaju kako su svjesne toga i obecavaju same sebi da se nece ponoviti a ponovi se!
Volio bih ragovarati s njima i njima slicnima da otkrijem i tu misteriju, da spoznam problem i da im pomognem da nadju rijesenje, al' badava one zaglupe kad sjedemo da pricamo!

389
poruka na forumu
28 101

post # 6 | 28.08.2011 , 0:56 AM

To je onaj iza mene,xaxaxaxaxaxaxaxa,lijepo je to..... biggrin

Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 7 | 01.02.2013 , 2:07 PM

Oni kazu za nas lepsa polovina :D
A na nama je dopustiti da nas zavole onakve kakve smo da nas voli i kad smo bez sminke i kad smo cupave i kad nas boli stomak iii a ne samo da nas voli kad smo nasminkane i doterane pred njegovim prijateljima.
Gluma nikom nije dobro donela jer ona kad tad gubi cin jer taj cin nije ono sto smo

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949

post # 8 | 01.02.2013 , 3:05 PM

svasta

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 9 | 01.02.2013 , 3:23 PM

Quote (Srcemoje)
A na nama je dopustiti da nas zavole onakve kakve smo da nas voli i kad smo bez sminke i kad smo cupave i kad nas boli stomak iii a ne samo da nas voli kad smo nasminkane i doterane pred njegovim prijateljima.
Gluma nikom nije dobro donela jer ona kad tad gubi cin jer taj cin nije ono sto smo

Zato se ova ne sminka puno.. :D

Priroda majka, to ti je- sto tije! hihihihi

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 10 | 01.02.2013 , 11:15 PM

Čista glupost.

Ja volim seba,a ako se ja ne dopada nekome,šta ja tu mogu ?
Zar da se borim i glumim nešto što nisam zbog nekoga ko nije dorastao tome ?
Osjećala bih se krajnje jadno,bez ponosa.

Isto tako ne želim da me momak šeta i pokazuje. Ne želim biti lutka. I ne želim primitivca koji misli da je "IN".
Želim momka koji će poštovati moje psihičke osobine,a ne moje dupe,sise ili šta već.

"To što vidi,to nisam ja."
Upravo to bih i rekla.
Kada upotrijebi one svoje prave oči,vidjeće me. :)

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 11 | 02.02.2013 , 10:20 AM

Quote (By_The_Way_)
Isto tako ne želim da me momak šeta i pokazuje. Ne želim biti lutka. I ne želim primitivca koji misli da je "IN".
Želim momka koji će poštovati moje psihičke osobine,a ne moje dupe,sise ili šta već.

Quote (By_The_Way_)
Ja volim seba,a ako se ja ne dopada nekome,šta ja tu mogu ?
Zar da se borim i glumim nešto što nisam zbog nekoga ko nije dorastao tome ?
Osjećala bih se krajnje jadno,bez ponosa.

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

• Page 1 of 1
  • 1
Search: