Aj pomazite nzm sta da kupim HTC ili Samsung?
|
|
|
post # 1 | 01.06.2011 , 4:58 PM
|
U ponedeljak kupujem novi fon pa me interesuje Vase misljenje, razmisljam se izmedju dva telefona izmedju
Samsung mislim da se zove Strar 2 ili tako nesto izgleda ovako nekako Ima kao dodatak Wireless net...
i izmedju ovog HTC ali nemam pojma koji je bese, trazio sam slike na netu i nigde ga nisam mogao nadjem izgleda ovako nekako: stim sto se nesto ne secam da je bio ovako zaobljen vise je licio na ovaj Samo sto mu je ovo dugme koje je na ovom telefonu kao kucica na tom je bilo kao strelica za back (kao na ovom gore samsungu)i imalo je jos jedno malceko gumeno dugmence...., Inace HTC je Android Ove slike za oba fona sam nasao na netu , mada nisam siguran da su bas to oni, na brzinu sam ih pogledao za ovaj prvi sam siguran da se zove samsung star 2 ali za ovaj drugi je HTC ali nzm koji... Koji mi preporucujete? Za koji bi se Vi odlucili i zasto?

|
|
| |
|
|
post # 3 | 01.06.2011 , 5:19 PM
|
Quote (nikola666) za ovaj htc neznam al ovaj samsung je dobar moj drug ga ima ozb pa i ja sam bio ubedjen da cu njega da kupim ali onda sam video HTC tako da sad nemam pojma, aj videcu sta vi kazete za sad samsung ima 2 Glasa :P

|
|
| |
|
post # 4 | 01.06.2011 , 5:31 PM
|
uzmi samsung lakse ces nac djelove i bolji je a za htc nema djelova i ako ima skupi su
|
|
| |
|
post # 5 | 01.06.2011 , 5:32 PM
|
ok 4 glasa za Samsung 0 za HTC axaxxa Ajmo dalje! :P Quote (skywalker5) htc nema djelova i ako ima skupi su ozb , ma koj ce mi onda HTC koma!

|
|
| |
|
post # 6 | 01.06.2011 , 5:47 PM
|
Samsung
|
|
| |
|
post # 7 | 01.06.2011 , 5:52 PM
|
AXAXAXA Ne verujem bio sam ubedjden da cete glasati za HTC , Samsung 5 HTC 0

|
|
| |
|
post # 8 | 01.06.2011 , 6:57 PM
|
samsung definitivno... 

|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 9 | 01.06.2011 , 8:33 PM
|
Samsung ...... 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 10 | 01.06.2011 , 8:41 PM
|
MolderFBI pa glasaju jer verovatno niko od njih nije ni video HTC inace ne bi veruj mi, ja sam ga imao ( i na veliku zalost prodao trebao mi kes ) mnogo je bolji od samsunga jedino sto kazu popravke su skupe ko djavo al ako uzimas novi imas garanciju zabole te...
Ako sumnjas uradi koji uporedni test na netu pa ces da vidis...
al naravno zavisi koji je model HTC to bi morao da saznas 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
136 poruka na forumu
| |
13
| |
123
|
|
post # 12 | 01.06.2011 , 10:21 PM
|
Mozda je HTC bolji i noviji,al ja imam takav isti samsung,ja sam imao obadva,al sada koristim samsung,HTC plus sto je mnogo komplikovan,skup,itd,a na samsung ti je sve super,mozda imas neke opcije manje nebitne,al msm da ti je bolji Samsung
|
|
| |
|
post # 13 | 01.06.2011 , 10:49 PM
|
HTC.
|
|
| |
|
post # 14 | 01.06.2011 , 11:11 PM
|
Quote (Anubis) Ako sumnjas uradi koji uporedni test na netu pa ces da vidis... KAKAV TEST? E sad sam stvarno u zabuni !? Pa znam meni se svideo HTC jer je puno bolji u smislu da ima mnogo vise mogucnosti, nazalost HTC nije nov i garancija mu vazi samo 10 dana, Ali je bez ogrebotine .. A Samsung je potpuno nov i garancija je godinu dana! Bas cu sutra opet svratiti do serisa da pitam koji je to tacno HTC

|
|
| |
|
|
post # 16 | 02.06.2011 , 0:45 AM
|
axam ok hvala nisam imao pojma da postoji tako neski sajt, aj sutra kad odem da vidim koji je tacno ovo model HTC-a bas cu ga uporediti

|
|
| |
|
|
post # 18 | 02.06.2011 , 1:34 AM
|
Quote (Anubis) Ok ako slucajno na tom sajtu ne bude tog modela javi znam ih vise pa cemo da nadjemo gde ima ok Hvala puno
sad sam gledao na tom sajtu ovaj Samsung star 2 i u vecini komentara je pislao kako telefon posle 30minuta neprekidnog koriscenja se zapali ! ? Ja se sokirao mislio sam da se zezaju medjutim kako sam citao druge komentare svi pominju kako im se baterija zapalila, ja se sokirao....
Onda sam uzeo da uporedim Samung star 2 sa njgovim predhodniko samsung star 1 i ispade da je starija verzija tog telefona mnogo bolja cak ima neke stvari koje samsung star 2 uopste nema, ja sam sokiran sad sam jos u vecoj dilemi!
Inace komentari za tu staru verizju su apsolutno svi bili pozitivni i svi su hvalili fon, jedino je neka cura napisala da je kamera malo losija, ali jebes kameru!

|
|
| |
|
post # 19 | 02.06.2011 , 4:38 AM
|
ja imam SAMSUNG F480 slican je tom samsungu vjeruj mi da je mobitel drama ,baterija je stara dvije godine kad sam ga i kupio novog i danas dan drzi po 3-4 dana zavisi naravno od razgovora ,touch mu je odlican znaci nikakvi problema nikad nisam imao sa tim ispadao mi je par puta mislio sam od njega nema nista telefon i danas dan hvala bogu radi kao prvog dana ja sam prezadovoljan sa njim podrzava micro SD do 8 gb .......a za taj HTC za njih samo znam da su troduplo skuplje popravke neg kod ovih telefona.....
|
|
| |
|
post # 20 | 02.06.2011 , 11:21 AM
|
Ma znam danas opet iso da gledam ,... Ma Kupujem SAMSUNG 90%...
Jedino eto sto kao desava se da mu se baterija zapali mada msm da je to malo preuvelicano Tako da cu verovatno kupiti SAMSUNG STAR 1 umesto SAMSUNG STAR 2 ...STAR 1 je bolji od dvojke ima vise funkcija a i uporedjivao sam ih potpuno su isti samo sto dvojka ima veci malo ekran i bluetooth je 3.0 dok je kod keca 2.0....Ostalo je sve isto e neke funkcije STAR 1 ima dok STAR 2 uopste nema te funkcije! :P Aj Bas cu Vam javiti sta sam kupio u ponedeljka pa da zakljucamo temu :P
KUPIO SAM FON.. IPAK SAM UZEO SAMSUNG STAR 1 za sad je sasvim OK
Ok hvala svima na pomoci , zakljucavam temu!

|
|
| |