Sve ludje i ludje
|
|
|
post # 1 | 04.06.2011 , 7:51 AM
|
kad malo razmislim sve su luđe i luđe generacije,djeca već u niskim razredima osnove puše/piju,neki čak i puše travu,pliniraju se,gongaju,curice se već u 6-7-8 razredu naveliko jebu,muški prave sranje,tuča,razbijanje, bahačenje.... čemu to sve vodi.... šta vi mislite o tome? stariji ljudi govore "u moje vrijeme toga nije bilo" a mladima je glavan fora "na mladima svijet ostaje" "šta znaju starci"..... koja je vama najbolja generacija,vaša,ono prije kako je bilo ili ovo sad kako dolazi i kako je...

|
|
| |
|
post # 2 | 04.06.2011 , 8:13 AM
|
Strah za onim shto dolazi,zal za onim shto odlazi...
|
|
| |
|
post # 3 | 04.06.2011 , 8:15 AM
|
Ne psujem,ne pijem,ne pusim...A p**** materinu upao mi pepeo u pivo... Mislim da je medju glavnim krivcima tehnologija,pa pogledajte danasnje crtane filmove,puni su oruzja,ratova i sl...Sto znaci da deca od malih nogu su upoznati sa losim...Zatim,mislim da dosta zavisi i od vaspitanja,nazalost roditelji zauzeti poslovima nemaju vremena za posvecivanje deci,ona su pretezno prepustena sama sebi....Verovatno ce sve gore i biti...U buducnosti... 

|
|
| |
|
post # 4 | 04.06.2011 , 9:14 AM
|
Pa ovako.. Svaka generacija uporedjuje prethodnu generaciju.. i naravno bolji su... a zamislite za 10 godina.. sta bi tada bilo.. ma dete od 3 godina da se drogira Evo.. pre 10 godina ja sam imala oko 6 god.. tada sam 1. put videla racunar.. tj. lap top.. i bilo mi je zanimljivo... medjutim,iako mi je to bilo veoma zanimljivo, volela sam da se druzim... i naravno igram. posle 1 godinu sam opet videla racunarce.. ma i digitron za mene je bio ko zna sta i manje vise. tek u 5 razredu i da.. napalila sam se.. sanjala igre i to... malo popustila u skoli, ali se vratih u neku normalu.. a sada.. imam osecaj da nisam uopste drustvena, iako sam ja pokretac svacijeg osmeha.. ne volim da sam napolju.. ne volim da izlazim.. ne volim nista.. sem racunara.. znam, zavisnik sam.. ali ako sam ja tek sada zavisnik.. dete od 5 godina.. lele koliko je sve to istina moze nam svako posvedociti.. u moro klubu Mancula ima jedan decak 7. razred koji koristi narkotike... ( travu ) i to samo da bi se dokazao... zatim.. neko dete iz NS ( valjda ) je zaboravilo da prica srpski zahvaljujuci non stoop igranju ispred racunara.. onda neka deca se lece od racunara.. a da.. cigare.. to zaboravih... ja licno gledam kako ljudi puse. ali i deca mojih godina.. cak i mladje.. moj drug koji je nekada bio olos grada, u 7. razredu je intezivno pusio. pa zatim moja drugarica tj. vise njih.. pa drugari... a tek to ebanje.. ma zna se sa kim mozes voditi ljubav... i zna se kada... kada mozak ti sazri, a ne kada ti se cefne.. i da.. ta devojka se ebala pri kraju skole 8. razreda... pa mislim? sada shvatam kolika sam srecnica.... to sto mi ne znam sta brane, ne rade to zbog njih, nego zbog mene i da, hvala im, iako oni ovu zahvalnicu nece videti.. toliko za sada 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 5 | 04.06.2011 , 10:30 AM
|
e tako vec moze - sada piskaras prave stvari 
!!!
|
|
| |
|
post # 6 | 04.06.2011 , 10:38 AM
|
scorpio978, trudim se 
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 7 | 04.06.2011 , 3:10 PM
|
da...uvek nam razvuces osmeh ja bas verujemda ce mladji biti pametniji... ubedjen sam u to
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 8 | 19.10.2011 , 12:30 PM
|
hm pa sta da kazem kad cujem od mame e pa to nije tad bilo i blabla sta da kazem osim ja to od pre kad je ona bila mlada nisam poznavala mogu samo reci za ovo sad meni pase sve. a
E sad ovi sto se drogiraju svalerisu svakodnevno sto piju i sta znam pa to je do deteta al ne samo do njega nego i roditelja! mada nemogu reci da su roditelji mnogo krivi naprotiv mogu da budu doktori sudije a da im se dete drogira ili da je problem! Sta oni da rade ? Pa mislim na prvom mestu je razgovor i razum! Dati svome detetu do znanja da ima roditelje i nebitno sta se desi da su uvek za njega-nju tu! Dete mora da stekne poverenje a ne odma na njega navaliti galamom od toga mogu samo dobiti NISTA da se rodjeno dete udalji da krije od njih sve i da ih cak zamrzi.
Verujem da nije dobro ovo vreme zato svi malo treba da razmislimo da ne osudjujemo ni pijanca ni drogerasa ni svalera ni gay,ni lezbe jer u zivotu nikad neznamo sta nas ceka i sta moze da odhranimo !!!!!!!!!!!!!
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |