Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Sve za ljubav

72
poruka na forumu
33 214

post # 1 | 04.06.2011 , 9:12 PM

Pitam se samo jedno.....dali postoi ljubav ? Dali vam se nekada desilo da ustomaku lete liljaci ne peperutke liljaci .... to je ono custvo kad ugledas neku devojcicu i kazes u sebi dal je ovo moguce .... sta mi se to desilo ..... kad je bog stvarao ljepotu njena je crtao ..... ali ...... uvek postoi jedno veliko ALI......
Ono sto zelim da vas pitam je sta bi ste uradili kad sretnete takvu osobu dali bi potrosili svu svoju zastedu da iznajmite bilbord napisete koliko je volite i postavite do skola gde ona?on uci ili gde radi.......dali bi ste isli na najvisoku zgradu i na sav glas viknete koliko je volite......ALI danas za moje veliko razocarejne mislim da te stvari ne postoje dan se se svedi koliko ona/on ima kes u banku kakav auto vozi gde zivi sta nosi dali je sponzorusa........ Sta mislite postoje li jos takvi momci/devojke sta bi uradili sve za nejnog Visocanstvo LJUBAV........ heart heart heart

Fajlovi: 1795283.jpg (52.7 Kb)

poruka na forumu
REP OFF

post # 2 | 04.06.2011 , 9:19 PM

Naravno da postoje...Malo vere u sebe,dovoljno je...Ostalo ide samo!!! biggrin

1065
poruka na forumu
225 1145

post # 3 | 05.06.2011 , 8:23 AM

DLANOVI TI SE ZNOJE, SRCE UBRZANO LUPA, A GLAS TI ZASTAJE U GRLU?
*To nije ljubav, to je zaljubljivanje.
NE MOŽEŠ SKINUTI POGLED ILI RUKE S NJEGA?
*To nije ljubav, to je požuda.
PONOSNA SI NA NJEGA I ŽELIŠ GA SVIMA PREDSTAVITI?
*To nije ljubav, to je sreća.
ŽELIŠ GA, JER ZNAŠ DA JE ON TU PORED TEBE?
*To nije ljubav, to je usamljenost.
S NJIM SI JER ON TO ŽELI?
*To nije ljubav, to je sažaljenje.
S NJIM SI JER TE LJUBI I DRŽI ZA RUKU?
*To nije ljubav, to je nesigurnost.
SRCE TI POSKOČI ČIM GA VIDIŠ?
*To nije ljubav, to je strast.
OPRAŠTAŠ MU GREŠKE JER SE BRINEŠ ZA NJEGA?
*To nije ljubav, to je prijateljstvo.
SVAKI DAN MU GOVORIŠ DA JE ON JEDINA STVAR NA KOJU MISLIŠ?
*To nije ljubav, to je laž.
ODREKLA BI SE NAJDRAŽIH STVARI RADI NJEGA?
*To nije ljubav, to je velikodušnost.

SRCE TE BOLI I SVE SE U TEBI LOMI KADA JE ON TUŽAN?
*Da, to je LJUBAV.
PRIVLAČE TE DRUGI, ALI IPAK OSTAJEŠ S NJIM BEZ TRUNKE KAJANJA?
*Da, to je LJUBAV.
PRIHVAĆAŠ NJEGOVE MANE JER SU I ONE DIO NJEGA?
*Da, to je LJUBAV.
S NJIM SI ZBOG TE NESHVATLJIVE MJEŠAVINE BOLI, SREĆE I UŽIVANJA?
*Da, to je LJUBAV.
DALA BI ŽIVOT ZA NJEGA?

336
poruka na forumu
14 114

post # 4 | 05.06.2011 , 9:42 AM

ja dosad nisam osetio pravu ljubav...ali sad sam se stvarno zaljubio biggrin

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 5 | 05.06.2011 , 1:19 PM

naravno da postoji.... sa novcem se lakse zivi ali to ne znaci da si srecniji.... samo je potrebno naci takvu osobu zbog koje si spreman na najludje stvari... wink

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

1289
poruka na forumu
165 539

post # 6 | 06.06.2011 , 6:56 AM

Ponekad ne želim vjerovati da je istinita, ponekad želim zaboraviti da postoji netko moj u ovom svijetu kome mogu posvetiti tu rečenicu, a ponekad se jednostavno suočim sa istinom i priznam sama sebi da su svi imali pravo. Kako prava ljubav postane naša najtužnija uspomena? Zaboravimo voljeti. To je sva filozofija. Zaboravimo reći osobi koju smatramo najvažnijom u našem životu one dvije magične riječi. I ona ode od nas. Možemo li ju kriviti? Ne smijemo. A opet, postoji i druga strana priče. Osoba koju volimo najviše na svijetu, ostavi nas. Bez ikakvog objašnjenja, bez isprike, bez patetike. Jednostavno nas napusti. I tad smijemo biti ljuti na nju, posvećivati joj najtužnije balade ovoga svijeta, plakati od nemoći, smije nam nedostajati toliko da nas srce već počinje i fizički boljeti. I u tome je sva mudrost. Neke ljubavne priče zaslužuju ljepše krajeve, neke ljubavne priče ne smiju prestati, a ipak dožive svoj kraj, a neke ljubavne priče su naše i smatramo ih posebnima zbog toga, ali na kraju se ipak uvjerimo u onu staru, dobru, pametnu rečenicu; „Sve prave su ljubavi tužne.“

poruka na forumu
REP OFF

post # 7 | 06.06.2011 , 10:35 AM

Glavu iz kutije....Misli na volju...Malo mashte...Curicu bolju... biggrin biggrin biggrin

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 8 | 22.10.2011 , 9:20 PM

100%
Da postoji evo ja sam licni dokaz biggrin

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 9 | 27.11.2012 , 3:03 AM

Mislim da postoji vec slicna tema ako ne i ista <_<
Quote (gorancaci)
Ono sto zelim da vas pitam je sta bi ste uradili kad sretnete takvu osobu dali bi potrosili svu svoju zastedu da iznajmite bilbord napisete koliko je volite i postavite do skola gde ona?on uci ili gde radi.......dali bi ste isli na najvisoku zgradu i na sav glas viknete koliko je volite......ALI danas za moje veliko razocarejne mislim da te stvari ne postoje dan se se svedi koliko ona/on ima kes u banku kakav auto vozi gde zivi sta nosi dali je sponzorusa........ Sta mislite postoje li jos takvi momci/devojke sta bi uradili sve za nejnog Visocanstvo LJUBAV........

Brate veruj ti meni da mi se u ovom trenutku toliko dopada jedna devojka koja stanuje blizu mene,da bih uradio apsolutno sve sto je u mojoj moci da samo izadje samnom lol i ona zna da mi se dopada i sve ali je starija i verovatno trazi nekog kod koga ce biti obezbedjena ;)
Veruj mi da bih sve uradio zbog ljubavi ali sve ;) najgore od svega je sto one sve to ne zasluzuju vec samo pojedine ;) ova je recimo jedna od onih za koje mislim da zasluzuje sve ali ne ide i jbg :( nadam se da ce se nesto promeniti ali tesko...

Poruku je menjao/la Moonchild007 - Utorak, 27.11.2012, 3:03 AM

896
poruka na forumu
89 981

post # 10 | 05.12.2012 , 8:39 PM

Verovatno sto nikad nisam do sada........mada u poslednje vreme se trudim da ne pokazujem emocije nikom yes Ko ce znati mozda nekad nesto i ucinim za neku osobu.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: