Ima li vam ova recenica smisla...
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 21 | 27.07.2011 , 1:02 AM
|
AKO NEKOGA VOLIS,PUSTI GA DA ODE,AKO SE VRATI,ODUVIJEK JE BIO TVOJ,A AKO NE,NIKAD TO NITI NIJE BIO
1.Sa muske strane gledano,curo ako ides idi i nema ti povratka... Ako si moja i ja tvoj,niti cu da odem ,niti ces da odes... 2.Sa gledista dama- Neka ga neka ide,vratice se on meni jer zna da sam ja najbolja... Kakva zabluda... Ako je otisao imao je razlog-nisi mu odgovarala,ako ti se vrati to samo znaci da ni tamo gde je bio nije nasao ono sto trazi,al zna da si ti luda (za njim) pa ces ga primiti nazad.... I od sebe napraviti budalu. 3.Sa filozofske strane gledano-dvoje se razidju kada vise nemaju sta jedno drugome da pruze... Bilo ko od njih dvoje ako se vrati pokajao se i uvideo da ni na drugoj strani nema samo meda.... Ili mu je veselo da ima dve solucije-AKO USTREBA... Sto je vrhunac POKVARENOSTI... Tako da Vam je moja preporuka,da takvog partnera koji bi da odlazi i dolazi kad mu se nakrivi,ili kada je zasvrbi,u sirokom luku IZBEGNETE i napirite cim se pokajnicki vrati... Njegove-njene suze su uvek lazne i krokodilske,a one pokazuju koliko je ta osoba narcisoidna i misli samo na sebe...
Zakljucak: OVA RECENICA NEMA NIKAKVOG SMISLA ONAJ KO ODE -OTISAO JE I IZA SEBE ZATVARA SVOJU STRANICU KOJU JE ISPISAO I NA NJU STAVIO TACKU. AKO VOLITE DA BUDETE ISKORISCENI-PRIMITE GA-NJU NAZAD. Ni BOg Vam tu ne moze vise pomoci. 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 24 | 30.07.2011 , 3:58 AM
|
Quote (JovanaPraslin) Pa ako te voli biće uvek tvoj, pa makar i negde drugde, jer razne okolnosti čoveka mogu da odvoje. Ako postoje okolnosti za razdvajanje dve osobe koje se vole,valjda te okolnosti treba da se uklone.da bi bio sa onim koga volis? Moj savet:budite uvek sa onima koje volite,a kad te ljubavi nestane,budite otvoreni i iskreni i ne dovodite partnera u zabludu.
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 26 | 30.07.2011 , 5:32 AM
|
Quote (badule) Ako postoje okolnosti za razdvajanje dve osobe koje se vole,valjda te okolnosti treba da se uklone.da bi bio sa onim koga volis? BRAVO !!!
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 27 | 30.07.2011 , 9:32 AM
|
Ako nekog volis...pusti ga da ode,ako se vrati,oduvek je bio tvoj,a ako ne,nikad to nije ni bio...
Zavisi u kom segmentu implementiraš pomenutu rečenicu. Ukoliko neko ima svoj san, i želi da ga prati (pa i teritorijalna razdvojenost ) onda je to ok, jer daješ osobi mogućnost (ne sputavaš je ) da ostvari ono što želi. Ukoliko neko raskine vezu, onda je ovo izreka 'očajnika', jer je evidentno da veza (ili šta već) nije ni funkcionisala. Ukoliko olako pustiš osobu do koje ti je stalo, i vodiš se pomenutom rečenicom prepustajući sve 'sudbini' , onda si je sigurno izgubila jer se ljubav ne pokazuje kroz reči (jer ne znače ništa) već kroz dela.....
Poruku je menjao/la Ichigo_Kurosaki - Subota, 30.07.2011, 9:34 AM

|
|
| |
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 28 | 30.07.2011 , 12:17 PM
|
Pa i nema nekog smisla ako nekog volis drzi ga a ne pustaj da odleprsa kasnije se slabo ko vraca 
|
|
| |
|
|
post # 30 | 09.12.2011 , 0:12 AM
|
Quote (sladja1) AKO NEKOGA VOLIS,PUSTI GA DA ODE,AKO SE VRATI,ODUVIJEK JE BIO TVOJ,A AKO NE,NIKAD TO NITI NIJE BIO.
Nemislim nista jer se ne slazem s njom Ako nekog volim! necu dozvoliti da ode ! Ako ipak ode i ne vrati se to ne znaci da nije bio moj i te kako je bio moj
Apsoltno nema smisla ako ode kod druge netreba da mi se vraca Jer da me je voleo nebi otisao .
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 31 | 09.12.2011 , 0:19 AM
|
100% ima. Meni se desilo... A drzim se inace toga. Pusti pticu da odleti,ako se ne vrati.Nikada nije ni bila tvoja...
sala: Ako se vrati eto ti mocnog sexa posle ''nedostajanja''. 
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 32 | 09.12.2011 , 0:59 AM
|
To za pustanje ima smilsla samo u jednom, onda kada musko ili zensko vuce za nos, okreni se onda malo vise sebi, pa ce taj neko da trckara oko tebe kao gladno pseto maleno na ulici. Dokazano.
A to kada ode, nema smisla. Prvenstveno, kad mi neko okrene ledje, samo ga zamolim da mi se skine s vrata, da ih mogu lagano zatvoriti cisto radi propuha.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 33 | 09.12.2011 , 1:23 AM
|
Smatram da svako ima krizne periode.Mozda je nekom potrebno da se izgubi na neko vreme i sredi misli. A ako tada u medjuvremenu shvati da ne moze bez vas.A vama je i dalje stalo.Zasto nebi tog istog primili nazad? Ljudi smo...i treba da razumemo druge ljude.Cemu surovost,zatvorenost,nerazumevanje i ogranicenost....
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 34 | 09.12.2011 , 2:56 AM
|
nema smisla ni malo badula svaka cast na obijasnjenju takve osobe ilsu lude ili pune maste recimo ovako volis dete ioda ga das u dom pa posle navodno te grize savest pa hoces daga vratis dalije to normalno samo navodim primer da ova recenica nema smisla
|
|
| |
|
post # 35 | 09.12.2011 , 3:05 AM
|
npr. Manchester voli ligu prvaka,nekad je i imao(osvajao),ali ove godine im je promakla,tu je ipak Europa liga.Sad se pitam da li će se United vratiti sljedeće godine ili će biti tamo gdje je i sad u ligi Evrope,odnosno da li će se njima vratit liga šampiona. (šala mala) by new Basel fan

|
|
| |
|
post # 36 | 09.12.2011 , 7:10 AM
|
Quote (koki55) nema smisla ni malo badula svaka cast na obijasnjenju takve osobe ilsu lude ili pune maste recimo ovako volis dete ioda ga das u dom pa posle navodno te grize savest pa hoces daga vratis dalije to normalno samo navodim primer da ova recenica nema smisla Ziveo govornik Kad se radi o odnosu i ljubavi musko zensko recenica nema apsolutno smisla . Kad se radi o drugim ljubavima nap kao sot clan iznad kaze ili badule to je skroz druga prica.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 37 | 09.12.2011 , 7:59 AM
|
Pa normalno da nema smisla, sve si pomesao 

|
|
| |
71 poruka na forumu
| |
58
| |
571
|
|
post # 38 | 15.02.2012 , 0:29 AM
|
ima ako te voli 
anumood
|
|
| |
|
post # 39 | 15.02.2012 , 0:31 AM
|
Ima smisla, po meni. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 40 | 15.02.2012 , 7:35 PM
|
Quote (sladja1) AKO NEKOGA VOLIS,PUSTI GA DA ODE,AKO SE VRATI,ODUVIJEK JE BIO TVOJ,A AKO NE,NIKAD TO NITI NIJE BIO. Ako ode..onda nikada nije bio tvoj...jer ko te voli nikada nece otici od tebe... a ako se vrati..to samo znaci da mu je nestalo vise rezervi pa se tebi vraca...ako jednom ode ucinice ti ponovo...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |