Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Ima li vam ova recenica smisla...

317
poruka na forumu
37 72

post # 41 | 15.02.2012 , 7:50 PM

ima smisla
ovako:ako te neko voli vratice se jer ces mu nedistajati a ako te nevoli neces mu nedostajati i on se nece vratiti

to je to! ;) ;)

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 42 | 15.02.2012 , 7:51 PM

Ako nekoga voliš pusti ga da ode kako bi on bio srećan,a ako ti se vrati to znači da je on oduvijek mislio na tebe i volio te,a ako se ne vrati znači da mu nisi bio niko važan. Tako ja to gledam.

Ali pošto ne volim ljubav ovo ono onda mi je to glupost.

352
poruka na forumu
57 512

post # 43 | 15.02.2012 , 7:59 PM

Ima smisla,ali od mene nema odlaska.Ima da bude tu dok mu ja ne kazem da se tornja! B)

If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.

576
poruka na forumu
34 295

post # 44 | 21.02.2012 , 7:33 PM

Quote (Galamaaaa)
Cekaj, ti volis nekoga i on ode, na 10god (npr.), ti ces ga cekati tih 10god ? :O... Realno, ni posle 1god ne bih cekao, sve sto ode moze da se zameni, tako da recenica nema veze sa zivotom, napisao ju je neko ko se razocarao u ljubav

Nemozes tako pricati ima ko hoce da ceka mozda je neko jako jako zaljubljen ako ti znas sta to znaci :)

>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<

714
poruka na forumu
119 927

post # 45 | 21.02.2012 , 9:05 PM

mislim da ima nekog smisla,ako neko vec reshi da ode,ne treba ga siliti da ostane,ako ostane protiv svoje volje od te veze nema nishta,posle toga nastaje pravo muchenje.....Mada i ako neko odlazi i vraca se vishe puta opet ni od toga nema nishta.....mislim da svako treba imati svoju sopstvenu slobodu u vezi,jednostavno da mozhe da dishe,mada ako neko ode pa se opet vrati,to ne mora uvek da znachi da mu je stalo,mozhda jednostavno samo zheli josh jedan sex lol .....

Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.

1982
poruka na forumu
331 4273

post # 46 | 24.02.2012 , 12:45 PM

ima

Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))

Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda

Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!

105
poruka na forumu
641 1525

post # 47 | 24.02.2012 , 7:52 PM

Kako neki vole da komplikuju sve sto je vezano za ljubav.

...when the rainy days are gone
and the balance returns...

275
poruka na forumu
487 4191

post # 48 | 24.02.2012 , 8:33 PM

Ima li ljubav smisla ?! moze li se to opisati recima,taj osecaj..ne moze,tako i to tesko da moze da se rastumaci ta recenica...

Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !

228
poruka na forumu
9 89

post # 49 | 22.04.2012 , 6:08 AM

Quote (nikdeni)
mislim da ima nekog smisla,ako neko vec reshi da ode,ne treba ga siliti da ostane,ako ostane protiv svoje volje od te veze nema nishta,posle toga nastaje pravo muchenje.....Mada i ako neko odlazi i vraca se vishe puta opet ni od toga nema nishta.....mislim da svako treba imati svoju sopstvenu slobodu u vezi,jednostavno da mozhe da dishe,mada ako neko ode pa se opet vrati,to ne mora uvek da znachi da mu je stalo,mozhda jednostavno samo zheli josh jedan sex .....

pun pogodak....

Ja nzm ako te neko voli ,taj neko ne bi ni odlazio, mozda ako je otisao od tebe sticajem lose situacije u vezi ,da nije islo da ste se svadjali raskinuli i da je proslo neko vreme,da je skontao da je taj neko na gubitku a ne ti, i da posle nekog vremena to uvidi,i svako nakon tebe mu bude samo prasina i losh broj, Vrati se nazad tek kada sve to uvidi, jer misli da mu je najbolje bilo sa tobom ili da joj je najbolje bilo...

nzm eto to je neko moje misljenje,a sad da li se vracati tome nzm,sto neki kazu ako je otisla 1 oticice i 2 , ali nikad se nezna ljudi su razliciti....ja bar mislim ako ode 1 i sjebe sve i pokusa da se vrati,dati joj jos 1 priliku, ako ode opet,onda vazdushara i u glavu i bez dalje od nje ...

66
poruka na forumu
16 79

post # 50 | 23.04.2012 , 0:23 AM

Quote (sladja1)
AKO NEKOGA VOLIS,PUSTI GA DA ODE

Samo ovaj deo ima apsolutni smisao.
Ako neko želi da ode treba ga pustiti, i to je dokaz nesebične ljubavi.
Nikoga ne treba po svaku cenu, na silu, zadržavati pored sebe.

A što se drugog dela rečenice tiče, čista budalaština.
Jednom kad odluči da ode, šta ima koji moj da se vraća.
To "idi mi - dođi mi" kod mene ne pije vodu.
Je l' nije bilo dobro pored mene, idi gde je bolje.

493
poruka na forumu
100 491

post # 51 | 23.04.2012 , 5:37 PM

Ako te neko zaista voli, on nece otici od tebe..
A druga stvar, ako ja nekoga volim, boricu se za njega, a ne tek tako da ga pustim..

Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 52 | 23.04.2012 , 5:51 PM

Quote (GOGI96)
ima smisla.......pa ako te neko iskreno voleo naravno da ce se vratiti.........ako te nije vole bas ga zabole ku*ac za tebe

haha, samo vas slusam....
Gogi, ako te neko voli, kako ti kazes, iskreno, taj nece ni ici, bice sa tobom do kraja... to su besmislice sto si ti napisao...
Recenica mi uopste nema smisla...
A i taj koji ju je izmislio mora da je bio jako pametan... xD
Samo on zna sta je mislio dok je ovo pisao... lol

:P

69
poruka na forumu
41 236

post # 53 | 28.04.2012 , 1:32 AM

Mislim da ti filozofija u ljubavi najmanje treba, mozesh da chitash do sutra, a sve cesh da uradish u svakom trenutku kako ti srce kaze a ne pamet.. :D

107
poruka na forumu
3 89

post # 54 | 28.04.2012 , 12:43 PM

Ima smisla :D

^.* ....Mα kαkαv AηĐє0 bєz kяīīŁα....Jα ʂαʍ vrag bєz r0g0vα.... *.^

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

AηєŁ ^^

65
poruka na forumu
30 170

post # 55 | 20.05.2012 , 11:23 PM

ako ode jednom nema potrebe da se vraca

896
poruka na forumu
89 981

post # 56 | 07.09.2012 , 11:26 PM

Naravno.....samo treba razumeti :D :D

547
poruka na forumu
46 1072

post # 57 | 08.09.2012 , 0:37 AM

Ako nekog Volis...NE pustaj ga da ode...Jer ako te voli nece ni otici...
Ako nekog iskreno volis bilo bi glupo da samo pustis da se odseta iz tvojeg zivota...treba se potrudit i borit (naravno u granicama normale)A ako ipak ode nakon sto si se borio i dao sve od sebe onda neka ide ko ga je*e nije ni vredan/vredna
Recenica uopste nema smisla...Ljubav jedno od najacih osecanja i jaca je od bilo cega drugog (Skole,Karijere cak i zivota)
Ovo naravno mislim na "pravu" ljubav koja je bezuslovna

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

1
poruka na forumu
0 0

post # 58 | 08.09.2012 , 11:21 PM

Quote (Hectore)
Ako nekog Volis...NE pustaj ga da ode...Jer ako te voli nece ni otici...
Ako nekog iskreno volis bilo bi glupo da samo pustis da se odseta iz tvojeg zivota...treba se potrudit i borit

Ne misliš valjda da se treba boriti da zadržimo pored sebe nekog koga volimo i ako on nas ne voli?
Tačno je da neće otići ako nas voli, al' je tačno i to da nas ne voli ako želi otići. Pa koji će nam qrac ako nas ne voli. Za šta i za koga onda borba? Neka ide - široko mu polje! Doći će drugi ili treći ... (treća) ;)
Rečenica ne da nema smisla, već je toliko glupa da mi nije jasno što uopšte o njoj razglabamo :D

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 59 | 09.09.2012 , 0:18 AM

Ima smisla ako imas mozga da je protumacis ;)

547
poruka na forumu
46 1072

post # 60 | 09.09.2012 , 0:30 AM

Quote (veselica)
Ne misliš valjda da se treba boriti da zadržimo pored sebe nekog koga volimo i ako on nas ne voli?

Pa ako procitas ponovo sta sam ja napisao...vidices da sam napisao u "Granicama Normale" naravno da ako nas ne voli ne treba ga drzati...ali nije sve "Crno-Belo"

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

Search: