Koja je najludja stvar koju ste uradili u zivotu?
|
|
|
post # 21 | 18.08.2012 , 4:01 PM
|
Moja najveća glupost mislim da je bila kad sam na času fizike onanisao pa me profesorica ulovila premda je proslo dosta godina od tada,a i sad mi je neprijatno kad se sretnemo . Takoder jedna od vecih gluposti je bilo prosipanje mlevenog bibera sa balkona u bioskopu dole po narodu.Uh i sad se slatko nasmejem kad se setim kako narod kise,a neznaju od cega 
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 22 | 18.08.2012 , 4:04 PM
|
Премештање система (камиона са уређајима) за време бомбардовања у сред бела дана, са једног положаја на други. Пошто су ми шефови скренули пажњу да нато пилоти воле да лове војна возила по путу кад их виде онда можете да замислите каква је то била вожња. На крају кад смо стигли, само што смо се маскирали, појавише се миражи. Лете, преврћу се , зајебавају. Наши прангијају из ПА топова, стреле лете на све стране(али не стижу). Све у свему занимљива слика. Тек ме онда борац освести кад ме питао, а шта би било да смо ми закаснили или они поранили 5 минута. 
Koja je razlika između žene i lešinara? Lešinar najpre sačeka da umreš pa ti onda jede džigericu.
|
|
| |
|
post # 23 | 18.08.2012 , 4:12 PM
|
Na praksi u aprilu sam ja bio zaduzen da kuvam kafu jednom profesoru koji je dolazio kod nase profesorke na praksu, i nije izlazio skoro pa 2 casa, tako da mi je dosadio jer me je stalno isterivao iz magacina gde on i profesorka piju kafu. Tako da sam jednog dana kuci iseckao pampur malo prokuvao i poneo u skolu. Stavio sam sitan pampur u kljucalu vodu i dodao kafu. Posle nekoliko gutljaja taj celavi profesor je trcao do wc-a a malo mu je bilo i neprijatno jer je nekoliko puta opalio pred ovom profesorkom. Dok je bio u wc. pokupio sam solje oprao tako da nije mogao da zna sta je popio inace bi leteo iz skole. Ali ja vise nikad ne kuvam njemu kafu, a lik me je totalno namrzao od tad... 
|
|
| |
|
post # 24 | 18.08.2012 , 7:44 PM
|
Profesoru matematike, sam pola godine pisala ljubavne mejlove, u ime svoje komsinice. Na koja je on odgovarao. Ahahhahaaa
Sve gace od tate koje su bele boje, oprala sam sa svojom rozom majicom, i sve su obojile u lepu rozu boju.
Mami sam namerno kupila ljubicastu boju farbe za kosu pa me samarala dva dana, kad je videla na sta lici.
I naravno, pala sam u samom centru ispred Boske u BL, gledajuci u nebo, svi su mi se smejali 
Poruku je menjao/la Leksi - Subota, 18.08.2012, 7:44 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 25 | 18.08.2012 , 7:54 PM
|
Ухватио сам змију голим рукама... Ал, давно беше то...
|
|
| |
|
post # 26 | 23.08.2012 , 2:11 AM
|
Najludja stvar je sto sam se ozenio a najbolja sto sam se rastao 
|
|
| |
|
post # 27 | 24.08.2012 , 3:09 PM