Koja je najludja stvar koju ste uradili u zivotu?
|
|
|
post # 1 | 07.06.2011 , 4:42 PM
|
Koja je najludja stvar koju ste uradili u zivotu? 
Poruku je menjao/la TanyaWow91 - Utorak, 07.06.2011, 4:45 PM
|
|
| |
|
post # 2 | 07.06.2011 , 7:03 PM
|
mozda ISp i Pokemoni... to je ono. za ceo zivot.. a i cekacemo dalje zivotne avanture... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 09.06.2011 , 10:03 AM
|
zapalio 500 G baruta...... 100 petardi svih vrsta od najmanjih do srednjih
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 5 | 12.06.2011 , 7:18 AM
|
mozda... Kad sam igrao basket i zakucao ,pa se okacio na obruc,a staklena tabla prsla u milion komada i prekinem utakmicu ,pa su morali da je odloze sedam dana jer nisu imali rezervnu.... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 6 | 12.06.2011 , 8:10 AM
|
Jojj...ima ih tako mnogo...al evo jedna bas budalastina koju sad ne bih ni pomislila da uradim..ali jbg bila mlada,zaljubljena i luda...ima od toga nekih 7 god...cujem se ja sa deckom i on kao umoran je dosao sa posla videcemo se sutra..a ja nepoverljiva resim da to proverim...pozovem taxi odem do njega,prisunjam se u dvoriste,nadjem merdevine neke i popnem se da bi videla da li spava...i gle cuda stvarno je spavao a ja budala pukla za taxi,ventrala se na merdevine...sva sreca bio je mrak i niko nije primetio....eto sta je budalastina... 

|
|
| |
|
post # 7 | 12.06.2011 , 11:40 AM
|
ima ih stvarno mnogo.....sad kako sam starija,manje radim lude radnje,ali sam pre non stop nesto ludo radila....birala nasumicno broj iz imenika i sa drustvom zvala neke ljude i zafrkavala ih....zvonila ljudima na vrata,pa pobegla.....dok sam ucila da vozim biciklu,udarila sam u coveka....kad sam bila bas mala prosula sam punu kutiju neke masne farbe za drvo na glavu.....kad me cale nije pustao da idem u kafic,ja bih urolala jorgan i namestila kao da spavam,a ja bih se spremila i pobeglakrozprozor....ima jos puno takvih situacija....
Poruku je menjao/la JASMINA88 - Nedelja, 12.06.2011, 11:43 AM

|
|
| |
|
post # 8 | 12.06.2011 , 12:29 PM
|
suzana85, ahahhahahah pa sta mene ceka... e evo jedan smesan dogadjaj koji se desio veoma... nije mnogo proslo.. dosla ja sa treninga i blejala malo na racunaru... bila malo ovde i tako... iskljucih pc i odoh da se tusnem ( crkoh na treningu )... i sve je to ok... prijalo mi.. kad ono... krenuh da "navlacim" cega i ja vidim lepo ja vidim da nesto nije u redu.. nema etikete na vecoj strani ( pozadi ) i tako k'o nevidjeni debil, "obukoh" cega naopacke.. ma ja tek sada shvatam koliko sam prsla 
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 9 | 15.06.2011 , 6:17 AM
|
Jednom sam se napio shire koja je vec pocela da previre(a shira Vam je sveze cedjeni sok od grozdja-za neupucene). E kad to pocne da previre,lepo je kao sampanjac,ali te opije. Opih se ja pa podjoh iz vinograda pesice kuci preko polja,a toje skoro 25 km. i tako... Probudio sam se ujutro oko 6 sati,smrznut i izgubljen u sred nekih njiva,pojma nisam imao gde sam.... Jedva sam nasao put kuci 
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 10 | 15.06.2011 , 9:55 AM
|
kad sam zakuco na kos i odvalio reket 2 sedmice zabranjen ulaz na igralise.... hihih
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 12 | 15.06.2011 , 1:32 PM
|
Im'o sam milion avantura vec za ovih 16 godina zivota.. tj. sranja Ono sto bih izdvojio jeste kada sam komsiji makno kola i provozao se sa drustvom kroz grad... 
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 13 | 15.06.2011 , 1:47 PM
|
Znaci admine,tebe da krivim za mog jugica ? Ajde,ajde brzo reci gde si ga ostavio.... 
|
|
| |
|
post # 14 | 15.06.2011 , 4:22 PM
|
badule, ahahahhahah xD pa nasao si ipak put... Unique, ahahhahahhaha ma nema sta, vidi se.. fin decko xD 
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 15 | 16.06.2011 , 8:27 AM
|
Kupio sam auto u Crnoj Gori i dovezao ga do Stare Pazove,a uopste nisam imao dozvolu 
|
|
| |
|
post # 16 | 19.09.2011 , 9:26 PM
|
ma nista posebno...drogirao se malo,opljačkao banku.. i tako te sitnice.. hahahha
|
|
| |
|
|
post # 18 | 21.09.2011 , 10:07 PM
|
Ne mogu trenutno da se sjetim svega što sam uradio, al npr kad sam se skinuo go i trčao ulicom, pretrčavao preko parkiranih automobila, pokidao par retrovizora ( nemojte to da radite ) ukrao bicikl, al onako najsimpatičnije je bilo svakog petka kada izađem s društvom, odemo do jednog dvorišta gdje je bio zavezan mali pas marke braon i onda ga vodimo u šetnju nas petorica i svi nas pitaju čije je to kuče. Vratimo ga oko ponoći i gazda nema pojma gdje mu je bilo pašče. Inače cukica nas je mnogo volio. 

|
|
| |
|
post # 19 | 22.09.2011 , 0:34 AM
|
kada sam se jednom iznervirao zbog kola,zato sto mi se probusila guma na potu uzeo sam kljuceve od kola i bacio u neku detelinu koja je bila pored puta. . kasnije jedva sam ih nasao. .
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 20 | 18.08.2012 , 12:19 PM
|
Uh.. Mnogo, mnogo stvari.. Npr, kada sam otisao mrtav pijan u skolu u bade mantilu i usao na cas.. kada sam na nekoj zurci skocio sa splava obucen, sa telefonom i novcanikom u dzepovima.. Itd, itd.. hah
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |