Najlaksi nacin da se nauci matematika?
|
|
|
post # 1 | 07.06.2011 , 7:45 PM
|
Imam prijemni za visu skolu, prijemni iz matematike. pa bi trebao da znam tu matematiku da bi upisao. Imate li neki predlog kako najlakse nauciti matematiku ?

|
|
| |
|
post # 2 | 07.06.2011 , 9:58 PM
|
Pa... Ja ne volim matis, ali imam dobre ocene... pa ovako.. recimo da volis ne znam ni ja sama sta.. ali.. te brojeve i silne operacije spojis sa tim sto volis to je najlakse... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 07.06.2011 , 10:05 PM
|
Matematika ti je lako jedino ako je razumes vec... ako ne, onda moras da ucis ko konj itd itd...
off-topic, DxD, sto uvek pises postove kao pesmu hahah ? 
|
|
| |
|
post # 4 | 07.06.2011 , 10:28 PM
|
samo naucis ono sto mozes(formule,nepoznati cinilac,umanjenik,umanjilac...)i onda ucis...lakse nemoze 
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
|
post # 6 | 08.06.2011 , 12:40 PM
|
Unique, ahahhahah zar je moguce da tako pisem? i da.. provalila sam ti potpis.. necu kliknuti.. nisam toliko radoznala ( radoznalost je ubila macku ) 
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 7 | 13.06.2011 , 7:14 PM
|
Najlakse je ako redovno vezbas,isto kao i misici i mozak se moze trenirati. 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 8 | 26.06.2011 , 4:09 PM
|
Matematika se ne uci, matematika se siri vjezbanjem. Ako ti je prijemni morao bi da provjezbas sve lekcije koje ste do sada radili. Vecinom vjezbaj one koje je vas Profesor naglasavao za pismeni ili da je potrebno da znate u daljem zivotu. Sada tacnije neznam koju si ti srednju zavrsio ali nebitno je to, ako imas sacuvane sveske iz matematike mnogo ce ti pomoci da se prisjetis zadataka. Nadam se da ce te primite sve u svemu samo uci 
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
|
post # 9 | 04.07.2011 , 1:53 AM
|
matematika se ne uci,matematika se prepisuje !
|
|
| |