Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Lik je objasnio nesto o danasnjim devojkama

1005
poruka na forumu
49 230

post # 1 | 18.06.2011 , 10:07 AM

Ovo sam video na vukajliji:
Govori se o tome kako su danasnje devojcice(ups,one su devojke ne devojcice)nafurane,iskomplekirane...

Девојчице,упс оне су девојке(тако се називају),од 11 година се горе понашају него неко од 20.Све су неке мачкице тигрице,лепотице.Наравно,све оне моле за лајкове,и наравно исте добијају.Имају пренакурчене статусе.Омиљене боје су им :пинк,ТИГРАСТА И ЗЕБРАСТА(да и то су боје ако неко није упућен :Д).Сваки други коментар је ''лепа си ми малена''а одговор је ''хвала љубави''
Ало,олади главу,па ти си дете.

Sta mislite o ovome?
Da li vas nerviraju takve"devojke"?

Twitter: https://twitter.com/marestrpc

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 2 | 18.06.2011 , 10:29 AM

O pa... biggrin
Znam ih dosta...
Vazno je da ta deca imaju fb, a nemaju pojma da ga koriste, pa zatim imaju onaj njihov cuveni slekn kao ht, xj, w, ma ne znam ni sama sta vise koriste...
Onda dodaju tamo ko zna koga samo da bi friend broj bio veci i veci..
a ne znaju sta vreba iza tih prijatelja...
itd... biggrin

Ko si ti?

1005
poruka na forumu
49 230

post # 3 | 18.06.2011 , 10:48 AM

Da,net je opasan a one add-uju kog stignu.Evo bas sam sad gledao film radjen po istinitom dogadjaju Megan is Missing.Poslednjih 20 minuta filma je video koji je otmicar snimao da bi ljudi videli sta joj je sve radio...
(ne preporucujem da gledaju film oni sa slabijim srcem i oni koji su straljive prirode-ne odgovaram za posledice :D)

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 4 | 18.06.2011 , 11:34 AM

Pa sta reci...?
Mislim tu je rec vise o roditeljima koji su tako vaspitali svoju decu i tako dozvolili da zive u svetu neke imaginarne stras realnosti...

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

1005
poruka na forumu
49 230

post # 5 | 18.06.2011 , 12:17 PM

badule, mene odusevljava tvoj osecaj da objasnis nesto kako treba i tvoje izrazavanje pri objasnjavanju biggrin
Ja mislim da su roditelji krivi ali i okolina.Ja sam citao kako su devojcice vec sa 10 godina spremne na dijete.
Na svaku sliku na fb-u:"srce volim te","duso moja","sreco moja"a ovamo ocima ne mogu da se gledaju.....

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 6 | 18.06.2011 , 1:30 PM

Pa i okolina deluje,ali ipak iz roditeljske kuce dete prvo dobija saznanja o eventualnim opasnostima. Pocev od onoga prvog -PEC- da se ne opece,do konkretnog razgovora koji mora biti primeren godinama i uzrastu. Vec sa tobom mogu da pricam otvoreno kao da imas 30 godina,ali je problem tamo gde ljudi nemaju vremena za svoju decu,pa prepustaju decu da ih ulica vaspitava. Ili gde roditelji vise vremena posvecuju sebi nego deci. Pitanje je zasto su onda i pravili decu?
Lepa rec,dobrota ,a pogotovo ljubav,moraju kod deteta da stvore osecaj pripadnosti familiji u kojoj je rodjeno i tako ce biti od samog pocetka svesno da okolina ne moze da da nista bolje niti lepse nego porodica. A samim tim jednog dana ce pozeleti da i sami stvaraju porodicu.
Ali,na zalost,kod nas se niko od roditelja nije setio da decu pred vencanje podseti koliko je vazno i odgovorno stvarati porodicu i radjati decu.
Dokaz tome je i ova kolicina narkomana,kriminalaca,prostitutki,sponzora i sponzorusa i ko zna kojekakvih jos devijantnih ponasanja.
Zato .moj savet,za Vas mlade je da ignorisete te grand curice i da paznju posvecujete devojkama koje su normalne u ponasanju,oblacenju i ophodjenju. Stvarajte i Vi deco medju sobom sisteme vrednosti koji ce imati za cilj prosperitet i napredak,bez obzira na boju koze,rasu,pol,statusni polozaj...
Kada i te smizlice vide da ih niko ne brenuje,ni za suvu sljivu,valjda ce uvideti razlog i pokusati i same da uticu na svoje ponasanje.
Na kraju krajeva to i morate,posto ste Vi buducnost ove zemlje.

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 7 | 18.06.2011 , 6:31 PM

Al najgore od svega sto ni jedna od njih se ne prepoznaje u ovome vec se sve "slazu" da je to strasno...

Ne znam za mene su takve devojke imale one 12 ili 22 god dno dna i predmet sprdnje bile i ostale, ko da su radjene iz nekog loseg americkog tinejdzerskog filma... wacko

Quote (badule)
Kada i te smizlice vide da ih niko ne brenuje,ni za suvu sljivu,valjda ce uvideti razlog i pokusati i same da uticu na svoje ponasanje.

e druze nikada nece shvatiti upravo jer se krecu u drustvu isto misljenjika a da budemo realni te devojke najlakse odvuci u krevet pa i ja sam koliko puta provaljivao kako su pametne, kako su zrelije od vecinje njihovog god kako s njima mogu da pricam o svemu i budem svoj bla bla kao i more drugih momaka tako da takve svi koriste ( logicno necu reci sta stvarno mislim o njoj vec je uvek hvaliti ) i koliko god momaka pristupi s takvom pricom ona ce vecini da da jer je tako dobra...

I tako godine prolaze a nece se ona promeniti ako je delila sakom i kapom ko mladja godine je mogu uciniti podmuklijom i pametnijom al u osnovi istom...

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

381
poruka na forumu
24 281

post # 8 | 18.06.2011 , 7:37 PM

GLUPACE :P

SrB-IjA-KiNg*

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 9 | 19.06.2011 , 0:03 AM

happy

1005
poruka na forumu
49 230

post # 10 | 19.06.2011 , 1:35 AM

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 11 | 19.06.2011 , 1:47 AM

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 12 | 19.06.2011 , 9:57 AM

jaobrate, hahahahahaha biggrin Anubis, hahahahaha biggrin

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 13 | 11.10.2011 , 6:02 PM

ima ih svakakvih uzas

<3<3<3
:>>><<<:

459
poruka na forumu
54 458

post # 14 | 13.10.2011 , 6:40 AM

Quote (jaobrate)
Девојчице,упс оне су девојке(тако се називају),од 11 година се горе понашају него неко од 20.Све су неке мачкице тигрице,лепотице.Наравно,све оне моле за лајкове,и наравно исте добијају.Имају пренакурчене статусе.Омиљене боје су им :пинк,ТИГРАСТА И ЗЕБРАСТА(да и то су боје ако неко није упућен :Д).Сваки други коментар је ''лепа си ми малена''а одговор је ''хвала љубави''
Ало,олади главу,па ти си дете.

Zanimljiva konstatacija...Malo pregrubo izlozena za moje misljenje,ali svakako da ima istine...Svaka muka i teznja ima svoje godine!

Poruku je menjao/la Riddler79 - Cetvrtak, 13.10.2011, 6:40 AM

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

403
poruka na forumu
72 625

post # 15 | 08.11.2011 , 6:21 PM

evo ako nije problem postavicu jedan tekst koji sam napisao na tu temu.. provuceno kroz temu muzike....

Nesto razmisljam u zadnje vrijeme ... kako su se neke stvari koje su trajale dugo vremena, i koje su se svima svidjele, brzo promijenile, zaboravile ... Kad pocnem o tome da mislim, prvo mi na pamet pada muzika, jer kako pomenuh nedje ranije, mene trenutno druge stvari osim muzike ne zanimaju. Danas se vecina pjesama svodi na tri stvari, opijanje, seks i prevaru tj. laz. 80% tekstova popularnih pjevaca ide ovako... on se napio, riba ga je optuzila da je vara, ostavila ga je, i on sad pije jos vise, i trazi je u casi ...
A nekad su momci sanjali kako nje vise nema, i bio je to ruzan san ... i pristajali su da budu sve sto ona hoce... i sve je mirisalo na nju... i govorili su joj da bude dovoljno daleko... jer ona zasluzuje bolje... postojala je neka tajna veza...

Danas si glavna ''faca'' ako subotom uvece popijes ''za petoricu'' i ispovraces se na glavni trg... a nekad si bio ''faca'' ako si svirao gitaru, ako si imao dobre ocjene, ako si branio svoje i stavove svojih drugova ... danas, ako sviras gitaru, uglavnom si narkoman, jer ''oni koji sviraju gitaru su rokeri, a rokeri su narkomani'' ... ako imas dobre ocjene onda si ''streber koji ne dize glavu od knjige'' a ako slucajno pocnes da branis svoj stav ili stavove svojih drugova.. e onda si ti '' debil, budala, zaludjenik ...kome je stetno drustvo popilo mozak'' ...

Danas su nam idoli postali dizelasi sa ''utokama za pojas'' ...

Recept za muvanje djevojke danas glasi ovako ... ''BMW - komada 1 (moze i mecka ili nesto slicno tome), novcanik debljine 3-4 prsta u kojem ni jedna novcanica nije ispod 50 eura ... po zelji i mogucnosti dodati jednu kucu na moru i 2-3 stana u drugim gradovima ...''

Nemojte mi zamjerit za sledeci citat, jer citiram jednog od onih sto su nosili ''utoke za pojas'', ali u pravu je sto se sledeceg tice ...
''A nekad da jednu devojku zbaris, to su muke Bozje bile... to su pokloni, to je cvece, paznja, ljubljenje ruke ... hiljadu lepih stvari... da bi se devojka opustila i pocela da razmislja u tom nekom pravcu''
E sad dje sam ja u svemu ovome..
Ovako ... rodjen sam 1991. , mozda nisam kompetentan da o ovome pisem, i evo priznajem i ja sam ranije... negdje u 7. i 8. osnovne slusao tu ''narodnu muziku'' ... ali tada nije bilo nikog da mi ''otvori oci''. Na moju srecu, kad sam krenuo u srednju skolu, upoznao sam neke ljude koji su mi rekli da poslusam par pjesama, koje oni slusaju (npr. Guns 'n' Roses, Parni valjak, Bijelo dugme i tome slicno)... i kad sam ih cuo, po prvi put sam u pjesmi nasao smisao i poruku, pozelio da je naucim napamet, pozelio da saznam nesto vise o izvodjacu, o toj vrsti muzike... I tako sam ja vremenom postao ''roker'' ... Naravno nije rock jedina muzika koju slusam, slusam i domaci i ponesto od stranog repa (npr. Beogradski sindikat ... a od stranog 2Pac) i jos neke stvari, ali nije bitno koji zanr, bitno da ima smisao i poruku ...

Za kraj zelio bih da kazem da mi nije bila namjera da ikoga vrijedjam, znam da se o ukusima ne raspravlja, ali samo sam htio da izrazim svoj stav i misljenje... i momci, gitare u ruke, malo vise postovanja za djevojke. Djevojke, ne birajte momke po debljini novcanika, nego po nacinu na koji se ponasaju prema vama ...

I kako rece jedan pametan covjek ''Vodite ljubav, a ne rat''

• Page 1 of 1
  • 1
Search: