Elektrodistribucija
|
|
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 21 | 05.07.2011 , 7:31 AM
|
badule, Hahahaha ma necemo
cp6uja, To je radi tvoje a i njihove sigurnosti i u tome su upravu.
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 22 | 05.07.2011 , 9:31 AM
|
Ako hoces da se izlazes riziku ti im lepo kazi specijalno za tvoju kucu jedan prikljucak pa da ima struja i kad grmi i kad seva 
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
|
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 27 | 05.07.2011 , 11:22 PM
|
eee njega bi ja razbio ko pi... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 28 | 27.11.2011 , 2:32 PM
|
solarne üploce su malo skupo ali efikasno i dugorocno isplativo rjesenje... i jako dobar nacin za izbjeci ovisnost o elektrodistributerima...
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 29 | 27.11.2011 , 3:11 PM
|
sa ED iz Bg nemam nekih problema... ali sa ED Elektro Morava... a jooj, pa ne znaju sta ce da ih snadje za manje od dva meseca...
da pocnem od placanja racuna, moji deda i baba zive u selu blizu Petrovca na Mlavi, i do prosle godine su redovno placali struju, da bi im na kraju godine stalno stizali neki dugovi, i oni tako pricali sa ljudima po selu, neki rekli kako im ne placaju redovno i nemaju te dugove... da bi na kraju dosli do zakljucka da oni koji ne placaju redovno ukinu im porez na to, i onda prebace ovima sto placacaju, tako da sad moji plate pola racuna a pola se vuce... Druga stvar, kad je u nase selo uvedena struja, pa pre jedno 50godina, oni su racunali na to da domacinstvo ima samo sijalice u kuci, pa su stavili trafo sa manjim naponom... medjutim naravno s godinama, ljudi su pokupovali sve i svasta po kucama, sto je i logicno, medjutim oni nikako da promene trafo... mozda i nije do trafoa, ali svi znamo da je u njihovoj nadleznosti da provere sve do elektricnog brojila, a od brojila je duznost korisnika... sta je problem, pa sad kad upali vise kuca u okolini (mi koji smo na tom trafou) npr ves masinu sijalica sija kao da je upaljena sveca... televizori nam svi su prikljuceni na stabilizatore inace nece da rade... seljaci ustaju nocu da bi mleli za stoku hranu jer preko dana nema sanse... sta da vam pricam kad usisivac radi a ne usisava... :S pa je moja mama (posto su u selu ostali samo nepismeni matori ljudi, mladi su svi po inostranstvu) zvala iz Bg i preko telefona pokusavala sa njima da stupi u kontakt da oni to srede, medjutim nista nije pomoglo, izasli su samo jednom da bi rekli da je trafo u redu, i da je problem do nas... i tu je svasta nesto bilo, a na kraju nista, vise nisu izlazili, kad je pala bandera u selu, i kablovi se vukli po putu nisu hteli da dodju da nameste, dok moj deda nije otisao da se svadja sa njima, i rekli su da ce doci da nameste samo ako mestani nabave novu banderu, i oni su je nabavili iako po propisima to treba da uradi ED... aa da vrhunac svega je bilo kad je moja mama dosla preko telefona do nekog direktora, i posle podugacke price samo joj je rekao, sta vi kukate, vi makar imate struju znate li koliko sela u srbiji nema?! onda mozete da zamislite sta mu je sve rekla... Tako da ja za koji dan cu uzeti da spremam dokumentaciju, i sve cu pismeno da sredim, i na kraju ce morati da dodju i srede to sto je njihov posao.. ako ne budu hteli milom, pa postoji sud, postoji televizija... nece nas se lako resiti...
ako neko zna jos nesto sto bi moglo da nam pomogne neka kaze, sto vise znamo nasih prava to je bolje po nas... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 31 | 27.11.2011 , 3:44 PM
|
Izivljavaju se sa kamatama na dug od oko 200.000 din,mi je bila kamata oko 11000 din mesecno+racun... Posto ne zivim u Srbiji to cu im uskoro sve otplatiti ali stvarno ne znam sta bi sa Srpskom platom... Dali su na rate od 300e mesecno,ok,ali sta da nemam te pare....nazad u kameno doba... Gledao sam na tv-u da su nekoj zeni,samohranoj majci sa petoro dece,bez zaposlenja i sa mizerijom od socijalne pomoci iskljucili struju za par hiljada din. pa je neka humanitarna organizacija pomogla a ovi iz EDB nisu hteli ni da cuju da popuste...
|
|
| |
|
|
|
post # 34 | 28.11.2011 , 10:28 AM
|
Quote (badule) Za pocetak ja cu reci- NIKOLA TESLA NIJE IZMISLIO STRUJU DA BI JE NARODU NAPLACIVAO VEC DA BI LJUDIMA OLAKSAO ZIVOT. U potpunosti se slazem i sa tobom i Nikolom Teslom... 
:P
|
|
| |
|
post # 35 | 01.12.2011 , 4:31 PM
|
Nisam siguran ali cuo sam da ce poceti da ako npr. ukljucis sam kada ti iskljuce i zbog nekih vecih dugova poceti da skidaju satove,pa kada platis racun i kamatu moraces da platis i montiranje sata ,koje naravno rade oni i oni odredjuju cenu....nisam siguran ali sam tako cuo a ako je istina onda stvarno nisu normalni....ma i ovako nisu normalni...
|
|
| |
|