|
Elektrodistribucija
|
|
|
|
|
post # 2 | 23.06.2011 , 12:16 PM
|

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 3 | 23.06.2011 , 12:32 PM
|
Tebi je smesno,ali danas 23.06. ED SREM i ED Beograd,a verovatno i ostali krenuli su u akciju iskljucivanja struje svim domacinstvima koji imaju dug. Daju ti rok od sat vremena,a ako ne platis onda seku struju. Ako ne dozvolis pisu ti kaznu na licu mesta od 5000 dinara!!! DA LI MOZES DA POVERUJES-ONI PISU KAZNU NA LICU MESTA!!! Sve bi to bilo lepo da ova bedna zemlja ima sve zaposlene,da su nam plate makar 300 evra...,da nije struja kod nas najskuplja u Evropi,da ovo ili ono-svejedno nebitno je. Pre deset godinaje ustanovljeno da negde svakog dana nestane 2o miliona ne znam kojih vati struje.Verovatno ih ja prodajem Albaniji,Grckoj,ili nekoj drugoj zemlji? Prvo,oduzeli su nam pravo na rad,drugo i ako radis oduzeli su ti pravo na zaradu,trece oduzimaju ti slobodu govora i kretanja,cetvrto zele da ti oduzmu i struju i vodu . Sta je sledece -ZIVOT? Ne,nije...ovim nasim mocnicima ipak trebamo,ali kao robovi. Pa sad,ako ti je to smesno,pitacu te kratko,hoces li ti radjati decu da ti budu robovi? 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 4 | 23.06.2011 , 1:26 PM
|
axaxax ja sam mislio da sladja ubedljivo otvara najotkacenije teme, ali vidim da je ti polako stizes.... :P]]
Sta da kazem cena visoka, a usluga ne-kvalitetna!

|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 6 | 23.06.2011 , 2:20 PM
|
Ma slazem se i ja da ima kome i treba iskljuciti,ali 95 % ljudi koji ne placaju ,cine to zato sto nemaju ni hleba deci da daju,al zato Miskovic poseduje pola obradive zemlje u Vojvodini ,a duguje za struju... Opstina Stara Pazova,ne uplacuje redovno za skolstvo i zdravstvo struju,a i sama je duzna... Pa zar to treba narod da im plati? A vec placamo i lekare i skolarine. SRAMOTA JE TO,a ne smesno... Dokle vise ovaj glupi narod misli da trpi? Direktor ED RUMA ima sigurno 300hiljada platu,a njegovi pretpostavljeni mozda i pet puta vise... Pa ko njih hrani,nego narod? Da nije Vas mladih sto dolazite i nadam se da cete dovesti u red ovu bedu od drzave,sad bi poveo povorku u BG da im se na...em keve,msm na DEDINJSKU fukara...
BS su potpuno u pravu....
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
|
post # 13 | 26.06.2011 , 8:28 PM
|
badule, Dobra tema, kao sto si pomenuo to o iskljucenju i u nas u Bosni mnogo toga ima, ali najvise mi je zao penzionera cak imaju penziju 150 km i crpe sve pare iz njih. Ali nemozemo mi to nista sprijeciti zna se da je elektrodistribucija i telekomunikacija jedni od najjacih u svakoj drzavi po stavu sa parama naravno. Imam zelju bas da zavrsim Elektro tehnicki fakultet najprije zbog toga sto volim taj posao a naravno i zbog para 
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 14 | 29.06.2011 , 1:02 PM
|
u17r4, ma zavrsi,al nemoj u direktore,jer kad narod poludi pobice ih sve ko zeceve... 
|
|
| |
|
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
|
post # 16 | 29.06.2011 , 3:52 PM
|
Ma tu je mnogo rizicno 
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
|
post # 17 | 29.06.2011 , 6:56 PM
|
u17r4, ma idemo za direktore elektrotehnicka srednja skola pa elektrotehnicki fakultet i oma za direktora ka crnogorci 

|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 19 | 29.06.2011 , 10:33 PM
|
Ichigo_Kurosaki, u17r4, a kad postanete direktori u Elektroprivredi,eto i mene...sa sekiricom... HASAN SECKATI!!! 
|
|
| |
Par reči o sebi
|
|
post # 20 | 05.07.2011 , 7:27 AM
|
Nerviraju me što mi isključe struju kad mnogo grmi i seva ne uključe je ceo dan:P
|
|
| |