Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Archive - read only
Satanisticke poruke u pesmama?

1005
poruka na forumu
49 230

post # 1 | 25.06.2011 , 3:40 PM

Da li ste culi za ovo?Da vas uputim malo.U nekim programima(ja koristim SOund Forge)ima opcija da pesmu pustite unazad.U nekim pesmama se unazad jasno cuje poruka neka.Npr.u pesmi Stairway to Heaven - Led Zeppelin kada pustite unazad na 4.22 jasno mozete razaznati sledece:Its my sweet Satan. The one whose little path would make me sad whose power is fake.
E sad,nemojte mi verovati na rec jer sam ovo cuo a jos se nisam uverio.Evo sad cu pustiti pa cu vam reci.U medjuvremenu hocu da cujem da li ste culi za neku pesmu koja je ovakve prirode?

Twitter: https://twitter.com/marestrpc

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 2 | 25.06.2011 , 4:01 PM

O da... biggrin
Znam, ovo smo cak i malo proucavali, mislim ja. xD biggrin ( pricala profesorka pa ja krenula sama u potragu )
A tih klipova ima mnogo, videcu nekoliko da postavim... biggrin

Ko si ti?

1005
poruka na forumu
49 230

post # 3 | 25.06.2011 , 4:14 PM

Ajd,postavi i ja da vidim. biggrin

61
poruka na forumu
3 26

post # 4 | 25.06.2011 , 6:58 PM

postoje i neki bendovi koji to i namerno rade ovo od led cepelina je jednostavno slucajno proizaslo kao i dosta drugih pesama jednostavno kao da satana govori kroz njih

Dacha

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 5 | 25.06.2011 , 7:11 PM

BIce jos... smile

Ko si ti?

1005
poruka na forumu
49 230

post # 6 | 25.06.2011 , 7:49 PM

Opa-nice

Added (25 Jun 2011, 7:49 PM)
---------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=AKjvRYUXOOc

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 7 | 25.06.2011 , 8:26 PM

JU!
Zar i bjesovi!? surprised

Ko si ti?

191
poruka na forumu
11 89

post # 8 | 25.06.2011 , 9:15 PM

svuda ima djavola vise ni pjesme unazad ne smijes da slusas smile

"one man's fun is another's hell"

1595
poruka na forumu
37 284

post # 9 | 25.06.2011 , 9:21 PM

Quote (jaobrate)
Stairway to Heaven - Led Zeppelin kada pustite unazad na 4.22 jasno mozete razaznati sledece:Its my sweet Satan. The one whose little path would make me sad whose power is fake.

:O pa zar je to istina, mnogo volim tu pjesmu da slusam ali nemoguce je.

We do not forgive,
We do not forget,
EXPECT US!!!

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 10 | 02.07.2011 , 9:24 AM

POstavio sam davno ovu temu u jednom drugom podforumu kao PODSVESNE PORUKE.
Da ne tupim,najkarakteristicnije satanisticke poruke mozete naci vec kod nekih pesama Beatlesa,ranih Stonesa,Doorsa svakako,a zatim i kod gotovo 90 % hard rock i heavy metal bendova.
Sustinski ,nije njihov glavni cilj bio da privuku duse SOTONI,vec da tim tekstovima mogu iskazati odredjene stavove -licne ili ne-i da ukazu na mogucnost kako je lako zavesti VISOKU INTELEKTUALNU americku i englesku mladez. Ovo naravno stavite pod znake navoda,jer je svima nama jasno koliko su deca tamo inteligentna.
Charlie Manson,msm da se tako zvao,masovni ubica i njegova banda koji su iskasapili u Americi onu mladu glumicu(zaboravih kako se zove ali mislim da je bila supruga Romana Polanskog) u jednom krvavom piru,napisao je knjigu u zatvoru u kojoj je glavni oslonac njegovog ludila pesma HELTER SKELTER od Beatlesa.
I dan danas mnogi poklonici Doorsa smatraju da je Dzim Morrison u stvari ziv i u sluzbi kod SATANE. Njegove pesme obilovale su odredjenim kombinacijama stihova koje mogu,ali i ne moraju,u zavisnosti kako protumacite,da ukazuju na Bogohuljenje i odavanje pocasti palom andjelu.
Bob Dylan je takodje pisao neke pesme koje se mogu protumaciti kao pohvale koriscenju opijata.
Ali to u svetu zapadne muzike ima jos dublje korene i seze u sustini u neku roots blues muziku i u africke vudu vradzbine. Navodno jedan veliki black blues gitarista s pocetka proslog veka(slabo pamtim imena alimmislim da je SMITH),u svojoj najuticajnijoj pesmi govori kako je dosao na raskrsnicu jednog toplog dana,seo na kofer od gitare i sacekao NJEGA(misli se na SOTONU) nudeci mu svoju dusu da mu da moc da svira gitaru najbolje na svetu. Naravno u pesmi se tako i desava,on i postaje najbolji bluz gitarista . Ali... To se desilo i u stvarnosti. Naime ,isti taj black blues gitarista je postao uzor gotovo svim gitaristima danasnjice pocev od Jimi Hendrixa,BB Kinga,Erica Claptona itd itd. Tako da se smatra da je u stvari najveci uticaj blues i rock muzike ostvaren na temeljima samo jedne pesme koja glorifikuje uticaj djavola.

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

1005
poruka na forumu
49 230

post # 11 | 02.07.2011 , 11:53 AM

Ali ima i jedan bubnjar(ne znam kako se zove)koji je snimao sa grupom takve pesme a hobi mu je bio,ni manje,ni vise nego skupljanje knjiga o Crnoj magiji

1289
poruka na forumu
165 539

post # 12 | 02.07.2011 , 5:15 PM

cula sam za pesmu hotel californija ustvari citala na netu

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 13 | 02.07.2011 , 5:45 PM

mslis od THE EAGLES?

191
poruka na forumu
11 89

post # 14 | 02.07.2011 , 5:47 PM

Quote (badule)
Navodno jedan veliki black blues gitarista s pocetka proslog veka(slabo pamtim imena alimmislim da je SMITH),u svojoj najuticajnijoj pesmi govori kako je dosao na raskrsnicu jednog toplog dana,seo na kofer od gitare i sacekao NJEGA(misli se na SOTONU) nudeci mu svoju dusu da mu da moc da svira gitaru najbolje na svetu.

taj pjevac se zove Robert Johnson i poslusaj pjesmu Crossroads tu govori kao je prodao dusu djavolu, i znam da je umro u 27. godini zivota kao i Jim Morrison, Jimi Hendrix, Kurt Cobain i jos dosta muzicara ja sam samo nabrojao najpoznatije.

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 15 | 02.07.2011 , 5:53 PM

neko1902, da ,u pravu si,sad sam se setio....
Mnogo godina nakon toga,Eric Clapton snima album posvecen njemu....
Njegovi blues standardi se sviraju gotovo na svakom jacem koncertu...
Neko je jednom postavio pitanje da li je negovanje kulta Roberta Johnsona,Eric morao da plati cudnovatim nacinom pogibije njegovog 4-godisnjeg sina Konora...

191
poruka na forumu
11 89

post # 16 | 04.07.2011 , 9:57 PM

badule, ne znam to za Erica Claptona

1005
poruka na forumu
49 230

post # 17 | 04.07.2011 , 10:02 PM

Da,ali Jimi Hendrix je umro zbog droge.....(tako bar kazu,ali ne treba u sve verovati).On nije pevac mog vremena ali sam cuo da je bio legendarni gitarista(a u to sam se i uverio)

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 18 | 04.07.2011 , 11:54 PM

Ne treba zaboraviti ni to da je sama katolicka crkva smatrala da je rock n roll satanino delo... Tako da vecina ovih pesama koje su navodno pustane odnazad,su ,veoma moguce i montirane....

191
poruka na forumu
11 89

post # 19 | 05.07.2011 , 2:27 AM

Rock and roll sigurno nije sotonino djelo biggrin ali skoro svaka rock pjesma govori o drogi npr od Eagles-a Hotel California mnogi su mislili da je to sotonisticka kuca a ustvari je to mjesto za odvikavanje od droge onda Deep Purple pjesma smok on the water samo ime sve govori biggrin onda Pink Floyd pjesma Comfortably Numb evo postavi cu vam spot i sve ce vam biti jasno smile

Poruku je menjao/la neko1902 - Utorak, 05.07.2011, 2:32 AM

1289
poruka na forumu
165 539

post # 20 | 05.07.2011 , 8:36 AM

Neki primjeri skrivenih poruka

“Pristupi nam, pristupi nam, pristupi nam…” (pjesma “Hell Awaits” grupe Slayer);
“Sam djavo je tvoj bog…” (pjesma “God of Thunder” grupe KISS);
“Zli imaju moc…” (pjesma “Every Little” grupe Police);
“Ja te volim-rekao je djavo” (pjesma “Tops” grupe Rolling Stones);
“Ti si bespomocan protiv zlih, protiv sviranja unatrag” (pjesma “She bop” grupe Cindy Lauper);
“Hail Satan, haaaaail Satan!” (pjesma “When you call my name” pjevacice Madonna)

Added (05 Jul 2011, 8:36 Am)
---------------------------------------------
Bon Jovi pjeva u “Homebound Train” :

“Dok sam bio jos samo djecak djavo me je uzeo za ruku odveo me od moje kuce napravio me je covjekom… Ja idem dolje, dolje, dolje Dolje, dolje, … Na vozu koji juri kuci”.

U magazinu “Smash Hits”, Bon Jovi kaze: “…Ubio bih svoju majku za rock & roll. Prodao bih svoju dusu”.

Jedna od najpoznatijih pjesama 70-ih je “Hotel California” grupe The Eagles. Mnogi ljudi ni u snu ne bi pomislili da se ta pjesma odnosi na “Crkvu Satane”, koja je smjestena u preobracenom HOTELU u ulici CALIFORNIA. Unutar omotnice albuma, gledajuci nadolje, stoji slika Antona Laveya, osnivaca “Crkve Satane” i autora Satanske biblije! Neki ce reci: The Eagles nisu ozbiljni-oni samo prodaju ploce. Ali Larry Salter, menadzer ove grupe, u novinama “Waco Tribune Herald” (28. II 1982.g.) priznao je da su The Eagles bili upleteni u “Crkvu Satane”. Nije iznenadjujuce buduci da je jedna njihova pjesma naslovljena kao “Prijatan dan u paklu”. (U samoj pjesmi “Hotel California” oni pjevaju: “Zvijer se ne moze ubiti…” , Misleci pritom na djavola.).

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: