Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Pomoc

484
poruka na forumu
17 258

post # 1 | 29.06.2011 , 7:42 PM

Pomagajte, gledam slike jedne drigarice i zaljubim se u nju. Shvatim da je to ona prava zbog koje bi se odreko svega, ucinio sve zbog nje..... Pokusao sam da joj pridem i naisao na problem nisam znao kako da joj pridjem sta da joj kazem sta da radim ovo mi se prvi put desilo mozda zbog toga sto se plasim da nesto ne zas*rem. (prilazim ustvari pricicu joj preko facebooka)
Pitanje je kako da joj pridem

Poruku je menjao/la Ichigo_Kurosaki - Sreda, 29.06.2011, 7:56 PM

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 2 | 29.06.2011 , 7:56 PM

Quote (Ichigo_Kurosaki)
Pokusao sam da joj pridem i naisao na problem nisam znao kako da joj pridjem sta da joj kazem sta da radim

aauu, pa ti si se bas zacopao biggrin
jednostavno joj pridji i reci joj da ti se svidja, gledaj je u oci dok to pricas, trebalo bi da "zracis" od samopouzdanja u tom trenutku, pokloni joj neku cokoladicu (vecina zena obozava kad dobije neki slatkis od jaceg pola, a narocito kad je u pitanju cokolada), ako te slucajno odbije, budi uporan, sta drugo da ti kazem biggrin

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 3 | 29.06.2011 , 7:57 PM

Jaooooooo bozeee kako je slatka temema :P

Hmm kako ne mozes da joj pridjes breee....
Za pocetak pokusaj da se sprijateljis sa njom, pitaj je da izadjete na pice ili da prosetate deli joj komplimente! i tako je obradjuj za pocetak devojke se loze na to!... izbegavaj da je smras komplimentima i pricama vec povremeno joj reci nesto lepo tipa "dobra ti frizura" ili "ah sto ti je dobra majcica" axaxax ili tako nesto! pitaj je da izadjete da se prosetate ili je izvedi na pice,...... Kupi joj nekad neki cvet , mada danas se devojke ne loze na cvece vec samo na kes dobra kola i tome slicno, ali ipak pokusaj ili sobzirom da je leto, nemoj joj kupovati cvece , nego naberi negde neko cvece samo pazi da te neko ne vidi pa joj daj... i tako ce otkinuti na tebe, ... kasnije posle nekoliko dana, ili posle mesec, dva, reci joj da ti se svidja , da si zaljbljen u nju bla, bla, ... ili jednostavno ako ona posle tolikog vremena sama ne ukapira to msm onda treba da ide na psihijatriju!, u svakom slucaju pokusaj da je poljubis na kvarno, sto bi rekli na blic i valjda ce ukapirati! Pokusaj sa bioskopom izbedi je tamo ,mada ja stvarno nzm ko danas ide u bioskope, ali pokusaj, naravno jako je vazno Jako je vazno da ne zuris, da je ne pozurujes i da budes stpljiv dok se ona malo ne nalozi na tebe

da i ovo je cool
Quote (TanyaWow91)
pokloni joj neku cokoladicu

Poruku je menjao/la MolderFBI - Sreda, 29.06.2011, 8:04 PM

484
poruka na forumu
17 258

post # 4 | 29.06.2011 , 8:07 PM

Pozajmi pare za cokoladu smile HVala TanyaWow91, Jel ima jos neko neki predlog pa da sve to spojim u jedno smile

Added (29 Jun 2011, 8:07 PM)
---------------------------------------------

Quote (MolderFBI)
mada danas se devojke ne loze na cvece vec samo na kes dobra kola

Stavicu buket cveca na haubu, samo da neizgrebem mecku smile

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 5 | 29.06.2011 , 8:08 PM

Quote (Ichigo_Kurosaki)
Pozajmi pare za cokoladu

axaxax pa to je problem vecini muskaraca, a vecina devojaka su materjalisti da je to strasno!

Ti lepo probaj ono sto ti ja rekoh ... idi na neku livadu i uberi joj neko cvece ukrasi malo to sa travom axaxaxaxa i lepo joj ponosno daj! :P

484
poruka na forumu
17 258

post # 6 | 29.06.2011 , 8:12 PM

Hvala MolderFBI, poslusacute smile jel ima jos neko neki predlog

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 7 | 29.06.2011 , 8:15 PM

Quote (Ichigo_Kurosaki)
Hvala MolderFBI,

ma nista,

Jedno pitanje za tebe, Zasto je ova teme stavljena u "SEX" meni je vise za "LJUBAV" :P jel ti to ne znas kako da joj pridjes da je pitas kako da je strpas u krevet ili je ipak onako kako si napisao tongue

484
poruka na forumu
17 258

post # 8 | 29.06.2011 , 8:17 PM

MolderFBI, zaboravio sam da prebacim smile stvarno xD

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 9 | 29.06.2011 , 8:20 PM

Quote (Ichigo_Kurosaki)
MolderFBI, zaboravio sam da prebacim stvarno xD

Ma da, da , da , da to svi kazu xxexxe salim se breee :P

192
poruka na forumu
46 491

post # 10 | 29.06.2011 , 8:24 PM

Budi prirodan tj. koliko mozes i ne opterecuj se time kako da joj pridjes. Uradi kroz salu, malo je zaintrigiraj da i ona pocne da razmislja o tebi.
A pokloni ..pa ne znam bas to je mac sa dve ostrice nadam se da razumes sta hocu da kazem.

promeni me

1595
poruka na forumu
37 284

post # 11 | 29.06.2011 , 9:15 PM

Eh druze, ostavi se facebook-a ali koliko vidim da si puno unesen u ljubav i da ti je tesko to reci izravno njoj. Imao sam i ja takvih problema. Nemoj da se stidis ili ako ipak mislis da bi mogao da zabrljas pri razgovoru sa njom probaj da to uvjezbas kod kuce, jednostavno zamisli da ona stoji ispred tebe i da te slusa. Ali ipak mislim da ti je najbolje da razgovaras sa svojom najboljom drugaricom o tome jer ipak cure najbolje znaju sta im se dopada. Razmisli malo oslobodi se stida jednom kada probijes led nikada neces imati problema smile

We do not forgive,
We do not forget,
EXPECT US!!!

Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
7673
poruka na forumu
1498 10468

post # 12 | 29.06.2011 , 10:56 PM

Quote (TanyaWow91)
jednostavno joj pridji i reci joj da ti se svidja, gledaj je u oci dok to pricas, trebalo bi da "zracis" od samopouzdanja u tom trenutku, pokloni joj neku cokoladicu (vecina zena obozava kad dobije neki slatkis od jaceg pola, a narocito kad je u pitanju cokolada), ako te slucajno odbije, budi uporan, sta drugo da ti kazem

ona ti je sve rekla

http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg
http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg

My Father was always in a good spirits,
he loved Football. It makes me a bit
sad because if he could enjoy seeing
me now, what I have achivet, that
would be a hight in his life.

BUT I AM SURE THAT
HE WATCHES OVER ME
FROM ABOVE.

CRISTIANO RONALDO ➐

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 13 | 29.06.2011 , 11:28 PM

Nasmesi joj se,odmeri je od glave do pete,pridji joj i reci sta ti je na umu....
Otvoreno i bez uvijanja...
Imas pola -pola sanse za uspeh...
U stvari,vise nego pola,posto Extra Cafe navija za tebe biggrin

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

1005
poruka na forumu
49 230

post # 14 | 30.06.2011 , 9:53 AM

Pozovi je da izadjete,kad izadjete ti se skamenis i kazes:"Wow,sto ti je lepa ta majca"ili"Imas prelepo dupe",al nemoj da foliras jer ne vole folirante.A onda je prvo izvedi u bioskos kao sto rece MolderFBI, nekad je i pozovi kuci i kupi neki sokic i pusti laganu muziku.Kreni lagano da pricas s njom(svetla obavezno ugasi).Tako joj se u mraku priblizavaj,priblizavaj i onda je odjednom zagrli.I samo jos jedno:Dzaba ti ja ovo pricam ako nemas hrabrosti za ovo,kao npr.ja biggrin

Twitter: https://twitter.com/marestrpc

484
poruka na forumu
17 258

post # 15 | 30.06.2011 , 1:46 PM

jaobrate, Imam hrabrosti koliko hoces mogu da ti pozajmim smile
Prvi koraci su poceli deluje uspesno nastavljamo dalje ka ostvarenju cilja smile
Ako imate jos ideja saljite bice mi potrebno smile

Poruku je menjao/la Ichigo_Kurosaki - Cetvrtak, 30.06.2011, 1:47 PM

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 16 | 02.07.2011 , 1:55 AM

pa sad ako hoces sa njom ozbiljnu vezu, i ako ste se vec smuvali, idi odmah iskreno sa njom, reci joj sta ne volis, koje su tvoje mane, dokle si spreman neke stvari da tolerises, ja najvise volim, kad odmah na pocetku rascistim sa deckom sta zelim u vezi, pa ako probamo probali smo, ako ne ide jbg, ako traje traje dok traje... mislim ne znam, ima raznih devojaka i momaka... nije stvar u poklonu, nego u paznji koja se posvecuje devojci... a ako ste jos u fazi muvanja, ona je muvaj, ako i ona hoce nesto vise od druzenja dace ti neki znak, ali ipak je ti prvi poljubi, budi ti taj koji ce da pravi prve korake...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

245
poruka na forumu
218 2662

post # 17 | 01.12.2011 , 2:32 AM

Quote (Tanja91)
aauu, pa ti si se bas zacopao
jednostavno joj pridji i reci joj da ti se svidja, gledaj je u oci dok to pricas, trebalo bi da "zracis" od samopouzdanja u tom trenutku, pokloni joj neku cokoladicu (vecina zena obozava kad dobije neki slatkis od jaceg pola, a narocito kad je u pitanju cokolada), ako te slucajno odbije, budi uporan, sta drugo da ti kazem

Nema tanja od toga nista :D sve sam ja to uradio, i dobio sam sledeci odgovor od nje : JESI LI TI NORMALAN samoubistvo

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 18 | 01.12.2011 , 9:53 AM

Quote (BORCA1)
Nema tanja od toga nista sve sam ja to uradio, i dobio sam sledeci odgovor od nje : JESI LI TI NORMALAN

Onda druze nisi naisao na `pravu`...
Inace, dosta devojaka upravo ovako odreaguje....
Ali, to nije znak da treba odustati, naprotiv... ona ti daje znak da nastavis da joj poklanjas paznju...
Jednostavno, ako nesto zaista zelis, moras se oko toga dosta potruditi...

A ti Oli, hehe... pa realno, Tanja ti je sve lepo objasnila...e sad, mi ne znamo sta si ti do sada odradio...
pa bi bilo lepo da nam ispricas, da bi mogli dalje da ti pomognemo....
da ti kazem par stvari:
devojke volu sitnice...kao sto je vec Tanja rekla, cokoladica...povremeni cvet (pokusaj sa ruzom)...
ja sam svakoj devojci sa kojom sam bio, poklanjao crvenu ruzu...(znak paznje,ljubavi,zaljubljenosti, pozude...)
uvek budi duhovit,ali ne preteruj...osmeh je u danasnje vreme i vise nego potreban...
ima druze toliko stvari, najbitniji je pocetak... ;)

Poruku je menjao/la dejans87 - Cetvrtak, 01.12.2011, 9:54 AM

:P

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 19 | 01.12.2011 , 12:33 PM

Prodje dosta vremena. Kakvi su rezultati?

. . .

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 20 | 01.12.2011 , 11:48 PM

Mani se fejsa, kupis jednu cokoladicu, i pridjes opusteno, prica ce sama doci. Samo nemoj da smisljas pricu unapred, jer ces onda za'ebati nesto. ;)

I tesko je odrediti onu pravu na snovu slika, cekaj dok je upoznas, jer postoji mogucnost i da se razocaras.. :/

Veruj, dozivio sam isto, mozda ti budes imao vise srece. :)

• Page 1 of 1
  • 1
Search: