XULIGANSTVO -Znate li uopste sta je to ? (DELIJE) i murija
|
|
|
post # 1 | 30.06.2011 , 1:38 PM
|
da razjasnimo....oni ljudi koji u beogradu prave "nerede"...mnogi ih nazivaju huliganima ..kao i organizaciju obraz ...ali ustvari ...to nisu huligani vec ljudi koji se bore za bolje sutra i ne daju da drzava odlazi u rukama mafije ..sto je realno ..
Heroji Petog oktobra.
Navijačku grupu s nazivom Ultrabojs, kojoj pripada i Bogdanov, predvodi Marko Vučković Mare, čovek koji je, na poziv jednog krila nekadašnje političke koalicije DOS, predvodio probijanje policijskog kordona ispred Savezne skupštine i zgrade omražene "TV Bastilje", 5. oktobra 2000. godine.
U ono vreme on i njegovi sledbenici predstavljali su neku vrstu "vojnog krila" Demokratske opozicije Srbije.
Zahvaljujući njihovom razbijačkom talentu, ponosni Radio B 92 i njegova tada kultna emisija Ritam srca imali su čast i zadovoljstvo da ove momke proglase nacionalnim herojima.
Neposredno pred Novu 2001. godinu upriličena je jedna svečanost u beogradskom bioskopu Rex, gde je Zvezdinim navijačima uručena ni manje ni više nego nagrada za životno delo!
U obrazloženju je doslovno pisalo: "...Momci koji su se 10 godina suprotstavljali režimu tukli se sa milicijom dok su ostali spavali u svojim kućama. To su delije".
zar vi smatrate delije huliganima ? ..organizuju se humanitarni koncerti ,delije idu na VIDOVDAN 28.juna na KOSOVO ..i vi imate posle razlog da nekog nazovete huliganima ...
"Nas politika ne zanima, svako od nas ima svoje privatno mišljenje o tome za koga će da glasa. Uspeli smo da budemo apolitični jer su mnogi pokušali da nas pridobiju na ovaj ili onaj način. Mi smo tu ostali jedinstveni, srpstvo nam je iznad svega, tako da smo uzeli učešće u tom protestu zbog nacionalnog osećaja u nama."..ne mislim samo na delije nego na vecinu navijaca .; nedavno su u boru ubilli 16-togodisnjeg decaka ..a zandari su bili tik pored ograde ...tako su bar sve novine javile ..i spavali su kao i po obicaju....kako posle neko da ima respekta prema zandarima ? ne spasavaju zivote ..ne obavljaju sta treba da obavljaju ...ne bih da odlazim previse u ovoj temi dosta je ... pozz 
|
|
| |
|
post # 2 | 30.06.2011 , 4:45 PM
|
Jovan:), vidi se da ne znas sta pricas te patriote kako ih ti nazivas te face ( ovo sam se kulturno izrazio ) sa fantomkama i ostalim sra*ima su dno dna ove drzave 90% njih nema pojma ni ko igra u timu za koji navija samo idu da prave sra*a znam iz iskustva posto ih znam dosta...
Quote (Jovan:)) U obrazloženju je doslovno pisalo: "...Momci koji su se 10 godina suprotstavljali režimu tukli se sa milicijom dok su ostali spavali u svojim kućama. To su delije".
Nisu delije nista uradile vec obican covek kada je izasao na ulicu a kad se narod digne od tih patriota i frajera nema ni glasa...
Quote (Jovan:)) "Nas politika ne zanima, svako od nas ima svoje privatno mišljenje o tome za koga će da glasa. Uspeli smo da budemo apolitični jer su mnogi pokušali da nas pridobiju na ovaj ili onaj način. Mi smo tu ostali jedinstveni, srpstvo nam je iznad svega, tako da smo uzeli učešće u tom protestu zbog nacionalnog osećaja u nama."..ne mislim samo na delije nego na vecinu navijaca .; nedavno su u boru ubilli 16-togodisnjeg decaka ..a zandari su bili tik pored ograde ...tako su bar sve novine javile ..i spavali su kao i po obicaju....kako posle neko da ima respekta prema zandarima ? ne spasavaju zivote ..ne obavljaju sta treba da obavljaju ...ne bih da odlazim previse u ovoj temi dosta je ... pozz
Ko je ubio decaka sigurno nisu zandari i posteni ljudi vec ti huligani koji i pocinju sve, ko onaj sto je nabio baklju zandaru u usta e druze za to u normalnoj drzavi bi popio metak na mestu i to opravdano a ovde prave zrtvu od njega...
Ko je ubio francuskoga navijaca ni krivog ni duznog, ko je napao trudnice, ko je razvalio pola beograda pokrao radnje s tehnikom i odecom...?
Licno i ne pratim fudbal i nisam navijac al stojim iza toga da su te navijacke grupe jedno od najveci zla u drzavi...
Samo sto koriste tako naqivne i povodljive mladice pricom o pravdi bla bla bla dok neko na vrhu kupi kajmak vi primate pendrek preko ledja pa ko se opameti ko ne...
Iskreno dobro i prolaze treba nama Engleski zakon o navijacima da vidis kako bi se svi ucutali...
Ovo sve sam napisao samo kao odgovor na tvoje tvrdnje da su navijaci borci za pravdu, itd a sigurno nisam jedini koji misli tako...
Quote (Jovan:)) Heroji Petog oktobra.
kao sto rekoh kakvi navijaci 5 oktobra da nisu mozda i na mesec oni sletli prvi, zna se sta je bilo tada odnosno znaju oni malo stariji... 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 3 | 30.06.2011 , 8:44 PM
|
eh ..vidi se da ti pogotovo neznas o tome ..neznam zasto komentarises ako nisi navijac / navijacica ..i nisi pratila/pratio pricu ...prvo da razjasnimo za decaka..u svakom nocnom klubu desi se tuca..a prica se da je klub poveci i da dolaze dosta ljudi ..a onaj policajac pratio sam na youtube rekao je da je policija bila tik uz ogradu ..(nacelnik neki nemam pojma) ...ali oni kao po obicaju zandari nista ne rade..vec dremaju u kolima ....a za urosa to je druga prica ....za teska ubistva se ne daje 10 godina ..a za nasilje da se da 10 ? i nije onaj nego uros misic ..valjda znate ime ..:) kao drugo odakle vi znate da je taj francuski navijac bio miran ..ili je mozda bio pijan ,nasilan itd ..isto kao kada bi bilo ko kao pojedinac otisao da se fakirise u neku dr zemlju ...da nosi obelezja ..ili nesto drugo ..daleko od toga da opravdam to ..ali ipak ..i na roditeljima je odgovornost ...ali ajde previse necu da zalazim u temi ..i svatite nesto ...ako ste iz srbije ..jel primecujete da ova zemlja tone sve dublje ,i sve losije ...moraju se desiti neke promene za bolje sutra ! i usput ...ako ste iz srbije i ako vas zanima ...ocigledno da niste pratili sudjenje ..i da je policajac tokom sudjenja vise puta menjao pricu . pratite ako vas zanima
http://youtu.be/l0lelAohp4U
|
|
| |
|
post # 4 | 30.06.2011 , 8:46 PM
|
Ja ovde jedino vidim i zapazam da ti Jovane ne znas osnovni pravopis.. tako da idi obrazuj se malo pa pametuj o necemu 
|
|
| |
|
post # 5 | 30.06.2011 , 8:52 PM
|
kakve veze ima sa pravopisem ?Added (30 Jun 2011, 8:52 PM) --------------------------------------------- ajde da ne raspravljamo o tome posto ocigledno ne kapirate sta priacam.obrisi temu ti sto kazes da sam nepismen.
|
|
| |
|
post # 6 | 30.06.2011 , 9:01 PM
|
Imas 16 godina bre, do "juce" te prala keva i im'o si mlecne zube. Sad vec znas sve o "xuliganstvu" i nekim drugim stvarima. A naprotiv, nemas pojma o tome kao sto ti je gospodin Anubis to rekao na lepsi nacin. I nemoj vise otvarati ovakve glupe teme, posto ovaj forum nije bas prikladan za to.
~Lock'd/Trash'd !
|
|
| |