Zasto je Coca-Cola bolja od muskarca?
|
|
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 3 | 14.07.2011 , 4:52 PM
|
haha XD
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 5 | 15.07.2011 , 2:12 PM
|
Quote (sladja1) 7. Coca-Cola se ne moze pokwariti.
Ima rok trajanja, može 
|
|
| |
|
post # 6 | 04.10.2011 , 2:42 PM
|
Axaxaxaxaxa jao sladjolino perwerznjakuso. , . . axaxaxaxa

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 04.10.2011 , 6:15 PM
|
ahahhahahah, ja ne volim coca colu.... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 8 | 04.10.2011 , 6:29 PM
|
ali Badule legendo otkrio si prevaru u naslovu treba da bude zasto je coca cola bolja od Zene !!! 

|
|
| |
|
post # 9 | 05.10.2011 , 8:48 AM
|
Quote (sladja1) 2. Kako god da je promuckas napravi se pjena.
|
|
| |
|
post # 10 | 05.10.2011 , 8:53 AM
|
1. Coca-cola 2.Devojka 3.Porshe 4.Kuca na Marsu
I moj konacan odgovor je pod 1........
|
|
| |
|
post # 11 | 31.10.2011 , 10:20 AM
|
Ma bila cola bolja ili ne ja ju pijem jako retko i ne slazem se s izjavom 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 12 | 17.11.2011 , 7:11 PM
|
mozda zato sto pust amejhurice dok kod muskaraca to nije slucaj,mad asma ejdnom slucajno iz radoznalosti jedne od teme o radozlalosti ovde progutao sapun i zalio casom vode,posle par sekudni mjehurici poceli da izlaze iz ust ai stucao sam kao pretis lonac...inace slabo piejm to cudo od napitka,niej mi nesto,sta znam,ne znam pojma,jes planetarno popularna i prejak brend ali aj nisam iz te price,tako da kokakola niej bolja od muskarca i ovo cu izjaviti u svim novinama tako mi sprajt pomogao
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 13 | 18.11.2011 , 2:33 PM
|
Quote (intimenfrizuren) mozda zato sto pust amejhurice dok kod muskaraca to nije slucaj, Nije tako! Potopi ga u vodu i vidjećeš mjehuriće Izlaze na dva kraja 

|
|
| |