Par reči o sebi
|
|
post # 1 | 08.07.2011 , 1:23 AM
|
I u trenucima koji nisu baš idealni za šalu, Duško Savanović zrači optimizmom i osmehom. Selektor Srbije Dušan Ivković obelodanio je da novi krilni centar Anadolu Efesa nosi holter zbog aritmije, ali je harizmatični Savan odbacio opciju duže pauze pred nastavak reprezentativnih priprema.
- Kakva bre aritmija, ko vas je to dezinformisao? A, Duda? Ako je on tako rekao, onda ću morati da se složim - šaljivo je istakao Savanović.
Zatim je objasnio novinarima o čemu se zapravo radi.
- Ovo je protokolarna stvar, čista papirologija. Lekar je želeo da ima čistu savest. Što bi se reklo, klapna mi se ne zatvara, postoji 0,001 odsto šanse da može nešto da se desi. Prokrvljenost mi je lošija, pa smo rešili da otklonimo sumnju. Samo danas ću nositi holter. Igram već 15 godina i jedino što me boli su noge. Međutim, to nema veze sa srcem nego sa umorom.
Novog krilnog centra Anadolu Efesa u narednoj sezoni će videti na delu i navijači Partizana MTS u "Pioniru" u prvom krugu Evrolige.
- Imam puno drugara u Partizanu. Milosavljevića, Kecmana, Božića, itd... Ali, na terenu nema prijateljstva. Mogu da ih volim iz duše i srca, ali u tom momentu neće me ništa zanimati, ni ta ljubav. Tako isto će se ponašati i oni, to je sportski bezobrazluk, drskost, bez toga ne bismo mogli ništa da napravimo. Izljubićemo se pre i posle meča i to je to...
U Srbiji je branio boje FMP-a, pa bi kao reprezentativac Srbije mogao da dobije i aplauze od Partizanovih navijača...
- Bilo bi lepo, prijalo bi mi da me dočekaju aplauzom. Ali, čisto sumnjam. Opravdavam takvo ponašanje, čak i da dođe najveća Srbenda! To se zove ljubav prema klubu, sigurno mi neće aplaudirati za svaki koš.
Iskusni krilni centar nije želeo da se bavi prognozama posle žreba u Barseloni.
- Rano je za takve stvari, jer do kraja leta neće biti poznati sastavi timova.
Ipak, sigurno je da će pored Partizana igrati i protiv saigrača iz reprezentacije Milana Mačvana i Novice Veličkovića.
- Želim im svu sreću kad ih budemo rastavili na parketu! Videćemo se 15 minuta pre i posle utakmice, dok ne uđe trener u svlačionicu i počne da viče!
Savanović je promenio klub, a u Valensiji će ga naslediti saigrač iz reprezentacije Stefan Marković.
- Nahvalio sam ga svima, od kelnera do predsednika kluba - u svom stilu je zaključio Savanović.
Sportal.rs
Poruku je menjao/la cp6uja - Petak, 08.07.2011, 1:23 AM
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
Par reči o sebi
|
|
post # 3 | 08.07.2011 , 2:25 PM
|
Što ti krivo što je čovek zvezdaš? 
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 4 | 13.07.2011 , 11:52 AM
|
Pa zna on sta mu sleduje... Ostace mu suze na parketu... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
Par reči o sebi
|
|
post # 5 | 16.07.2011 , 11:24 AM
|
Pa iskreno da ti kažem, ja bi u tom duelu navijao za Partizan. Iako sam Zvezdaš, navijam za Partizan u svakom njihovom evropskom duelu, normalno, ne vatreno, ali volim kad pobede, sve, izuzev moje omiljene klubove 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 31.08.2011 , 10:01 AM
|
Nasa reprezentacija fudbala i kosarke prvo ima najvise delija a grobara jedva da se izbore za mesto 
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |