|
16 stvari koje djevojke ne shvataju
|
|
|
|
post # 1 | 15.07.2011 , 0:05 AM
|
1. Decko moze ceo dan da flertuje, ali pre nego sto zaspi uvek misli na devojku do koje mu je stvarno stalo. 2. Momci su mnogo vise emotivni nego sto mislite... Ako su voleli u jednom trenutku, trebace mu mnogo vise da vas zaboravi, i boli svaki sekund kad niste sa njim. 3. Uvek odlepimo na lep osmeh 4. Decko kojem se svidjate zeli da bude jedini decko sa kojim razgovarate. 5. Poruka tipa: "znas kako, hmm... ma nije ni bitno..." nas tera da dodjemo do zakljucka koji nema veze sa bilo cime o cemu vi razmisljate, i pocnemo da mislimo da smo napravili s*anje i pocece da nas obuzima umesto da pokusamo da resimo problem. 6. Ako vam decko isprica svoje probleme, znaci da mu samo treba neko da ga saslusa, ne trebaju mu saveti. 7. Ako vas decko zeza, znaci da mu se svidjate. 8. MOMCI VOLE VAS VISE NEGO STO VI VOLITE NJIH 9. Koristimo fraze: "kako je dobra", "kakva riba" da opisemo devojke. Ako decko kaze da je devojka prelepa ili ocaravajuca, znaci da mu je mnogo stalo do nje. 10. Ako decko napravi neku glupost pred devojkom, razmisljace o tome narednih nekoliko dana ili dok ponovo ne provede dan sa njom. 11. Ako vas gleda duze od jedne sekunde, definitvno mu je nesto na umu. 12. Dali bismo ceo svet da mozemo da citamo zenske misli na 1 dan. 13. Ni jedan od nas ne moze sam da resi svoje probleme. Samo smo previse tvrdoglavi da priznamo. 14. NISMO SVI STOKE! Ako se je JEDAN ponasao tako prema vama, ne znaci da predstavlja nas SVE. 15. AKO DECKO ZRTVUJE SAN I ZDRAVLJE SAMO DA BI PRICAO SA VAMA PREKO TELEFONA DO JUTRA, ZNACI DA MU JE STVARNO STALO I DA ZELI DA BUDE SA VAMA STO DUZE. 16. Iako ste ga ostavile pre vise meseci, a voleo vas je, verovatno je i dalje tako, i da ima jednu zelju, bila da mu se vratite.
pa Vi djevojke opet, da muškarci ne valjaju 
Poruku je menjao/la Almir_ - Petak, 15.07.2011, 0:06 AM
|
|
| |
|
|
post # 2 | 15.07.2011 , 0:36 AM
|
Veoma zanimljivo,a mogu reci da nije mnogo daleko od istine...bar sto se tice onih pravih muskaraca....ovi ostali se ne racunaju,jer stoka je stoka.... 

|
|
| |
|
|
post # 3 | 15.07.2011 , 0:42 AM
|
Quote (JASMINA88) ovi ostali se ne racunaju,jer stoka je stoka....
14. NISMO SVI STOKE! Ako se je JEDAN ponasao tako prema vama, ne znaci da predstavlja nas SVE. 
Poruku je menjao/la Almir_ - Petak, 15.07.2011, 0:42 AM
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
| |
|
|
post # 5 | 15.07.2011 , 12:02 PM
|
Quote (Almir_) 11. Ako vas gleda duze od jedne sekunde, definitvno mu je nesto na umu. haha 
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 6 | 15.07.2011 , 1:36 PM
|
Quote (Almir_) 14. NISMO SVI STOKE! Ako se je JEDAN ponasao tako prema vama, ne znaci da predstavlja nas SVE. eh to je istina 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Par reči o sebi
|
|
post # 7 | 15.07.2011 , 1:46 PM
|
Quote (Almir_) 14. NISMO SVI STOKE! Ako se je JEDAN ponasao tako prema vama, ne znaci da predstavlja nas SVE.
To je tačno...
|
|
| |
|
|
post # 8 | 15.07.2011 , 4:58 PM
|
Quote (cp6uja) To je tačno... tako jee 
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 9 | 15.07.2011 , 5:03 PM
|
naravno 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 10 | 15.07.2011 , 9:00 PM
|
Quote (Almir_) Ako vas decko zeza, znaci da mu se svidjate. ziva istina 
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
|
post # 12 | 16.07.2011 , 1:24 PM
|
Istina 
|
|
| |
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
|
post # 13 | 16.07.2011 , 3:39 PM
|
[/b]Almir_[b] ee ovo si zaboravio, ako devojka na kraju poruke stavi tacku , znaci da je ljuta. Ali realno je ovo sve.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
|
|
post # 14 | 16.07.2011 , 3:44 PM
|
ahahahahha...kako se kolektivno branite....ja sam i rekla lepo u gore napisanom comentu Veoma zanimljivo,a mogu reci da nije mnogo daleko od istine...bar sto se tice onih pravih muskaraca....ovi ostali se ne racunaju,jer stoka je stoka.... nisam rekla za sve,nego samo za te takve...sta se pronalazite... 

|
|
| |
|
|
post # 15 | 14.10.2011 , 12:09 PM
|
Almire u pravu si. Ovo je sve tačno. Svaka čast!
A najviše mi se sviđa Quote (Almir_) MOMCI VOLE VAS VISE NEGO STO VI VOLITE NJIH
Quote (Almir_) Ako vas gleda duze od jedne sekunde, definitvno mu je nesto na umu
Quote (Almir_) NISMO SVI STOKE! Ako se je JEDAN ponasao tako prema vama, ne znaci da predstavlja nas SVE.
Quote (Almir_) Iako ste ga ostavile pre vise meseci, a voleo vas je, verovatno je i dalje tako, i da ima jednu zelju, bila da mu se vratite.
|
|
| |
|
|
post # 16 | 14.10.2011 , 1:03 PM
|
Almir_, Bravo kako si to sve lepo opisao i napisao... Naravno da su muskarci "nezan" pol 
|
|
| |
|
|
|
post # 18 | 15.10.2011 , 12:25 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 19 | 15.10.2011 , 12:42 PM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 20 | 15.10.2011 , 1:44 PM
|
Srcemoje, 
|
|
| |