Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Svedok prevare

347
poruka na forumu
24 174

post # 1 | 20.07.2011 , 11:15 PM

Decko ili muz (devojka ili zena) vaseg prijatelja (prijateljice) je bio-la sa nekom drugom osobom, ali "onako",intimnije (drzanje za ruke, poljubac i sl. )- sta uraditi, cutati ili reci prijatelju-ici?!

Licila je na list koji sluti vetar...

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 2 | 21.07.2011 , 3:05 AM

Ako nije bila sa mnom, naravno da bih sve rekao svom najboljem drugu da mu je cura švrljala cool

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 3 | 21.07.2011 , 3:48 AM

Uh...
Veskice,opasna ti tema...
Bio sam u situaciji da je bolje cutati dok stvari same po sebi ne izadju na videlo...
A jednom prilikom sam morao i da kazem ono sto mislim bez uvijanja....
Oba puta sam skoro bio prezren zbog stava koji sam zauzeo... Ali se posle ispostavilo da sam ipak u pravu.
Tako da mislim da je delikatno pitanje koje si postavila i da se covek mora postaviti od slucaja-do slucaja,razlicito.... smile

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

347
poruka na forumu
24 174

post # 4 | 21.07.2011 , 4:59 AM

Upravo tako, od slucaja do slucaja. I meni se desilo da sam videla muza svoje prijateljice sa drugom, ali nisam rekla,cutala sam dok sama nije ukacila.Onda sam vise bila tu za nju kao rame za plakanje.

Licila je na list koji sluti vetar...

1981
poruka na forumu
10 51

post # 5 | 21.07.2011 , 10:11 AM

za dobro svi -precutala.....

neka svako misli svojom glavom

djadjule

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 6 | 15.08.2011 , 10:41 PM

Moj savet po tom pitanju je:Što vidiš ne vidiš,što čuješ ne čuješ

Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku

717
poruka na forumu
38 281

post # 7 | 15.08.2011 , 11:40 PM

naravno da bih rekao svom najboljem prijatelju...ja bi se onda osječao kriv da mu to prečutim, a uostalom što bih ja pustio da mi od havera pravi budalu...

Poruku je menjao/la @Assassin@ - Ponedeljak, 15.08.2011, 11:41 PM

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 8 | 15.08.2011 , 11:45 PM

bolje cutati jer vrlo lako moze tebi da se obije od ledja bar sam ja imao takva iskustva ..

717
poruka na forumu
38 281

post # 9 | 16.08.2011 , 0:00 AM

susheTZ, da...sve zavisi kakav ti je prijatelj...

361
poruka na forumu
20 115

post # 10 | 16.08.2011 , 0:55 AM

ma ako bih vidio djevojku najboljeg jarana s nekim, prvo bih je ispitao kako, zasto, od kada?
i onda bih rekao jaranu! pa nek se ljute i on i ona! On ako je pravi drug nece se ljutiti na mene!
Samo ako bude ljut kad sazna i ako poludi ja bih se ispalio sto dalje...

@Assassin@, heh, buraz dobro prati savku moju i ja cu tvoju...
i nemoj mene tuc kad ti kazem, necu ni ja tebe...

717
poruka na forumu
38 281

post # 11 | 16.08.2011 , 2:39 AM

Kenoocrazy, znaš me znam te biggrin
ma ne kontam takve ljude koji bi se naljutili na čovjeka koji mu želi sve najbolje i neda da neko pravi budalu od njega...
a ima i onih ljudi koji bi odmah "poletili" da ti kažu samo zato što se raduju tvojoj nesreći...e takve mrzim...
al milim da mi BRAT (drug) ne kaže onda bih se ljutio...

1795
poruka na forumu
403 2824

post # 12 | 16.08.2011 , 6:48 AM

To se isto desava sa mojom drugaricom, mnogo dobrom drugaricom, ali ja ipak cutim... Nemam snage da joj slomim srce, ona njega obozava... Bolje cutati, to je njihovo, nekad istina moze sqpo da nas kosta... Sta meni treba da ona poveruje njemu, jer ce on naravno slagati i da prekine prij. zbog moje iskrenosti... Aaaa, ne, ne...

Da ti budem drazi,
tebi pricao sam lazi,
obecao ti svemir,
a donio ti nemir.
Ljubavi sam zlato
bacio u blato. ♥

1005
poruka na forumu
49 230

post # 13 | 16.08.2011 , 7:24 AM

Ne reci jer na kraju istina mora izaci na videlo,kad-tad.

Twitter: https://twitter.com/marestrpc

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 14 | 16.08.2011 , 8:37 AM

pa sad zavisi kako se o kome radi... sto se tice mojih boljih prijatelja i naj drugarice, oni znaju da ja nemam dlake na jeziku i zato cene sta ja kazem.... moja drugarica se sigurno ne bi naljutila na mene... to ako drugarice najbolje jedna drugoj ne veruju znaci da ne mogu da se nazivaju najboljim drugaricama... moja drugarica se muvala sa mojim drugom koji je meni kao brat, znam sve o njemu, ja sam joj lepo rekla, ti radi sta zelis ali ja ti njega kao decka ne preporucujem, u dugoj je vezi, samo ce vas obe zavlaciti. nije me poslusala smuvala se sa njim, ja joj nista nisam pregovarala, on je ubedjivao da se ne vidja sa ''bivsom'' devojkom, a ja sam vikala kako se vidja.... da bi posle par dana se uverila i sama u to... posle svega toga dobila sam poruku: bila si u pravu za sve, hvala bogu sto imam tako dobrog prijatelja...

ali naravno, postoje i drugarice koje kad jedna nadje decka druga krene da ga pljuje i pokusava da ih posvadja samo zato sto ona nema decka... po meni to nije prijatelj...

vrlo nezahvalna situacija... zato treba znati kakve prijatelje imamo pored sebe, i kako reaguju na odredjene situacije... a treba znati i na kakav nacin im reci tako nesto...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

904
poruka na forumu
96 378

post # 15 | 16.08.2011 , 3:34 PM

Kratko i jasno, GLEDATI SVOJA POSLA! jER, u vecini slucajeva taj koji kaze tom kog varaju ispadne kriv. Ili je ljubomoran pa je izmislio ili je to iz neke pakosti ili mu je dosadno pa aj da rastavi po neku vezu i sl. Bataliti

Poruku je menjao/la sandra1000 - Utorak, 16.08.2011, 3:35 PM

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 16 | 29.02.2012 , 9:36 PM

Nikada ne bi rekla. To je njihova stvar i ne bi da se mješam u tuđe poslove. Tako isto ne želim da se neko mješa u moje poslove.
Jedino ako mi je to neko mnogo bitan kao što je najbolji prijatelj ili možda čak i roditelj. :)

148
poruka na forumu
7 108

post # 17 | 29.02.2012 , 10:20 PM

Quote (sandra1000)
Kratko i jasno, GLEDATI SVOJA POSLA!

postavi se da si ti prevarena i da ti covjek iza ledja radi svakakve gluposti iz dana u dan a da za to zna pola grada i smiju ti se iza ledja a ti o tome nemas pojma? a kasnije skontas da ti je najbolja prijateljica to znala a precutala ti .kako bi reagovala?

ili da ti se najboljoj drugarici to desava ti bi joj to precutala sto joj se pola grada smije iza ledja a danas sutra ce skontati da si i ti to znala a nisi jos nista o tome rekla sta mislis kakav ce vas odnos onda biti?

Cemu sluzi pravi prijatelj?

Po mome rekao bi mu normalno .. druze vidio sam to i to ako mi ne vjerujes OK ali danas sutra kad skontas da pola grada prica o tome nemoj reci da ti nisam rekao

to mi se jednom i desilo tako sam i postupio u pocetku i jest a i nije vjerovao ali zapitkivao me je neke stvari par puta rekao sam mu da sve sto sam imao reci da sam rekao da ne bude sutra ti si me nagovorio na ovo na ono i na kraju ja kriv.. nakon toga vise me nista nije pitao normalno se druzili kao i do tada te se teme nismo doticali dok mi jednog dana i sam nije rekao da sam u pravu i zahvalio se ...tada sam ga i pitao kako bi reagovao da sam znao a cutao i rekao je da mu ne bi bilo svedno da bi se neke stvari vjerovatno i promjenile jer sam mu kao prijatelj precutao takve stvari..

"Dođe vrijeme kad pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati"

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 18 | 29.02.2012 , 10:28 PM

Pravi prijatelj, nece da se naljuti. Mada kakvo je vreme, sve se poremeti.
Opet, samo cuti. . .

. . .

1192
poruka na forumu
1629 8390

post # 19 | 29.02.2012 , 11:53 PM

Ćutanje zlata vrijedi. ;)
Jednom sam se opekla.. Vise nikad.

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 20 | 22.01.2013 , 11:47 AM

dupla tema

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

• Page 1 of 1
  • 1
Search: