Svedok prevare
|
|
|
|
post # 2 | 21.07.2011 , 3:05 AM
|
Ako nije bila sa mnom, naravno da bih sve rekao svom najboljem drugu da mu je cura švrljala 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 3 | 21.07.2011 , 3:48 AM
|
Uh... Veskice,opasna ti tema... Bio sam u situaciji da je bolje cutati dok stvari same po sebi ne izadju na videlo... A jednom prilikom sam morao i da kazem ono sto mislim bez uvijanja.... Oba puta sam skoro bio prezren zbog stava koji sam zauzeo... Ali se posle ispostavilo da sam ipak u pravu. Tako da mislim da je delikatno pitanje koje si postavila i da se covek mora postaviti od slucaja-do slucaja,razlicito.... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 15.08.2011 , 10:41 PM
|
Moj savet po tom pitanju je:Što vidiš ne vidiš,što čuješ ne čuješ
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
|
post # 8 | 15.08.2011 , 11:45 PM
|
bolje cutati jer vrlo lako moze tebi da se obije od ledja bar sam ja imao takva iskustva ..
|
|
| |
|
|
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
post # 11 | 16.08.2011 , 2:39 AM
|
Kenoocrazy, znaš me znam te ma ne kontam takve ljude koji bi se naljutili na čovjeka koji mu želi sve najbolje i neda da neko pravi budalu od njega... a ima i onih ljudi koji bi odmah "poletili" da ti kažu samo zato što se raduju tvojoj nesreći...e takve mrzim... al milim da mi BRAT (drug) ne kaže onda bih se ljutio...

|
|
| |
|
post # 12 | 16.08.2011 , 6:48 AM
|
To se isto desava sa mojom drugaricom, mnogo dobrom drugaricom, ali ja ipak cutim... Nemam snage da joj slomim srce, ona njega obozava... Bolje cutati, to je njihovo, nekad istina moze sqpo da nas kosta... Sta meni treba da ona poveruje njemu, jer ce on naravno slagati i da prekine prij. zbog moje iskrenosti... Aaaa, ne, ne...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 14 | 16.08.2011 , 8:37 AM
|
pa sad zavisi kako se o kome radi... sto se tice mojih boljih prijatelja i naj drugarice, oni znaju da ja nemam dlake na jeziku i zato cene sta ja kazem.... moja drugarica se sigurno ne bi naljutila na mene... to ako drugarice najbolje jedna drugoj ne veruju znaci da ne mogu da se nazivaju najboljim drugaricama... moja drugarica se muvala sa mojim drugom koji je meni kao brat, znam sve o njemu, ja sam joj lepo rekla, ti radi sta zelis ali ja ti njega kao decka ne preporucujem, u dugoj je vezi, samo ce vas obe zavlaciti. nije me poslusala smuvala se sa njim, ja joj nista nisam pregovarala, on je ubedjivao da se ne vidja sa ''bivsom'' devojkom, a ja sam vikala kako se vidja.... da bi posle par dana se uverila i sama u to... posle svega toga dobila sam poruku: bila si u pravu za sve, hvala bogu sto imam tako dobrog prijatelja...
ali naravno, postoje i drugarice koje kad jedna nadje decka druga krene da ga pljuje i pokusava da ih posvadja samo zato sto ona nema decka... po meni to nije prijatelj...
vrlo nezahvalna situacija... zato treba znati kakve prijatelje imamo pored sebe, i kako reaguju na odredjene situacije... a treba znati i na kakav nacin im reci tako nesto...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 16 | 29.02.2012 , 9:36 PM
|
Nikada ne bi rekla. To je njihova stvar i ne bi da se mješam u tuđe poslove. Tako isto ne želim da se neko mješa u moje poslove. Jedino ako mi je to neko mnogo bitan kao što je najbolji prijatelj ili možda čak i roditelj. 
|
|
| |
|
|
post # 18 | 29.02.2012 , 10:28 PM
|
Pravi prijatelj, nece da se naljuti. Mada kakvo je vreme, sve se poremeti. Opet, samo cuti. . .
. . .
|
|
| |
|
post # 19 | 29.02.2012 , 11:53 PM
|
Ćutanje zlata vrijedi. Jednom sam se opekla.. Vise nikad.

|
|
| |
|
post # 20 | 22.01.2013 , 11:47 AM
|
dupla tema
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |