Juice
| |
|
post # 1 | 22.07.2011 , 1:35 PM
|
[size=9][font=Arial][color=red]Juice Kes kolica
Ref. Kes, kolica i smekerica kes, kolica i vazna lica kes kolica i laganica kes kolica i smekerica
Panduri nas startuju non stop jer to je hip hop misle ima da se ljava pdo ima se kesa brdo zbog slave u zivotu sve mi je ludo svaka pica samo zeli tvrdo
Karijera bice cudo jer bembara kotrlja ledja cuva mi rulja stomak gija mi zulja ide pancir pa sulja cuva se kes ko bulja ne izlazim iz steka Bombo kluba
Treba mi hladan konjak da predahnem malo zovem ribu, 'alo na seks mi dodji, zdravo obrnem jos koji fon kombinacija par rodjen sam za tu pricu za prevaru sam car
Odemo u striptiz bar teca ima neke seme, sine Sana i Blek Rouz ostavile su nas neme nemam probleme uvek kralj Beogradske kreme culi ste teme, novi trac bas sad ogovaramo tebe
Ma ko ga jebe furam dalje svoj trip trojke, 206-ica, Krajsler Mercedes dzip X5 kriminal, a u pasatu je mrak dobar za gegu na brzaka S klasa laka ko pero Landrover, Micubisi Pajero sad nek pevaju kucke da ne bi ja pevo
Kes kolica i smekerica kes kolica i vlazna pica
Spustite toke da izvucem line koke i Pacino bi se sad na kes kolica isprimo ja nisam krimos ja sam mladi biznismen ne spavam nijedan tren i dosao sam po svoj plen
Ref.
Unutra nabudzena zika nije za svakog lika imam kes smekerica sam ja brate, moja spika radi sve zavodljive igracice koje izadju iz kuce da promovisu guzu
Zele da me izmuzu za kes za jednu voznju po kraju cujem otkucaje srca satro paznju ne daju njoj je kratka suknjica a ja rolam kolica nemoj nista da mi pricas znam da vlazna ti je pica
Ti to zelis muski ja imam kes i smek za svaku u kom si ti fazonu ne smatram te ja za ribu laku cimni neke drugarice javicu se ortaku nisam te upecao na kes, ribo nego na zvaku
I kako ti se sad svidja prica rezervoar pun, brz sam pandur moze da ga sisa vuferi ti tresu dupe, visoki te prze djus i Voke vode pricu i svi uz nas se drze
Prodji s nama na crveno da malo cimamo plave ko na divljem zapadu ucenili su nam glave rivali smo malo trave idemo po neke cave posle duze pauze primice plejere prave
Ove godine izdavaci pobedu slave tiraz sve je veci kes kolica hit pravi pare na racunu cifra skace kao masa ispred bine dvogledom trazim repere s visine Baki, sine
Ref. Kes, kolica i smekerica kes, kolica i vazna lica kes kolica i laganica kes kolica i smekericaAdded (22 Jul 2011, 1:35 PM) --------------------------------------------- Juice Brate minli ref. A brate mili, a brate mili a brate mili, brate mili, brate mili a brate mili, a brate mili a brate mili, brate mili, brate mili
A brate minli, a brate minli a brate mili, brate mili, brate mili a brate minli, a brate minli a brate minli, brate minli, brate minli
TD-ievi, GT-ievi svezi cvetovi, svezi E-evi vudu popovi, vudu klubovi vudu dileri, vudu drugovi
Vi ste mislili da smo se smirili ustvari smo se uznemirili malo ste ribe furali, malo se sirili malo se tudjim perjem kitili
Dok mi smo u kraju i zivimo realnost za vase pesmice vi trazite zahvalnost posle naseg koncerta DS nije vam fora brate minli, prijatelju, druze, popo
A nisam bitan ja bitni su Fifty i Britney sestra mila i brat minli i nema veze sto ste nam sve rime digli pridji, dodji, Serdjo Pacini
Dodji, pridji, pridji, hodi zasto si na plazi, bolje je u vodi mala, hodi, skini bodi idi ponesi pice, eno ga na komodi
Ref.
Jos jedno leto, leto, dve hiljade peto novo leto, peto letnje vreme leti polako leti skupljaj zene, zimi su onako
Ovih dana obisli smo razne butike nemaju cak ni dobre patike ventilatorke gde su te salvare dvesto devetke gde su te siroke purple dizelke
Gde su helanke, biciklisticke u porastu su ofarbane sizelke sabanke draze su tajsonke, plave pandurke cak i interventna seta tarzanke
Energy full flash stize ninety three crash i kad sretnes brata milog, brate minli setices se da smo svi mi, brate, bili ninety three
Poruku je menjao/la TunZ96 - Petak, 22.07.2011, 1:33 PM
Killer ^.^
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 3 | 29.07.2011 , 10:51 PM
|
Juice-Moj Biznis
Tekst:
Odakle da se pocne, na tron da se popne, kako da se sredi, da se pali da se napravi imperija, ko jebeni Armani, nakit mi izradjuju Macke i Djani, ok, da napravimo presek, uso sam ozbiljan biznis ovaj mesec Djusov Fu shop, je u City Passage-u, na Obilcevom vencu, svi mogu da me nadju, Idemo,93FU je sada firma, ekipa koje ozbiljne prihode ima, i samo da vam kazem, da nikad nisam lepse kunto, sa besnom bemvarom, i debelim bluntom, stizemo na nastupe, u rekordnom roku, rudnik zlata je u glasu, euro u oku, rep biznis je cilj, koji postavljam na sceni, ko hoce da nauci, nek obrati se meni, od 1000 poteza, na 5 se zajebem, pod punim gasom od promaje nazebem, ali leci me energija, enerdzija napusis se kurca, ako mrzis 93-ja !!!
Rep shit, stejdz i mediji su moj biznis kola kesh i bichez, su moj biznis, Fu shop i promocije su moj biznis, 93 Fu kru je moj biznis !
Zato slusaj,GET THE FUCK OFF MY BUSINESS, ima da te nema, GET THE FUCK OFF MY BUSINESS, ako nisi 93, GET THE FUCK OFF MY BUSINESS, nazad dolazim po svoje, GET THE FUCK OFF MY BUSINESS
Nema tog grada, koji necemo posetiti, za svaku sabotazu cemo se osvetiti, ne mozes nas poremetiti,jer sudbina je takva, sada utabana staza, uopste nije bila laka, preuzimam kontrolu u svakoj emisiji, poznajemo ljude iz podzemlja i u policiji, na snagu je stigla legalizacija, ovo nije Sablja, ovo je dizel operacija, Jer su morali, jebenu Farmu da prave, da bi uspeli, 93FU-a da shvate, takva nam je nacija, i tu nema filozofije, gledaj iskusne oldskulove, surove profije, na provokacije se smesim, jer to mi je slatko, jer vrlo je jadno, Djus ne moze biti svako, ja istrazujem trziste, i roba mi je fresh, vi ne slusate rep, smeta vam sto pravim kesh!
Refren!!!
Rep shit, stejdz i mediji su moj biznis kola kesh i bichez, su moj biznis, Fu shop i promocije su moj biznis, 93 Fu kru je moj biznis !
Zato slusaj,GET THE FUCK OFF MY BUSINESS, ima da te nema, GET THE FUCK OFF MY BUSINESS, ako nisi 93, GET THE FUCK OFF MY BUSINESS, nazad dolazim po svoje, GET THE FUCK OFF MY BUSINESS
Sta je sa godinama crtanja prvih grafita, sta je sa fristajlovima preko svakog bita, nastup’o sam za pivo, i da bih se srivo, najbolje da vam se pravdam, za dostignuti nivo, ko ima manjak testosterona, nek obuje stiklice, ovo je za dlakave muskarcine, a ne za pickice, popularnost i trend, dodje i ode, a 93 je klasika i ostaje ovde!!!
Biznis adrenalin, odrzava mi budnost, zna se ko ovde mirise na beli pesme snimimo kod Preza, dobro se proda, i vi cete jednog dana biti Gospoda, od kolevke do groba, svaki dan repujemo, dizemo ruke gore i tu stepujemo, obrazovanje,mudrost, ulica je dala, svaki uspeh koji postignem, ja sebi kazem hvala, dosta sam gledo tudja dupeta, kakva greska, tako se ne izlazi iz geta, samopouzdanje i pamet su mi na prvom mestu, da bi shvatio, sto puta pusti ovu pesmu!
Added (29 Jul 2011, 10:49 PM) --------------------------------------------- Juice-Beli grom
Sad alarm je u fulu, e slusaj ovo, e, stavio sam nitro, tehnicki pregled Gistro brate.
Ref. Golf kec GTI, Golf dva GTI, Golf tri GTI, nike tri TDI. Golf kec GTI, Golf dva GTI, Golf tri GTI, nike tri TDI.
Prvo ubacim kljuc, okrenem krug da benzinska pumpa odradi bzzzz.To je ubica kada napravi Svaba i posle dvajes godina svaka masina mu je slaba.
1.8.16V usis dve hiljade, sve je stegnutno na trapu gorimo samo na Slapu, na haubi buseni osiguraci momo volan rolam i el. podizaci.
Beli grom je na ulici, beli grom je stigao da li vidis kako prasinu sad je digao?Beli grom, cuje se sve jace, temperatura mog motula skace.
TDI-jevi-GTI-jevi es de ugradnja gasa, jer mnogo pije mi, od danka imam felne i cetri nove gume, kad se potpisem svako da me razume.
Ref. Golf kec GTI, Golf dva GTI, Golf tri GTI, nike tri TDI. Golf kec GTI, Golf dva GTI, Golf tri GTI, nike tri TDI.
Volim kada jako dajem gas, volim kada pacijenti ostaju iza nas, volim kada moj auto tako jako bruji, volim kada motor preko sedam soma zuji.
Dal` je prednja ili zadnja vuca u svakoj krivini vuce se rucna, moj auto po krivina kao pegla lezi, ispod haube besan pas rezi.
Ovih dana obisli smo razne otpade, hocu opruge jamortizere, cekamo po mesec dva da stigne nesto dekrvo, imaju samo neke leseve Dizele.
Zato brate ti, nemoj da se kurcis, na semaforu dzabe ti se mucis, kao dajes gas i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebace ti dvogled.
Jer moj auto mnogo konja ima, prva popis druga i u oblaku si dima, zato kad me vidis bolje bezi od mene, ja sam narkoman benzin tece mi kroz vene.
Razbijam blokadu od osam soma, oseti snagu beloga groma, 16. ventila GTI, Juice i Cvele, znaju nas svi.
Gen, gen ewribady in the hend, pravi sam sreckovic, jer tu je Petrovic, ceo Sparto program u Golfa je dodat, autocentru Boban vec je odan ko hodan.
Gesijes maj, ali GTI ga drzi, jebi ga brate, zna se ko je brzi, svi ga gledaju tu nema foliranja ni jedan dan ne sme da prodje bez poliranja.
Po neki Wer 6. ume jace da plasi, GTI kolana stize pozdravalja i tapsi.Razbijam blokadu od 8.soma, oseti snagu Beloga Groma, 16. ventila, GTI, Juice i Cvele, znaju nas svi.
Izduvana grana od gasova sija, svakog dana startuje me rija, na znaju sta se ispod haube krije, opasna masina sve po gradu brije
Ref. .Golf kec GTI, Golf dva GTI, Golf tri GTI, nike tri TDI. Golf kec GTI, Golf dva GTI, Golf tri GTI, nike tri TDI.
Added (29 Jul 2011, 10:51 PM) --------------------------------------------- Juice-Cuti dok te karam
vidimo se u chitulju, gradu kriminala neki kazhu da sam shaban, neki da sam budala svima vama jajare na tome vam hvala vidimo se u chitulju, gradu kriminala di?emo chashe, pijemo viski ovo sranje nemaju nichiji juniti fifti ove rime su rizik brate takav je biznis necemo ti ni?ta brate nemoj da cmizdrish ja sam rep boss ja sam rep zvezda i kad snimim gengsta rep ja di?em te do neba jer to ti treba jer ja drugo neznam imam par dueta necu narodnjake da pevam ja kad se malo zezam mislite da sam puko ustvari ja sveta jer prolazim gde je usko ka?e? djusko ma duvaj ga gusko tretiram te tako da te ne bi isprsko ustajem u podne jer mi se mozhe kucke vole ovaj stil i gradovi se lozhe ?ta da ti objashnjavam kad ti je sve jasno ceo dan mi je zhurka al ne ustajem do kasno pijemo rakiju, aaaaaaaa jer smo srbi zapali nas neka sprava al nos nas ne svrbi svi me ne?to optu?uju al ko ce da mi sudi imam tolko hitova da cu da poludim
ref.
zato cuti dok te karam cuti cuti dok te karam repujem zbog ?urke i da uzmem malo para ka?em cuti dok te karam vozi kuci dok te karam ako svima pravim hit nisam do?ao da smaram
cuti dok te karam cuti dok te karam sestro milaa, a sestro milaa ka?em cuti dok te karam cuti cuti dok te karam ke? kolica ma laganica ja nemam shtekove ja sam shunjalica ovaj grad je pun klo?ara i lutalica ovaj grad je pun prevare otvorene oci pishu moje tekstove kad je prepreka ja skochim po ceo daan ja repujem i vozim po ceo daan ja repujem i vozim svaki daan ja repujem i vozim na moju mobilu svaki minut imam poziv evo nas u klubu evo nas u fulu najt i tri ful na cifru dodajemo nulu uvek imam besan album cedeovi se prodaju vec vidim tuzhne jajare u ocaju obavezno stavljam longer ple?em durex jer bice im lepo jer bice im lepo kad im napunim duplex jer ja sam gules treba ti batec from the bules ovaj album _____ mc from the fules
ref.
zato cuti dok te karam cuti cuti dok te karam repujem zbog ?urke i da uzmem malo para ka?em cuti dok te karam vozi kuci dok te karam ako svima pravim hit nisam do?ao da smaram
vidimo se u citulju, gradu kriminala neki ka?u da sam shaban, neki da sam budala ka?em cuti dok te karam cuti cuti dok te karam ke? kolica ma laganica operacija u kraju kerovi njushkaju neko je drukao a i kljunovi znaju namirisali su lovu namirisali su fuuu nemoj da bezhish iza coshka brate budi sada druug od 50 hiljada od 100 hiljada on je odslu?io kisu nece vishe nikada zazidani smo ovde ostajemo u tom getu jer Srbija je najluda zemlja na svetu
Poruku je menjao/la jaobrate - Petak, 29.07.2011, 10:53 PM
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 4 | 30.07.2011 , 0:18 AM
|
po meni najbolji reper na balkanu trenutno 
|
|
| |
|
post # 5 | 18.11.2011 , 2:40 PM
|
JUICE - WITH ALL MY LOVE [u]
I prosla godina za mene bila velika je sreca uzbudjenja u zivotu su mi postala mnogo veca
Jer ja nikad ne bih rekao da cu naleteti na nju a zelja je ispunjena i evo sad smo tu
Cela moja proslost bila je zivot jednog klinca koji bi zeleo stariji da bude bile su to zablude
U mojoj glavi sve do '96 kad sam skrenuo sa te veoma neozbiljne ceste jer na putu mi se nasla osoba zenskog pola
Vise u mojoj dusi nije bilo smrti i bola ispunila me radoscu i zeljom za njom
Ostatak zivota moram provesti sa njom rekoh sebi ali pun sam bio straha kada god sam je video bio sam sitniji od praha
Da bi joj prisao trebalo mi je puno snage probio sam led do moje osobe drage
Ref. Hvala Bogu sto mi najlepse na svetu stvari daje uz tebe moj zivot ima vecno da traje
Preko ljubavi i topline koja izvire iz nas nadam se da ti je drago dok slusas moj glas
Jer je ova pesma posvecena tebi iz sveg srca i dok ti postojis i moje ce da kuca
Mozda nisam bas najbolji decko za tebe al' se nadam da cu te imati uvek pored sebe
Moje srce je vec poklonjeno njoj i celokupan kol'ko tolko vredan zivot moj
Jer zasluzila je to neznoscu i paznjom ja sve sto imam je ljubav bez novca i tome slicno
Kazem nista licno a sve sto treba da zna je da smo u ovoj igri samo ona i ja
I da je nikad u zivotu prevariti necu to zasluzila nije, ne smem izgubiti srecu
Jer onda propascu 300 metara pod zemlju vise me nece biti i zbog cega suze liti
S osecanjima se ne treba igrati ni u snu jer ko ce ako necu ja da budem bas tu
Pored nje da je tesim i mazim kada nesto lose krene ja moram da je pazim
Moje pile ne sme nikada povredjeno biti nikad necemo jedno drugog biti siti
Ref.
Mnogo stvari u zivotu je krenulo lose smatram da je glupo da se besmisleno dani trose
Na stvari koje nisu bitne, nisu vazne sve sto meni treba je samo malo paznje
I sve ce biti sasvim savrseno, zivot ide dalje po svetu njoj istog momenta me salje
Samo jedan jedini svet koji je moj i njen pored nje mi je dovoljan samo jedan tren
I sva zadovoljstva trcace kroz moje telo jednog dana ce sve izaci na belo
I tada vec je jasno da ja volim moju zenu kao i sve drugo i ova ljubav ima svoju cenu
Tu cu cenu platiti kako god umem i znam i svaku drugu slatka ljubavi cu da ti dam
Nisi ni svesna kol'ko je za mene peti sedmi vazan dan pored tebe covek samo moze biti presrecan
Ref.
With all my love for you
All my love for you (3x)
All my love, all my love
All my love goes for you babe (2x)
|
|
| |
|
post # 6 | 28.11.2011 , 8:22 PM
|
NAVIKA
Talasi jos plove cujem tvoj glas kako me zove opet jurim nade nove i shvatam da nema nista od toga
Opet trazim put do nedostupnog srca tvoga zbog koga? Gde si sad sve je to jedna velika laz
Sve je kao kul a u stvari si na nuli da, istina je mnogi su za na raskid culi i price su ko bisere po podu rasuli
Moj zivot je isti ko i pre ulicni zon, ja, moj baggy dzins i moj mikrofon, sprej u saci sve muke na zid baci
Instrumental i glas sve je to na traci a ovo su trenuci ocaja istina i to sam ja hram i moja odaja nikad prodaja
I dalje pitam sebe ko sam ja, ko si ti, ko smo bili mi da li smo stvarno negde zalutali neke stvari precutali
Ne, ne ja i dalje zelim te pored mene i gde god krenem i gde god se zaustavi sve principe obustavi
Opet jutro je i svi su ustali samo Juice tebi rime pise suza mi niz obraz klize suza koja dise koja na tebe mirise sad seti se jos vise stvari vise dana, vise cari kao nerazdvojan par i navika
Ref. 2x Ti kazes da je sve to bila navika ti kazes da je sve to bila navika trazis realnost, to smo bili mi u jednom lancu samo karika al' nikako nismo bili navika
Sada vucem se i pijancim da zalecim rane i bez tebe trazim vedre dane bol nikako da stane okrecem se nigde nikoga sa strane ko me shvata
Vracam se kuci otkljucavam vrata i vidim tebe kako cekas me sa osmehom mojom jedinom, utehom mojim najlepstim snom
Grlim vazduh, opet vizije slom lazes sebe ako kazes da je sve bilo po mom kazu nije ti sudjena i posle godinu dana ja secam se budjenja tvog grljenja i ljubljenja
Veza nam je bila kao najskuplja svila za razliku od mene osecanja si u sebi krila
Sad sve to ima neko ko te ne zasluzuje jer te ne zna kao ja sta on uopste o tebi zna
3 godine je meni trebalo da se upoznamo neke stvari jedno o drugom da doznamo
Ali nije bilo uzalud ja i danas sam za tobom lud ponosan na svoju ljubav prema tebi trazim mesto na svetu gde bih mogo da se skrijem jer ne mogu da ljubim usne bilo cije
Ref. 2x
Sad ko da sve sto sam pisao gubi smisao mnoge reci sam brisao pa ih dopisao, 4. po redu 5, 7 opet 6 izjutra
Ja te ljubim sreca u tvom pogledu pliva suza se za suzom sliva zelela to ili ne to sam ja, tvoj Ivan
I samo Bog nas gleda samo Bog nas cuva ne bi trebalo ali meni uvek bices
Poslednja i prva uvek u srcu ako ne fizicki i psihicki u mom umu i liricki
I gde god odem na kraj sveta ja ziv sam dokaz da ljubav nema granica bices moja zvezda Danica
I u ocima ti vidim da jos uvek volis me ako ne, onda nestani izvoli, preboli me
Lazni izgovori tvoji za mene ne vaze nemas vremena ma reci jednom sta ti srce kaze
I ko zna gde jos ko zna kad, ko zna sto ja cu znati, sreco da je to to
Juice je pleja bejbe to i ostaje da za tobom patim stvarno dosta je
|
|
| |
231 poruka na forumu
| |
1
| |
44
|
|
post # 7 | 28.11.2011 , 8:36 PM
|
ma najbolji je 
Bebe nek se radjaju poruka je severa necemo da Srbija bude zemlja pedera!!!!!
|
|
| |
|
post # 8 | 29.11.2011 , 10:53 AM
|
BIKINI (FEAT. MILENA ĆERANIĆ)
Dve 'iljade jedanaesta,novi Djus,Djus,Yea Ovo leto ce da se pamti,BMW,kes i sex 93-bracala
REF.Bikini,bikini,kako zoves se izvini Mor'o sam odmah da te snimim Odgovaras mi po visini,kao da Bacila si cini,samo mi budi u blizini Znas i sama da izgovora nema Znam da veceras za zurku se spremas Treba mi drustvo kao tvoje,vidi ovako Stvari stoje,ceo dan bicu u kaficu A ti veceras u minicu,ekipa mi je tu Drugarice su ti cool,daj sve od sebe Ipak kazi mi to bejbe,da ovo leto Pamtim sa osmehom kada se setm Vrelih letnjih dana da mogu da poletim.
Milena:Pokazi da mnogo bolja sam od lazi, Samo tvoja sam,dokazi da nisi prolazan Na plazi ne budi opasan,Pokazi da mnogo Bolja sam,i kazi da samo tvoja sam,pokazi Da sam ti najbolja,prava vrela letnja nevolja!
Dodji-pridji,pridji-hodi,zasto si na plazi,bolje je u vodi, Mala hodi,skini bodi,doji-pridji,pridji-hodi,vi cete Koktele,a mi cemo zestoko,celo vece me gleda to Tvoje malo oko,za stolom siroko,smekersi majica Gola i stikla,namazano telo polu-golo,dodji da igramo Ruka je na kuku,svi gledaju sta radi zecica u struku, Sad idemo na plazu da se prosetamo sami,ovo je Crna Gora,nisu Bahami.Cekamo jutro onako kako Ti to zelis,ni sa kim ne moras tajnu da delis,nije mi Do nove recke i jos jedne na listi,ali pitaj se sta bi radila Da startov'o te Fifti.Opusti se u full-u,svi smo cekali to leto, I pomozi i ti meni da zaboravim na geto,konobar ponovi turu Za ekipu pice sledi,'cemo da djuskamo,dj pusti jos jednom!
Milena:Pokazi da mnogo bolja sam od lazi, Samo tvoja sam,dokazi da nisi prolazan Na plazi ne budi opasan,Pokazi da mnogo Bolja sam,i kazi da samo tvoja sam,pokazi Da sam ti najbolja,prava vrela letnja nevolja! x2
|
|
| |
|
post # 9 | 29.11.2011 , 12:39 PM
|
Tako je kako je Juice
Blokiran most, blokiran most, nemam prostora za rad, Pad koncentracije, grad polako tone al jos ima sanse, U pitanju su nianse, kolicina svesti, Dal te plase nove vesti? Koju dusevnu hranu danas jesti? U srednji red se smesti, jer ako ispred zagusti, Prvi red pusti, zadnji nek ti cuva ledja, I nedaj nikom da te vredja, jer te niko ne zna, Moj je zivot stvarno tezak tome uzrok je detinstvo, I unutar mene oziljak jos stoji, sve je isto, I dan danas cale, ponekad me je blam, Jer nisam imo prilike da te bolje znam, Ali to je tvoja greska, moja posledica teska, Nije te bilo kad je trebalo, pa se mnogo stvari sjebalo, A premalo sansi da se poprica o svemu, Jer nisi znao uvod ni u jednu temu, I sada gledas svog prvog sina, Kako ide sam putem kojim on je izabrao, Sto ti nisi dao, i kao da sve juce je, Posle noci jutra svanu s tobom u istom stanu.
2x: I gde idemo? Sta radimo? Tako je kako je uh! [2x Sempl: It's like that, you know it's like that.]
Yo yo ye yo, Zivim sa kevom od seste godine, Tek posle 18te sam upoznao pola svoje rodbine, Na zalost ima se malo, jer za vreme rata, inflacije, Nije se kralo, s neba nije palo, Eee socijalo, naidju dani kad je frizider empti, Zar toliko vrede dokumenti, Mnogi kazu da smo ja i moji drugovi delikventi, Jer nedostaju nam zivotni elementi, Direktan udarac realnosti, napada me bes, Ustvari strah, zadrzavam dah, sah mat, I danas blejimo u kraju, Neki su na pocetku odsluzenja zatvorske kazne, Svako koristi priliku da nesto mazne, brze sljake mazne, I odma CZ ko padne, moja generacija, Velika halucinacija, neuspela penetracija, Na svakoj zurci racija, Uh Dokle vise to brate nije moc prirode, Kad svake noci pubovi me cimaju i privode, Tretiraju me ko kriminalca, zbog minimalca, Evo vam ga drugi prst od palca!
2x: I gde idemo? Sta radimo? Tako je kako je uh! [2x Sempl: It's like that, you know it's like that.]
Yo, ja napamet znam ulice sive, Za razliku od drugih verujem da ovde imam perspektive, Grafiti, svuga naokolo razbijaju monotoniju, Uz nove slike i nove spike, I reci gde da nadjem posao do sutra, Daj mi nesto bolje da se nebi valjo dop i vutra, Kad budes na ulici, budes znao zakon, Onda kenjaj dotle smiri svoj nagon, Ona ide svom dragom, njeni snovi su skupi, I kakvo misljenje ima o sebi kad je uspeo da je kupi, Sta su danas devojke? pricam o vecini, [Slusaj sreco od ljubavi se ne zivi.] ma ne seri! Dok repujem na bini moji ljudi uvek tu su, I znam da daju postovanje Djusu, Dok sranje bude realno zelim da znam, da nisam sam, Dal se vracam u svoj hram? Vise nisam siguran!
2x: I gde idemo? Sta radimo? Tako je kako je uh! [2x Sempl: It's like that, you know it's like that.
:P
|
|
| |
|
post # 10 | 29.11.2011 , 1:34 PM
|
FARMA DRAMA
Indy,Iva,Irena,Bilja,Mirjana,Vlada,Nemanja i Milena,Gagi i Gavrilovic..... Dobar dan Proko. Alibaba drzi se... Go,go,go,go (4X) Ovo je farma,go,go,go,go,.... Ovo je farma,ovo je farma,ovo je farma C'mon Milose,Milice,kraljice Draganice,Rakice,Majice,Zorcie Leone kuronjice... Nosio je sesir i kaubojsku suzu, setao je helanke,oblacio je bluzu gadija je stalno eksirao sluzu a smeta mu sto sam ga marnuo za guzu U 'lajfu' sam stalno predstavljao ulicu a Losmi se hvalio da svira koznu frulicu us'o sam, proverio sam ko je sve piglu au, tebra, svi su pali na gadjiglu Zoka poklonila je psica za Bojanica Losmi prodao istog Popovicu za dva somica naplatio je sobe cet'res evrica eh, da sam ostao bilo bi pornica Vicgla si bio, vicgla si ost'o juneca glavo sa ofarbanom kosom Lukas te ceka, ceka te cela Srbija kad izadjes, ova pesma ima da te ubija Sta mi treba u zivotu mom da se zakacim sa bracalom (bracalaaaa) evri i popularnost da li je to stvarno stvarnost joj, obrij moj Sta bi, brate, ti na mestu mom (brateeee) da se zateknes sa bracalom (bracalaaaa) da li je sve to vulgarnost previse je to za javnost joj, obrij moj Pinki, moja Zoko, moje Pinki sunce ispuni mi zelju, obrisi te suze Djus te je gotivio al' nismo se razumeli mogli smo to bolje, ali nismo umeli Hvala ti za suljpa hvala ti za 'leba hvala ti, hvala za sve, daaaa fali ti Kemis, zar ne Dobri smo bili, Rakisa, druze steta sto se nismo druzili duze zavadise nas devet tvoj smeh i kravin rep pokazaces mi sliku kol'ko si bio lep Valjam se od smeha dok gledam nase svadje al' dobro je, jos jedan Djus na Farmi da se nadje Radovicu, ne zaboravi sest metara staze jer buduci farmeri njom ce da gaze Tetka telefonom da me zove nece da sam bio dobar, uz'o kes, im'o bi vise srece e, moj Mile, ljubavi moja ti si ja i pobeda je tvoja Turpijas nokte, niko ti nije ravan na klupici u krilu ti je Predatora glava da li uzas ili strava, san ili java u stali ce ponovo zajedno da se spava Trebaju vam parice, ma nisam znaooo otis'o sam s farmice, bas vam je zaooo vredna si, svaka cast, svester je svester posalji bracali koji dinar kroz Western Sta mi treba u zivotu mom da se zakacim sa bracalom (bracalaaaa) evri i popularnost da li je to stvarno stvarnost joj, obrij moj Sta bi, brate, ti na mestu mom (brateeee) da se zateknes sa bracalom (bracalaaaa) da li je sve to vulgarnost previse je to za javnost joj, obrij moj
Acala, Acala, Marinkovic Macala ceka nas golf kod dunja, partijanje, moj bracala propali glumac i truli voditelj neko je makijavelista, a neko jedinstveni roditelj Firci, genijalcu, ti znas sta je reality profi si stolar, a gled'o si discovery gadija laze da se ujutru kupa polij ga jos kojom, voda nije skupa Cekam te da izadjes da mi das te loop-ove znam da mrzis djubrad, a ja volim uporne Sajko, buducnosti, listom kroz zid duni ovom magarcu jos koji dim Losmi ce da pliva u motornom ulju lakse ce da primi sargarepicu u bulju Kidali smo miselin u opremi daineze popili smo ali nismo imali za meze kad vas izadjete vodim vas u 'Golub' na picu ako je cim, narucicemo, imam im zicu 24-21-401, dolazi pica, dolece k'o zec Hahaha yeaaah...sto somica, baby helikopter, go home..
|
|
| |
|
post # 11 | 29.11.2011 , 2:30 PM
|
|
|
| |
|