Превари Смрт
|
|
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
post # 1 | 23.07.2011 , 5:01 PM
|
Смрт има злокобни списак од којег не одступа, али група младих људи којима није било суђено да преживе даће све од себе да превари судбину. Пети наставак узбудљивог филмског серијала „Последња екскурзија“ у домаће биоскопе стиже 1. септембра у три-де формату.
Пети наставак хорор серијала Последња екскурзија (Final Destination) од 1. септембра биће на редовном репертоару домаћих биоскопа и то у три-де верзији, најавио је дистрибутер „Так".Магазин Филм Музика Стил Свет познатих Здравље Занимљивости Гледаоци репортери
субота, 23. јул 2011, 08:44 -> 12:52 Превари Смрт
Смрт има злокобни списак од којег не одступа, али група младих људи којима није било суђено да преживе даће све од себе да превари судбину. Пети наставак узбудљивог филмског серијала „Последња екскурзија“ у домаће биоскопе стиже 1. септембра у три-де формату.
Пети наставак хорор серијала Последња екскурзија (Final Destination) од 1. септембра биће на редовном репертоару домаћих биоскопа и то у три-де верзији, најавио је дистрибутер „Так". Трејлер за филм „Последња екскурзија 5"
У петом филму серијала Последња екскурзија Смрт је ослобођена након што предосећај једног човека спасe групу колега од застрашујућег рушења висећег моста.
Ова група, којој није било суђено да преживи, у стравичној трци са временом покушава да побегне злокобном списку Смрти. У напетом хорору, редитеља Стивена Куелиа, главне улоге тумаче Николас Дагосто, Ема Бел и Тони Тод.
Први филм из овог серијала снимљен је 2000. године. 
kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 3 | 31.07.2011 , 10:14 PM
|
Imam svaki deo, i jedva čekam da ga odgledam, Film je super, a najbolji je prvi, bez sumnje. Jedva čekam da vidim o čemu se ovde radi.
|
|
| |
|
post # 4 | 26.10.2011 , 1:56 AM
|
Film je fantastican, gledao sam sve delowe, jedwa cekam taj poslednji da pogledam, jer njega, jedino nisam

|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 5 | 27.10.2011 , 10:21 PM
|
Glumačka ekipa je super!!!
|
|
| |
|