|
Preminula Amy Winehouse
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 21 | 25.07.2011 , 1:26 PM
|
sama je kriva zasto he umrla od droge i alkohola ... a bila je mlada :'(
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 22 | 25.07.2011 , 2:37 PM
|
nekad je bila i lijepa, al se uništila do dna 
|
|
| |
|
|
post # 23 | 25.07.2011 , 3:13 PM
|
Nek' je...
Rodjen za metka...
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
|
post # 25 | 25.07.2011 , 5:06 PM
|
jedan narkoman manje
pogledajte ovu sliku 
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
|
post # 26 | 25.07.2011 , 6:22 PM
|
nema veze što je narkomanka, kad je dobro pjevala (osim u Bg) 
|
|
| |
|
|
post # 27 | 25.07.2011 , 7:05 PM
|
Uz svo duzno postovanje... Umrla je kako je i zivjela, brzo i nasilno...
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 28 | 25.07.2011 , 8:17 PM
|
Da bila je narkomanka kao i Dzim Morison,Dzimi Hendriks,Dzenis Dzoplin,Elvis Prisli,Rodja Raicevic....
Ali je to ipak tuzno...
Koliko bi oni jos muzike stvorili,a koju mi nikada necemo cuti? 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 29 | 25.07.2011 , 9:33 PM
|
Quote (badule) Koliko bi oni jos muzike stvorili,a koju mi nikada necemo cuti?
možda nekad na drugom svijetu 
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 30 | 25.07.2011 , 9:50 PM
|
Ko zna,mozda .... Ko veruje u drugi svet.... A ko ne veruje nek gleda kako korovi rastu-al odozdo
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 31 | 26.07.2011 , 0:13 AM
|
Bez oporuke, imovinu nasljeđuje supružnik, čak i bivši Navukao Amy na drogu, naslijedit će njene milione?
Forbesov bloger Tim Worstall, sa instituta Adam Smith u Londonu, procjenjuje da zaostavština Amy Winehouse vrijedi između šest i 20 miliona funti i da ta cifra u budućnosti može samo rasti zbog povećane potražnje za njenom muzikom.
Worstall napominje da će podjela naslijeđa zavisiti od testamenta, ako uopšte postoji. Ako nema oporuke, engleski zakon predviđa da većinu imovine nasljeđuje supružnik preminule osobe, čak i ako su razvedeni, ali pod uslovom da prilikom razvoda nisu potpisali neki sporazum. A jedini i posljednji supružnik Amy Winehouse je bio Blake Fielder-Civil, od kojeg se razvela 2009. godine i koji je sada u zatvoru.
"To je zaista mračna misao: da će se heroinski ovisnik i sitni lopov, koji je uveo Amy Winehouse u svijet droge, najviše okoristiti od njenog žalosno skraćenog života", piše Worstall aludirajući na Fielder-Civila, prenosi Blic.
Blake Fielder-Civil je svojevremeno izjavljivao britanskim medijima da je on "upoznao" Amy Winehouse sa kokainom i heroinom.
|
|
| |
Par reči o sebi
|
|
post # 32 | 26.07.2011 , 0:39 AM
|
R.I.P. 
|
|
| |
|
|
|
post # 34 | 26.07.2011 , 6:31 AM
|
bas sam neki dan gledao slike pre drogiranja i poslije to je uzasno sta joj je drioga uradila .....:((
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 36 | 28.07.2011 , 0:34 AM
|
Quote (badule) E a sto se tice tog njenog majmun-muza.ja bih ga ladno ubio.... ajmo badule u akciju da ga ubijemo 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
|
|
post # 39 | 29.07.2011 , 11:15 PM
|
Quote (HunteRzz) ma ko je ebe xD
žalim te 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 40 | 30.07.2011 , 0:01 AM
|
ovakvih mi uopste nije zao...vise mi je zao Darka radovanovica, koji je ni kriv ni duzan nasradao... kao osoba je odvratna, nije imala svoje ja kad je dozvolila da drugi upravljaju njenim zivotom... sama je birala kako ce da zavrsi... naravno njene pesme i glas ostavljamo po strani.... sta joj vredi sve to, kad je nema vise... nadam se da oni koji su bili njeni fanovi, pogotovo ovi klinci vide kako se zavrsava kad se pocne sa onim ''onako iz zenjanja u drustvu''.... mada neka pociva u miru...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |