Preminula Amy Winehouse
|
|
|
post # 41 | 30.07.2011 , 0:16 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ovakvih mi uopste nije zao...
možda bi ti bilo žao da ti prijatelj, frendica, ili neki član rodbine završi ovako.?
|
|
| |
|
post # 42 | 30.07.2011 , 2:01 AM
|
Quote (Almir_) možda bi ti bilo žao da ti prijatelj, frendica, ili neki član rodbine završi ovako.? u pravu si imenjace tek kad osjetis na svojoj kozi dodje iz guze u glavu !!!!!
|
|
| |
|
|
post # 44 | 30.07.2011 , 2:24 AM
|
Quote (susheTZ) u pravu si imenjace tek kad osjetis na svojoj kozi dodje iz guze u glavu !!!!!
naravno adeš
Quote (boka2211) brate bez obzira kakva je bila ona je ipak covek svako radi ono sto pozeli ! imala je lep glas a sto se pesama tice ja je nisam slusao
tako je 
Poruku je menjao/la Almir_ - Subota, 30.07.2011, 2:26 AM
|
|
| |
|
|
post # 46 | 30.07.2011 , 2:56 AM
|
Ko se igra s vatrom taj se i opece.
|
|
| |
|
post # 47 | 30.07.2011 , 3:20 AM
|
Quote (Unique) Ko se igra s vatrom taj se i opece.
Opeče se ako se previše približiš 
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 49 | 30.07.2011 , 12:18 PM
|
Quote (Almir_) možda bi ti bilo žao da ti prijatelj, frendica, ili neki član rodbine završi ovako.?
da mi je bio prijatelj ili jos neko blizi trudila bih se svim silama da ga izvucem iz toga u cemu je ona bila... a sta treba vise reci kad je njena majka samo cekala dan kad ce to da se desi... kad su svi bili digli ruke od nje.... cinjenica je da je sama kriva... a kao drugo trece, nisam je poznavala, nemam za cime da tugujem, muka mi je tih poznatih, koji cim dodju do para i ne znaju sta ce vise sa sobom krenu da prave gluposti... naravno na stranu stavljam njen glas i pesme, jer to druga prica...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 50 | 30.07.2011 , 12:55 PM
|
Quote (MarijanaBK1) da mi je bio prijatelj ili jos neko blizi trudila bih se svim silama da ga izvucem iz toga u cemu je ona bila... misliš da se neko nije trudio oko nje.? (recimo zbog novca, i njene dalje zarade) Quote (MarijanaBK1) kad su svi bili digli ruke od nje....

|
|
| |
|
post # 51 | 30.07.2011 , 2:30 PM
|
Ona ne da se previse priblizila vec se "kupala u vatri", zato je i sagorela k'o sto kaze badule 
|
|
| |
|
post # 52 | 30.07.2011 , 2:36 PM
|
Ma jok u vatri, u benzinu 
|
|
| |
|
post # 53 | 30.07.2011 , 5:19 PM
|
ma ljudi nju su pare i slava i pokvarile jbg steta 
Poruku je menjao/la susheTZ - Subota, 30.07.2011, 5:19 PM
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 54 | 30.07.2011 , 6:01 PM
|
Quote (Almir_) misliš da se neko nije trudio oko nje.? (recimo zbog novca, i njene dalje zarade)
pa vidis da se trudio muz i to bivsi... hhahahah 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 55 | 01.08.2011 , 0:13 AM
|
Quote (MarijanaBK1) pa vidis da se trudio muz i to bivsi... hhahahah
i šta ti to govori.?  Added (01 Avg 2011, 0:13 Am) --------------------------------------------- „BLAKE ĆE SE UBITI KADA SAZNA DA JE AMY UMRLA“
Majka bivšeg supruga Amy Winehouse Blakea Fieldera-Civila se boji da će njen sin pokušati samoubistvo nakon što čuje da je Amy umrla.
„Oboje su bili izgubljeni, a mi se nismo znali nositi s tim“, priznala je. Blake trenutno služi 32-mjesečnu zatvorsku kaznu zbog provale i posjedovanja oružja.
„Blake će se ubiti. Neće moći živjeti bez nje. To će ga potpuno slomiti. Opet će se vratiti samopovređivanju. Morat ću nazvati zatvor da ga stave pod nadzor“, rekla je Georgette Fielder-Civil te otkrila kako su se pjevačica i njen sin stalno čuli telefonom i da se Blake želio pomiriti s njom.
„Ona nije mogla napustiti njega, ni on nju. Oboje su bili izgubljeni, a mi se nismo znali nositi s tim“, zaključila je Amyna bivša svekrva. Winehouse i Fielder-Civil vjenčali su se 2007., a razveli dvije godine kasnije.
Posljednji ispraćaj harizmatične pjevačice najvjerovatnije će biti u ponedjeljak.
|
|
| |
|
|
|
|
post # 59 | 22.02.2012 , 5:07 PM
|
Korpa
|
|