Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
„Миленијумски соко“ на морском дну?

3362
poruka na forumu
80 604

post # 1 | 05.08.2011 , 8:53 PM

Тим шведских ловаца на бродске олупине „са благом“ наишао је на дну Балтичког мора на округлу аномалију за коју су убеђени да је место пада летећег тањира. Вероватно „Миленијумског сокола“ из „Ратова звезда“.

Петер Линдберг, вођа тима ловаца на бродске олупине, oбелоданио је необичне снимке морског дна који приказују нешто што невероватно подсећа на остатке дисколиког НЛО-а! Или барем траг пада.

Тачније, обриси су готово идентичног облика као да је ту пао „Миленијумски соко", свемирски брод капетана Хана Солоа из „Ратова звезда".

У потрази за давно потонулим бродом натовареним и са неколико сандука скупог шампањца, Линдбергова екипа је сонарним скенирањем дна Балтичког мора између Финске и Шведске, са брода "Ocean Explorer", дошла до тог занимљивог открића.

Тачније, на дубини од око 87 метара појавио се „сувише савршен" округласти oблик, и, у најлуђој верзији Линдбергових тумачења, представља остатке свемирске летелице.

„Никада нисам видео ништа слично, а провео сам на стотине сати буљећи у сонарне приказе морског дна", истакао је истраживач и додао да та аномалија морског дна није у њиховој сфери интересовања, јер им новчани фондови не дозвољавају да сиђу само да би „бацили поглед", посебно што можда „нема ништа".

Линдберг је, додуше, дао и једно нешто разумније објашњење - можда је реч о подводном Стоунхенџу.

Fajlovi: 4563300.jpg (29.7 Kb)
kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 2 | 05.08.2011 , 11:47 PM

...pa ja sam upravo stalno tvrdio da je Han Solo i Ratovi Zvezda sasvim istinita prica....

...pa jel JODA izdao Isusa na krizu? uhm unsure

..a video sam i CHUBAKU uzivo... u nasoj Skupstini...

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518

post # 3 | 06.08.2011 , 10:01 AM

Ma u svakom filmu ima istine biggrin

3362
poruka na forumu
80 604

post # 4 | 06.08.2011 , 10:45 AM

ljudi 95% okeana je neistrazeno...ko zna sta sve ima dole.. biggrin

kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil