Da li i vi?
|
|
|
post # 1 | 06.08.2011 , 1:38 AM
|
- Da li i Vi ukljucujete kompjuter nogom?
- Da li ste se i Vi u detinjstvu zimi spustali sa strmine, na najlon kesama ili linoleumu?
- Da li ste i Vi u detinjstvu imali rukavice samo sa palcem, na lastis?
- Da li i vi oblizujete poklopac od jogurta u casi?
- Da li je i Vas svrbelo celo od kape?
- Da li ste i Vi, kada ste bili mali, donosili iz prodavnice pola hleba pojedenog?
- Da li ste i Vi, kada ste bili mali, pravili satore u sobi, od stolica i cebadi?
- Da li ste se i Vi, kada ste bili mali, uvlacili u jorganski carsav?
- Da li i Vi ostavljate stvari po stolicama, kada vas mrzi da ih odlazete u orman?
- Da li i Vi osvetljavate put mobilnim do kreveta, kada idete na spavanje i ugasite svetlo?
- Da li i Vi, kada naidjete na zatvorena vrata, ipak drndate kvaku?
- Da li i Vi citate samo kratke vesti?
- Da li i Vi po deset puta citate prijatne SMS-ove?
- Da li i Vi nosite rucni sat radi lepote, a kada Vas pitaju: "Koliko je sati?", ipak pogledate na mobilni?
- Da li ste i Vi u detinjstvu jeli detelinu sa 4 lista i zamislili zelju?
- Da li i Vi, iz dosade u WC-u, citate etikete na samponima na srpskom a posle i na engleskom?
- Da li ste i Vi, u detinjstvu, dok ste se kupali, pravili razne frizure od pene?
- Da li ste i Vi u detinjstvu pravili leksikone i davali drugovima da ih popune?
- Da li ste i Vi, sedeci na casu matematike, razmisljali da li ce Vam ikada zatrebati u zivotu sinusi i kosinusi?
- Da li ste i Vi snimali svoj glas na kasete i pustali, a zatim se cudili kako je grozan i uopste ne lici na Vas glas?
- Da li se i Vi smeskate, dok citate ova pitanja i odgovore, prepoznavsi sebe?
Ja ovdje u par stvari prepoznajem sebe... 
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 2 | 06.08.2011 , 2:29 AM
|
1. Ne 2. Ne 3. Da 4. Da 5. Da 6. Ne 7. Da 8. Da 9. Da 10. Da 11. Da 12. Da 13. Da 14. Da 15. Ne 16. Da 17. Ne 18. Da 19. Da 20. Da 21. Da
|
|
| |
|
post # 3 | 16.08.2011 , 2:13 PM
|
Ja se u svemu pronalazim Znaci sve DA 
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 4 | 16.08.2011 , 2:33 PM
|
1. Da 2. Ne 3. Valjda ne 4. Ne 5. Da 6. Obavezno... xD 7. Daaa. To sam obozavala. 8. Ja mislim da jesam. 9. Da. 10. Obavezno. 11. Ne, valjda... 12. Ne 13. Daaaa. 14. Ne... 15. Ne. 16. Ne. 17. Da... 18. Da. 19. Ne. 20. Ne. 21. Da... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 05.09.2011 , 9:53 PM
|
Quote (igortehno) - Da li i Vi nosite rucni sat radi lepote, a kada Vas pitaju: "Koliko je sati?", ipak pogledate na mobilni?
ovo uvek, hahaha uglavnom da, mada ima i stvari koje ne radim nikada.
|
|
| |