Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
11 najčudnijih američkih zakona o seksu

978
poruka na forumu
107 1318

post # 1 | 07.08.2011 , 11:29 PM

Evo kako izgledaju najčudniji od njih:

1. Aniston, Alabama: Ukoliko žena izgubi partiju bilijara, zabranjeno je da pokuša da se oduži seksom.

2. Harizburg, Pensilvanija: Zabranjeno je imati seksulane odnose sa vozačem kamiona u carinskoj kabini.

3. Kotonvud, Arizona: Parovi koji su uhvaćeni tokom seksa u vozilu kojem su probušene gume će biti kažnjeni, a kazna će biti duplo viša ako se odnos odigrao na zadnjem sedištu.

4. Njukasl, Vajoming: Zabranjeni su seksualni odnosi u prodavnicama u odeljku za meso.

5. Tremonton, Juta: Ženama je zabranjen seksualni odnos u ambulantnim kolima. Da bude još gore, ime će joj biti objavljeno u lokalnim novinama. Samo ženama, zar to nije diskriminacija?

6. Oblong, Ilionis: Zabranjeno je voditi ljubav tokom pecanja i lova na dan venčanja.

7. Bozman, Montana: Svaki oblik seksualnog odnosa u prednjem dvorištu je kažnjiv zakonom, ukoliko su pripadnici suprotnih polova i ukoliko su goli.

8. Konorsvil, Viskonsin: Muškarcu je zabranjeno da puca iz vatrenog oružja u trenutku kada njegova partnerka doživljava orgazam.

9. Juta: Seks sa životinjama nije kažnjiv ako iza njega ne stoji profit.

10. Oksford, Ohajo: Ženama je zabranjeno da se skidaju ispred fotografije muškarca.

11. Minesota: Svaki muškarac koji ima odnos sa živom ribom biće kažnjem. Očigledno, na žene se ovaj zakon ne odnosi.

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

1595
poruka na forumu
37 284

post # 2 | 08.08.2011 , 0:25 AM

Quote (igortehno)
3. Kotonvud, Arizona: Parovi koji su uhvaćeni tokom seksa u vozilu kojem su probušene gume će biti kažnjeni, a kazna će biti duplo viša ako se odnos odigrao na zadnjem sedištu.

Hahaha ovo je najmocnije.
Samo pitam se koliko bi nasi ljudi bili u minusu da drzava ima ovakva pravila biggrin

We do not forgive,
We do not forget,
EXPECT US!!!

1005
poruka na forumu
49 230

post # 3 | 08.08.2011 , 0:29 AM

Quote (igortehno)
8. Konorsvil, Viskonsin: Muškarcu je zabranjeno da puca iz vatrenog oružja u trenutku kada njegova partnerka doživljava orgazam.

Meni je ovaj najzesci!!! smile

Twitter: https://twitter.com/marestrpc

896
poruka na forumu
89 981

post # 4 | 28.08.2012 , 0:52 AM

Boze gluposti...nemam nijedan dobar komentar o temi angry2 angry2 angry2 angry2 angry2

295
poruka na forumu
19 198

post # 5 | 28.08.2012 , 7:38 PM

Quote (Max_Peric)
Boze gluposti...nemam nijedan dobar komentar o temi

takodje angry2

113
poruka na forumu
86 2717

post # 6 | 28.08.2012 , 10:36 PM

3.,8.,9.,10.,11. Al ko puca iz vatrenog oruzija tokom sexa.?

DD11

• Page 1 of 1
  • 1
Search: