BOJKOT KONCERTA DINE MERLINA U BEOGRADU
|
|
361 poruka na forumu
| |
20
| |
115
|
|
post # 41 | 09.08.2011 , 0:57 AM
|
e brate citam i ne vjerujem zar na vjeru da predjemo... sta ako sam musliman, i da sam poturcen, boli me kur**... ako Dino dodje vama da pjeva bit cete pocastvovani da slusate legendu... brate ja ne pricam srpski, ja znam sva tri bosanski, srpski i hrvatski....zbog toga sam bogatiji od tebe... a to sto si ti ogranicen s mozgom nije stvar cijelog foruma...
HVALA, DOVIDJENJA i CAO...
Bog ti pomog'o!!!!

|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 43 | 09.08.2011 , 1:19 AM
|
Quote (Almir_) ali kad malo vratim nekoliko zadnjih godina, i sjetim se ko je sve hapšen na tom aerodromu zbog razloga šo ne voli susjednu zemlju, ili se, ajde da ne ulazimo duboko. aj prosvetli me-ko je hapsen na kom aerodromu sto ne voli susednu zemlju? Pa ja il ne zivim ovde gde sam il vi zivite u nekom paralelnom svetu? shonebogi, glupo je to i pomisliti sto si rekao...a badule da se saginjao i uvlacio ne bi zavrsio u kazamatu mudzahedina pre skoro 20 godina...daj mi link sa toga neta,jer sam prevrnuo nebo i zemlju al ga nisam mogao naci...a o p;acanju,pa platili su i oni Boru Corbu pa sta...Ja samo smatram da treba ziveti u miru a vidim da je pacifizam i Srbima i Muslimanima strana rec. Almire,dugujes mi objasnjenje za hapsenje na aerodromu,a ja cu ti optsati kako su mene uhapsili branioci tvoje domovine,ali u pp.
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 45 | 09.08.2011 , 1:55 AM
|
Ja vise vala necu ni da udjem na vake teme... Cini mi se da svako jedva ceka ovakvu temu da napljuje nekog... Napisah davno MRZNJA RADJA MRZNJU... Almire reci mi,ako sam dobro razumeo neko je u Srbiji na aerodromu od estradnih umetnika iz Bosne uhapsen? Shonebogi,nisi ti taj rat zapoceo,nisam ni ja ,ni Almir,ni Assasin ,a ni Dino... A pevao si i ti cetnicke pesme,pa te nisu snimali... Pevali su i oni bosnjacke,pa sta cu im ja... A mogli smo se i ti i ja roditi kao Kinezi,a oni kao Finci... Nismo to birali... Ako ne znamo postovati nikoga-sta smo? Treba preci preko toga sta smo govorili ili nam duse nece imati mira. A pamtiti ono sto je bilo samo zato da ne dozvolimo da se medjusobni rat vise ne ponovi. Da nas vise niko ne nagovori na to. meni je zao svakog civila i neduznog coveka,dushe koja je izgubljena u tom je.enom ratu. Mi vojnici smo trebali da ginemo na bojnom polju. A nismo ni mi trebali da ginemo. Meni jesu stari ljudi pricali mnoge price ,kako su primili islam,kako se secaju svojih slava itd. Te bogumile koje neko pominje,pamtim iz istorije kao sektu u okviru hriscanstva koja je bila proganjana u srednjem veku. Ne znam da li su bosnjaci nastali od njih,al su meni neki stari muslimani pricali da im je vera bila hriscanska,te da su nekad i oni bili Srbi,pre 300 godina i da i dalje postuju sveca kog su slavili. ETO TOLIKO... BADULE VISE NECE PISATI OVDE MA STA KO NAPISAO? 
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 47 | 29.08.2011 , 1:21 PM
|
Malo se razmisljam: Zasto bi se neko uopste bunio .... Pa Hari Mata Hari su jos 2ooo bili u Bg ,Haris Dzinovic, Evo ga Plavi Orkestar svira po Srbiji non stop, Sarajevsko Zabranjeno Pusenje,LAKA,Kemal Monteno,Halid i jedan i drugi,Hanka... Tako da je ova tema po meni bezveze... A i Djole Balasevic je u Sarajevu imao koncert odmah posle rata... pa sta? PEACE BRATE PEACE!!!! 
|
|
| |
|
post # 48 | 29.08.2011 , 1:40 PM
|
Nema razloga da Dino Merlin ne odrzi koncert U Srbiji... Nije mu prvi put, a i on je covek koji ima vrhunske pesme (po meni), covek o kome se bukvalno nista ne zna(koliko ima dece, cime se bave, zena, lalalala), covek koji je veoma posten kod nas (u Srbiji) i covek koga mnogi vole... Ne znam gde ste iskopali to za njegov koncert, nije ni bitno u kojim novinama, ali koliko puta smo citali razne gluposti, a nista od toga nije tacno... Novinari lupaji iskreno... Sto se mene licno tice Dino Merlin je dobrodosao i pevacu na njegovom koncertu ako treba... 
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 49 | 29.08.2011 , 3:11 PM
|
Koje je tu glupost odvalio da bojkutjemo dina, pa i ako je pricao to sto je pricao e ljudi cime se vi zanosite
To si ciste gluposti nije tacno ljudi u srbiji vole Dina jer ima dobre pesme i glas. 
pozdrav svima
|
|
| |
|
post # 50 | 29.08.2011 , 3:38 PM
|
Ja se izvinjavam sto se ubacujem ovako ali ja sam cuo tj pricalo se o tom dosta da je na njegovom koncertu bio natpis "Zabranjen ulaz psima i srbima" e sad koliko tu istine ima ne znam nemojte se ljutiti samo prenosim price 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 51 | 29.08.2011 , 4:03 PM
|
ee ne mogu da citam ovo vase prepucavanje, ali ako koncert bude ja idem... obozavam njegove pesme, i necuu da mesam muziku sa politikom... sve ove svadje po netu izazivaju klinci mojih godina koji nemaju pojma o zivotu, a tu se nesto ku*ce...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 53 | 29.08.2011 , 4:49 PM
|
E u Srbiji su svi dosli i pevali, ziveli ovde, neki krali i zaradili na ovoj sirotoj zemlji. Pa onda su otisli u drugu zemlju i okrenuli se na pljuvanje Srba. Mene ne interesuje dal je neko iz Bosne, Hrvatske da li je Rom...ma boli me dupe za to, al ako on peva lepo i ako ti reci pesama miluju usi, onda nema izgovora da ga ne bih prihvatili da peva. Daj ljudi, zaboravite tu proslost. I kad bude bio koncert idem tamo. I nisu rasa, boja koze i nacionalnost razlog zbog kog treba da delimo i mrzimo ljude.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
|
post # 54 | 30.11.2011 , 4:04 PM
|
Koncert je prošao u najboljem redu, bojkota nije bilo. Lock + Korpa
|
|
| |