Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Archive - read only
BOJKOT KONCERTA DINE MERLINA U BEOGRADU

717
poruka na forumu
38 281

post # 1 | 08.08.2011 , 2:33 PM

Šta vi mislite o ovome???
Da li je uredu da Dino održi koncert nakon toliko godina u Srbiji???

Poruku je menjao/la @Assassin@ - Ponedeljak, 08.08.2011, 3:55 PM

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 2 | 08.08.2011 , 2:41 PM

pa sto nebi bilo uredu bolje da si to pitanje postavio ......
dosta nam je vise nacionalizma i ostali gluposti koji su nas doveli ovde gdje jesmo ...dosta mi je vise da se crkve djamije i ostale vjerske zajednice mjesaju u zivot obicnih ljudi kao i u politiku dosta mi je da se ljudi djele po tome kako se zovu i odaakle su umjesto da se djele na dobre i lose dosta mi je ovog naseg balkanskog jada i cemera i naivnih ljudi kojim upravljaju glavonje navodeci ih na nacionalizam i mrznju samo da bi sebe obogatili ........DOSTA MI JE SVEGA LJUDI DAJTE DA ZIVIMO I UZIVAMO ZIVOT ZACAS PRODJE AKO TREBAMO DA RASPRAVLJAMO DALI JEDAN PJEVAC TREBA ILI NETREBA DA PJEVA NEGDJE ONDA SE TREBAMO ZAPITATUI GDJE ZIVIMO I KOLIKO SMO NISKO PALI ......MALO JE RECI DA SAM OGORCEN LUDSKOM GLUPOSCU I NAIVNOSCU ....... angry angry

717
poruka na forumu
38 281

post # 3 | 08.08.2011 , 2:48 PM

susheTZ, postavio bih ja tako pitanje ali s obzirom na situaciju ipak ovo dođe prikladnije biggrin
i meni je dosta nacionalnih sranja....
kakve veze umjetnost, muzika, ima s politikom i nacionalizmon ne shvatam...
ali dosta ljudi su protiv dolaska Dine u Beogradsku arenu...
"Uzbuđen sam zbog koncerta koji ću održati u Beogradu nakon toliko vremena i što ću obići sve drage ljude i prijatelje koji sa nestrpljenjem očekuju moj dolazak", rekao je pevač i dodao da bi "loše trebalo ostaviti iza nas , jer muzika i publika pobeđuju svako zlo".
e ovo je ljudina...u pravu je 100%

65
poruka na forumu
6 2

post # 4 | 08.08.2011 , 3:40 PM

e ta ista ljudina je devedesetih pricao kako srbe treba klati,velicao mudzahedine.i to sto tkvog coveka ne zelimo ovde nema veze sa nacionalizmom nego je u pitanju cast i dostojanstvo ako ga uopste vise i imamo.

hyfr

717
poruka na forumu
38 281

post # 5 | 08.08.2011 , 5:08 PM

shonebogi, ima li neki dokaz da je to pričao??? neki video snimak možda??? stvarno bih volio da to vidim...

Poruku je menjao/la @Assassin@ - Ponedeljak, 08.08.2011, 5:12 PM

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 6 | 08.08.2011 , 5:46 PM

@Assassin@, mene nesto zanima gde si ti procitao da postoji bojkot za njegov dolazak u Srbiju?
Ja znam puno ljudi koji su i ultra radikalno nastrojeni,ali muziku i politiku ne mesaju puno.

Ako je neko to i napisao mora da je fake vest,samo radi prodaje novina...
A iskreno mislim da cu i ja otici na koncert,ako budem imao kinte...

Meni se svidja gotovo sve sto je uradio,a Boze moj,posto je Boshnjak mora pjevati o svom narodu i svojoj zemlji...
Koliko se secam i on je kao i mnogi muzicari iz Sarajva pocetkom rata jedno vreme bio u Sarajvu a posle otisao,mislim u Bec. Ili Svicu...
Pricali su da je izucio skolu za hodze(ne znam kako se to zove tacno). I mislim da je tu svakako podigao nivo svoje duhovnosti izucavajuci svete knjige. U Kuranu ,kao i u Bibliji niko nigde ne poziva nekoga na zlo,vec na ljubav. Tako da shonebogi, ja se bas ne secam da je velicao mudzahedine i pozivao na klanje Srba. Osim ako si ti negde to video,volio bih i ja to da procitam.
Od prvog albuma on je bio i pokazao da je vrstan umetnik i kompletan autor. Ja licno volim te stare pesme a i mnoge nove. GDE JE MOJA SVILA,je pesma koju cu uvek voleti.

Na kraju krajeva secam se i gledao sam na tv TEREZU KESOVIJU koja je pljuvala Srbe na sav glas i na koncertu zajedno sa Doris Dragovic pozivala na klanje i etnicko ciscenje. A opet je gostovala u Beogradu i izvinila se zbog svojih reci koje je rekla u jednom euforicnom stanju ili u afektu.
Secam se da je i Dino Merlin jednom prilikom kad je BUREK-album izdat za City izjavio ,na pitanje voditelja sa Pinka kada ce doci da gostuje u Srbiji, rekao da jos nije situacija takva da bi se takav koncert odrzao u Srbiji,posto nije siguran kako bi ga docekali u Srbiji,a i kako bi njegovi fanovi iz Bosne reagovali na njegovu odluku da gostuje u Srbiji.

Eto doslo je i to vreme. Licno mi je drago i mislim da muzika ne treba da bude u sluzbi mrznje i zla.
Ljudi,je.es politiku ,hajde da se druzimo... Zabole me koje si vere,boje,naciona... Ako smo drugari-onda daj to i da budemo...
Svoje volim iskreno i s postovanjem,a tudje pozdravljam i postujem iz dubine duse.

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 7 | 08.08.2011 , 5:55 PM

Quote (susheTZ)
dosta nam je vise nacionalizma i ostali gluposti koji su nas doveli ovde gdje jesmo ...dosta mi je vise da se crkve djamije i ostale vjerske zajednice mjesaju u zivot obicnih ljudi kao i u politiku dosta mi je da se ljudi djele po tome kako se zovu i odaakle su umjesto da se djele na dobre i lose dosta mi je ovog naseg balkanskog jada i cemera i naivnih ljudi kojim upravljaju glavonje navodeci ih na nacionalizam i mrznju samo da bi sebe obogatili ........DOSTA MI JE SVEGA LJUDI DAJTE DA ZIVIMO I UZIVAMO ZIVOT ZACAS PRODJE AKO TREBAMO DA RASPRAVLJAMO DALI JEDAN PJEVAC TREBA ILI NETREBA DA PJEVA NEGDJE ONDA SE TREBAMO ZAPITATUI GDJE ZIVIMO I KOLIKO SMO NISKO PALI ......MALO JE RECI DA SAM OGORCEN LUDSKOM GLUPOSCU I NAIVNOSCU .......

svaka cast sve je receno respect

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

717
poruka na forumu
38 281

post # 8 | 08.08.2011 , 6:55 PM

badule, nije fake...piše u novinama koje su najprodavanije(dnevni avaz) a i na mnogim forumima sam vidio da ga blate i da ne podržavaju koncert...ali to su budalaštine jer mnogi ugledni muzičari su za njegov dolazak...
ja bih volio da se je to i ranije desilo(taj koncert) ali ni sada nije kasno...
Dino traži 300.000 honorara i plus procenat od karata...ali to je manje bitno...bitno je da će on doći...
Tadić je dolazio u Sarajevo i bio na kafi s Dinom i još jednim Sarajlijom i tada su o tome raspravljali...

1174
poruka na forumu
60 419

post # 9 | 08.08.2011 , 7:04 PM

sto se mene tice moze da dodje i franjo tudjman

ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028
ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 10 | 08.08.2011 , 9:01 PM

@Assassin@, dragi prijatelju od srca ti velim,NEMOJ DA VERUJES SVEMU STO PISE U NOVINAMA....
Citaj malo izmedju redova...
I tamo i vamo ima budaletina koji bi zarad prodaje sto primeraka vise izazvali i novi rat...
Slusaj ti malo glas svog razuma...
Kad je Djole trebao da gostuje u Sarajevu,stizale su mu pretnje kojekakvih grupica budaletina koji nisu tada mogli jos da shvate koliko nam je svima to sranje od rata stete nanelo.
E pa takvih majmuna ima i ovde. Al njih ima toliko malo da se i ne cuju.
Nemojte i u ove lepe tematske stranice da uvlacite usranu politiku!
Muzika nema granica.
U JApanu se najvise slusa Americka muzika,a oni su na njih bacili dve atomske bombe...
Izvucite pouku iz toga...
Pa cela je Juga uvek,a i dan danas sve zemlje proistekle iz Juge,slusala sarajevsku scenu.
Ma nemoj misliti da se ja pravdam. Vec se upitaj ko to tamo pise takve tekstove? Procitaj ime onoga ko je to napisao i prati njegove dalje ili prosle tekstove i uvideces koliko je taj tekstopisac takvih nebuloza smislio.
A takvih magaraca imamo i mi ovde ,braco. SERU-NE ZAGRCU! Pa smrdi na kilometar.

717
poruka na forumu
38 281

post # 11 | 08.08.2011 , 9:20 PM

badule, znam...nisam ja njima vjerovao...al eto naletih na raznim forumima kako Dinu blate...al malo je reći da ga blate... shonebogi, je bio pristojan za razliku od ovih debila...ne vidim razlog toga...

9
poruka na forumu
0 0

post # 12 | 08.08.2011 , 9:31 PM

Boze svasta? O cemu vi raspravljate. Ja nemam veze sa Pop muzikom ali muzika uopste,apsolutno ne poznaje granice,tako da.... bez gluposti smile

wolfologin

717
poruka na forumu
38 281

post # 13 | 08.08.2011 , 9:43 PM

wolfologin, ne sporim ja Dinin koncert nego neki debil...ja imam isti stav kao i ti...a pogledaj šta kaže gospodin shonebogi
Quote (shonebogi)
e ta ista ljudina je devedesetih pricao kako srbe treba klati,velicao mudzahedine.i to sto tkvog coveka ne zelimo ovde nema veze sa nacionalizmom nego je u pitanju cast i dostojanstvo ako ga uopste vise i imamo.

9
poruka na forumu
0 0

post # 14 | 08.08.2011 , 10:02 PM

@Assassin@, ma pusti njega.... dete nema pojma smile Mnogi su na kletim ukleti ali sve je to zli zivot a na sledecima je da nas stvaraju manje ukletima.

wolfologin

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 15 | 08.08.2011 , 10:02 PM

Shonebogi je citao malo vise smesnih tekstova... biggrin

Cast i dostojanstvo su viteske i ljudske vrline ,dragi moj Srbine,i nikako ih ne treba mesati sa mrznjom prema drugima.

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 16 | 08.08.2011 , 10:24 PM

Dino Merlin je jedan veliki domoljub i ne da na svoju državu, svoju zemlju. To što shonebugi izvaljuje to je nešto drugo, nigdje nije pozivao na klanje niti koga veličao. To što je on izjavljivao jeste da nikada neće gostovati u Bg zbog toga što se desilo u proteklom nemilom ratu, sa jedne na drugu stranu. Žestoke prozivke prema njemu, zato što je pjevao o svojoj zemlji, pa nije jedini koji je to uradio.
Ako već bude gostovao, da li mu je razlog da baš ponovo posjeti Bg, ili je pak to da zaradi masne pare, samo on zna. Vjerovatno će napuniti Beogradsku Arenu, ili gdje će već gostovati.

Dino je jedan od najvećih i najboljih kompozitora/izvođača svih vremena na Balkanu.

p.s. nadam se samo da ga neće uhapsiti tamo na vašem aerodromu/granici
lol

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 17 | 08.08.2011 , 10:33 PM

Quote (Almir_)
Žestoke prozivke prema njemu, zato što je pjevao o svojoj zemlji, pa nije jedini koji je to uradio.

ja to ne procitah ni ovde ni bilo gde... kako si ti dosao do toga? Procitao u dnevnom avazu? wacko
Quote (Almir_)
nadam se samo da ga neće uhapsiti tamo na vašem aerodromu/granici

nebuloza... wacko

Meni uopste nije jasno,kakve vi nebuloze ovde iznosite?

Kad malo bolje razmislim,je li vi to nesto provocirate ili ...?

Almir_, citas li ti ista osim onoga sto ti pashe?

717
poruka na forumu
38 281

post # 18 | 08.08.2011 , 10:41 PM

Almir_, ne vjerujem da mu je samo do para stalo...pn ima dovoljno...
badule, ja ne provociram majke mi...
ozbiljno ti kažem da i na mnogim forumima ima ovakvih tema gdje ljudi iz srbije je.u Dini sve što stignu i ne podržavaju njegov koncert...ali to su samo neki ljudi, jer ako pogledaš šta je reko čovjek poput željka joksimovića, ilića, vesne itd. vidiš da su to samo neki primitivci koji nemaju ništa pametnije da rade i našli da šire mržnju...

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 19 | 08.08.2011 , 10:44 PM

Quote (badule)
ja to ne procitah ni ovde ni bilo gde... kako si ti dosao do toga? Procitao u dnevnom avazu? wacko

Bogu hvala, ne čitam Dnevni Avaz, da ne navodim razloge zašto. Nisam ni ja to ovdje pročitao (osim primjera s početka), nego na drugim forumima, portalima.
Quote (badule)
nebuloza... wacko

Meni uopste nije jasno,kakve vi nebuloze ovde iznosite?

Kad malo bolje razmislim,je li vi to nesto provocirate ili ...?

nebuloza možda za tebe, ali kad malo vratim nekoliko zadnjih godina, i sjetim se ko je sve hapšen na tom aerodromu zbog razloga šo ne voli susjednu zemlju, ili se, ajde da ne ulazimo duboko.

hvala što me persiraš, ne trebaš, a ja da hoću da provociram, davno bi dobio ukor na sajtu a ne pohvalu za aktivnost od admina.

Quote (badule)
citas li ti ista osim onoga sto ti pashe?

to ti je smiješno pitanje, zar bih se onda zadržavao ovdje na sajtu uopšte.?

happy

65
poruka na forumu
6 2

post # 20 | 08.08.2011 , 10:51 PM

pa ko je pisao o mrznji.ja sam napisao ono sto sam gledao po netu iz nekih video snimaka sa pocetka rata gde se vas hvaljeni merlin vozika na tenku sa mudzahedinima i prica kako ce oni u ovom ratu zavrsiti ono sto su turci zapoceli.a sada tog istog merlina placamo 300.000evra kao da je svetcka zvezda.i badule viteski nije saginjati se i uvlaciti svakom zarad pomirenja medju narodima.kazes u japanu se slusa americka muzika.pa sta sad mi srbi treba da slusamo tompsona zarad razbijanja predrasuda i da se veselimo uz jasenovac i gradiska stara.

hyfr

• Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: