|
Muski striptiz
|
|
|
|
post # 1 | 09.08.2011 , 10:35 PM
|
Da li je striptiz umetnost ili obicna glupost? Da li je muski striptiz jedno veliko fuj ili san svake zene? 
Poruku je menjao/la TanyaWow91 - Utorak, 09.08.2011, 10:38 PM
|
|
| |
|
|
post # 2 | 09.08.2011 , 11:08 PM
|
ja sam radio naravno amaterski kod jedne prijateljice na rodjendanu striptiz sta to je normalno da djevojke vole isto kao muskarci sto vole zenski mislim da se ne lazemo ali naravno profesionalne stripere ljude koji odrzavaju svoje tjjelo i koji su profesionalci u tom poslu a danas svako 2 .3 sebe naziva striperom i naravno da je umjestnost ko se stim bavi zna da to nije ni malo lako kao sto svi misle 
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 31.08.2011 , 10:07 PM
|
Verujte mi mene apsolutno ne privlaci muski striptiz .
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 6 | 31.08.2011 , 11:11 PM
|
nimene takodje - eto samo da se zna
mada zenski sam imao pprilike doziveti par puta i u tim situacijama jedino sto mi se diglo - bijo je pritisak
gledajuci sve te ubalavljene "frajere"koji kao da nikada s...e ili golu zenku nisu videli - kako vicu arlaucu - OCEMO JOS ili SKINI SVE SKINI SVE i jos svi uz to ujedno i tapsu - ko deca mala u obdanistu kada se spremaju za predstavu - fuj -
da se samo vi cure nadjete na nekoj od tih MUSKIH zuraj - pa da vidite dokle moze ici muska zaludjenost zenskim telom 
!!!
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
|
post # 7 | 01.09.2011 , 4:34 AM
|
SAN SVAKE ZENE 
Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)
|
|
| |
|
|
post # 8 | 11.09.2011 , 1:10 PM
|
Nikada nisam gledala muski striptiz. Ne znam da li je bezveze ili ne, mozda cu imati priliku da ga gledam, pa cu javiti utiske. 
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 12.09.2011 , 3:31 PM
|
ma bezveze ko vido vajdu od muskog ja sam za zenski 
Poruku je menjao/la impi - Ponedeljak, 12.09.2011, 3:31 PM

|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
|
post # 11 | 12.09.2011 , 3:45 PM
|
impi, hahahha ma najb olje da si ti za muski...:p
ja sam gledala i muski,zenski i zajednicki ko zna radit umjetnost je a ko je traljav i plese preko neke stvari katastrofa 
I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....
|
|
| |
|
|
post # 12 | 12.09.2011 , 3:58 PM
|
dalmatinka, samo za tvoje oci zvace se tacka ... mada moze jos jedna xixxi

Fajlovi:
3061011.jpg
(75.2 Kb)
Poruku je menjao/la impi - Ponedeljak, 12.09.2011, 4:00 PM

|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
|
post # 13 | 13.09.2011 , 9:51 AM
|
impi, ma bas si srce,a ako budes dobar mozda bude nesto i za tebe

Fajlovi:
7825158.gif
(164.6 Kb)
I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
|
post # 15 | 29.02.2012 , 0:51 AM
|
Muški striptiz FUJ
Previše mi je to nekako ženstveno. Muškarac je tada kao nekakav slabić.
|
|
| |
|
|
post # 16 | 29.02.2012 , 2:42 AM
|
Nema nista bolje nego kada se par medjusobno zavodi i voli pa neka isprobavaju sta zele to je mnogo zabavnije nego ici na tako neke zabave i gledati striptiz a nikakve vajde od toga...
|
|
| |
|
|
post # 17 | 29.02.2012 , 12:46 PM
|
Quote (scorpio978) da se samo vi cure nadjete na nekoj od tih MUSKIH zuraj - pa da vidite dokle moze ici muska zaludjenost zenskim telom Bila sam, i kad su striptizete lepog izgleda i kad imaju dobar program, to bi cak bilo ok mesto za izlazak da nije onih..
Quote (scorpio978) ubalavljene "frajere"koji kao da nikada s...e ili golu zenku nisu videli a muskarci mi uopste nisu privlacni kad vrckaju skidajuci se.. Nema tu nista muzevno ni sexy
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |
176 poruka na forumu
| |
11
| |
88
|
|
|
post # 18 | 29.02.2012 , 2:14 PM
|
Konobarisao sam bio u jednom (gde su zene igrale), pa ponekad kad se zavrsi posao, umeo sam i ja malo da se zajebavam, da i one nesto vide 
ALWAYS OUTNUMBERED NEVER OUTGUNNED
|
|
| |
|
|
post # 19 | 11.03.2012 , 2:36 PM
|
Nemam nista protiv toga. Svako mora sebi zaraditi hleb. E sada, da li ce on biti striper, ili inzinjer, u to ne ulazim. Ali smatram da je to posao kao i svaki drugi. Pa sta fali tome? Nista. Isto tako kao i u svakom poslu, i posao stripera ima dve strane medalje, prva strana, lepo je kad vidis da se lepo i zgodno musko svlaci, mada ja bih jos nesto napisala ali necu, a druga strana medalje je ona sto mi ne vidimo, odricanja, vezbanja, rad na sebi, svakodnevni treninzi. Ja sam pristalica odlazaka i na muski i na zenski striptiz, i isla sam cesto, cak i sad za osmi mart, gde je placen na privatnoj zurci, kad mi srce stalo nije. Ali posto ja ne bih bila ja, nasla mu manju, ima plocice na stomaku, bar malo da je imao stomaka, bio bi bolji, A ne ravan. Ali malo radi promene je lepo.
Samo nisu mi jasni oni koji bale kad se zensko skida, kao sto rece Skorpion kao da zensko nisu videli ili zene kada vriste, ali valjda je to tako 
Poruku je menjao/la Leksi - Nedelja, 11.03.2012, 2:40 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 20 | 11.03.2012 , 9:15 PM
|
pre tri godine bila sam u jednom beogradskom klubu, bili su neki striperi iz bugarske... tacka im je bila vrh, sigurno je trebalo uloziti mnogo truda da se to uvezba, a striptiz kao striptiz me nesto i ne privlaci...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |