|
Da li covjek mrzi da voli nekog, ko nije pored njega?
|
|
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
|
post # 1 | 11.08.2011 , 2:17 PM
|
:( :( :(
admin: Pri otvaranju teme obratiti paznju na pravopis...
Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)
|
|
| |
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
|
post # 2 | 11.08.2011 , 2:24 PM
|
daleko od ociju daleko od srca 
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
|
post # 3 | 11.08.2011 , 2:50 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 4 | 11.08.2011 , 4:16 PM
|
Povedi i nju Hahahahaha 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
|
post # 5 | 11.08.2011 , 4:47 PM
|
Mislis?Ona je sad malo daleko od mene,pa kako cu to da izvedem,noga joj je u gips i ne moze jos da se krece....:):):):):):):):):)A izadje samo malo ispred kuce...:)I to je to...:)i gleda decu kako igraju tenis.... 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 11.08.2011 , 4:50 PM
|
Quote (DarkoMilas) Mislis?Ona je sad malo daleko od mene,pa kako cu to da izvedem,noga joj je u gips i ne moze jos da se krece....:):):):):):):):):)A izadje samo malo ispred kuce...:)I to je to...:)i gleda decu kako igraju tenis.... Ko li je ta osoba, bas me zanima? Hahahaha A lepo od tebe sto bi i nju poveo 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
|
post # 7 | 11.08.2011 , 4:53 PM
|
Naraavno,zasto da ne...:) Kad je ta osoba zasluzila tooooo....:) 
|
|
| |
|
|
post # 8 | 11.08.2011 , 4:54 PM
|

|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
|
post # 9 | 11.08.2011 , 4:56 PM
|
Naravno....:)samo bi joj bilo tesko da se privikne dok sam ja na treninzima i utakmici na strani,ali ona je pametna i znam da bi joj to sve lako palo.... 
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 16 | 13.08.2011 , 10:48 AM
|
DarkoMilas, Pa ti joj prvo polomis nogu,pa posle kukas sto ne moze sa tobom.... A te 4 godine,ja da ti kazem,jedino s tobom cura ne moze u bajbokanu a moze otic i na kraj svijeta... Ukoliko i to nije neka tvoja ujdurma.... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
|
post # 17 | 13.08.2011 , 12:28 PM
|
ne znam majke mi,badule kralj moj...:)Znaci nogu da joj slomim,xaxaxaxa:) 
|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
|
post # 18 | 13.08.2011 , 3:50 PM
|
Ma nezz zavisi koliko imas godina ozenis se i povedes je sa sobom ukoliko je stvarno mnogo volis. Povedes je sa sobom u tu drzavu u koju ides i iznajmite sebi stan i boravite, a ti radis. Znaci ako je ugovor 4 godine, ja msm da sa 5 godina boravka u nekoj drzavi(npr. Austrija) stices pravo na drzavljanstvo. I kasnije sebi najdjes neki dr. ili isti posao i gotova prica. Ako je stvarno volis zenidba nece biti problem, slagat cete se u zivotu, E SADA JE DO TEBE 
Mk4
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 19 | 13.08.2011 , 10:32 PM
|
Pa ako to moze da ti slomi srce....bolje je povedi...ako ona to zeli.. 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 20 | 26.09.2011 , 9:48 PM
|
Naravno da moze da voli i da je hiljade km udaljen ljubav nem se ne meri kilometrima:)
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |