Nesto ne valja
|
|
|
post # 1 | 18.08.2011 , 4:37 AM
|
Pri startovanju kompa..kada treba da digne system..pojavi se samo onaj KURSOR i treperi u gornjem levom uglu..I nece da se poginge system...Svaki dan palim komp po 5 min Zna neko o cemu se radi ?
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 2 | 18.08.2011 , 10:03 AM
|
A da probas da nanovo podignes sistem, il ko zna mozda imas kakav virus il cak program koji prouzrokuje to... ja sam znao imat slicnih problema, ponekad cak instaliram odredjen program i trazi restart, ja restartujem a posle nece da digne sistem, il hoce al 3 godine treba cekat... 
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 3 | 18.08.2011 , 3:29 PM
|
3x sam radio system i nece... 
|
|
| |
|
post # 4 | 18.08.2011 , 3:45 PM
|
vidi do prije mijesec dana imao sam XP . i jedno veče skinem ja neki update sa neta uglavnom bilo je vezano za OS . Tražio restart i poslije toga nisam ga više ni upalio mislim upali ono njega ali samo slika desktopa nece uopšte da mi otvori explorer. I oborim ja sistem ajd rekoh opet ponovo cu skinuti XP kad opet isti problem nece da snimi nikakve drivere nisam mogao naci konekciju za net i tako to da ne odužujem i na kraju sam morao instal win7 koji odlično radi 

|
|
| |
|
post # 5 | 18.08.2011 , 6:42 PM
|
Necu ja Win 7...ja furam samo XP 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 9 | 18.08.2011 , 11:31 PM
|
Quote (Mortal) 3x sam radio system i nece... Cek malo, mozda grijesim, ali jesi li siguran da ti problem mozda nije u hardveru 
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 10 | 19.08.2011 , 10:16 AM
|
Quote (Mortal) Pri startovanju kompa..kada treba da digne system..pojavi se samo onaj KURSOR i treperi u gornjem levom uglu..I nece da se poginge system...Svaki dan palim komp po 5 min Zna neko o cemu se radi ?
To sam i ja podesio slučajno u BIOS-u, tražeći podešavanja za net. Možda je do podešavanja u BIOS-u. To, kad sam sredio (Išao sam na "Restore to default" ili tako nešto), uzeo sam da čistim komp, i sve sam ga odšrafio, i, posle, mi se opet to pojavilo. Tako, da, možda je i do toga. I ja sad imam taj problem, ali je kod mene oko pola minuta.
|
|
| |
|
post # 11 | 02.12.2011 , 6:08 PM
|
zamjenis hard disk i rijesijo si problem 

|
|
| |
|
post # 12 | 02.12.2011 , 7:15 PM
|
Prošlo je 3 mjeseca, problem je do sada sigurno riješen.
|
|
| |